Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για την γυναίκα που για τα μάτια της έγινε το φονικό στην Αιτωλοακαρνανία – Τι έκανε μέσα στο μαντρί

Δε, 19 Ιαν 2026 00:19

Πολύ δύσκολες στιγμές για την Τόνια Σωτηροπούλου! – Τραγική ειρωνεία…

Κυ, 18 Ιαν 2026 23:29

Έκτακτο – Νεκροί και τραυματίες! – Τρένα με 317 επιβάτες εκτροχιάστηκαν σε ευρωπαϊκή πόλη!

Κυ, 18 Ιαν 2026 23:13
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πτώση Φάντομ στην Ανδραβίδα:Συγκλονίζει ο θείος του κυβερνήτη που βρέθηκε και αυτός νεκρός.

Τε, 1 Φεβ 2023 18:06 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο τραγικός επίλογος του αεροπορικού δυστυχήματος που έγινε την Δευτέρα (30/01/2023) στην θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Ανδραβίδας με την πτώση του F 4 Φάντομ γράφτηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος και του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Σημειώνεται πως από την πρώτη στιγμή είχαν εντοπιστεί συντρίμμια στη θάλασσα της Ανδραβίδας, ενώ λίγες ώρες μετά είχε εντοπιστεί το άψυχο σώμα του 29χρονου συγκυβερνήτη Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα.

«Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023, ολοκληρώθηκαν οι επιχειρήσεις έρευνας – διάσωσης για τον εντοπισμό και του κυβερνήτη του αεροσκάφους F-4E Phantom II, Σμηναγού (Ι) Ευστάθιου Τσιτλακίδη, 31 ετών, που ακολούθησαν το αεροπορικό δυστύχημα της 30ης Ιανουαρίου 2023, 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου της Ανδραβίδας. Η συγκέντρωση και η ανάλυση των ευρημάτων, επιβεβαίωσαν τον θάνατό του», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΑ.

Η χώρα βυθίστηκε στο πένθος και κυρίως η οικογένεια του ηρωικού πιλότου της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Μιλώντας στο newsit.gr ο κ. Άρης Κεραμίδης, θείος του κυβερνήτη είπε: «Ο ανιψιός μου δεν είναι ζωντανός, το έμαθα πριν λίγη ώρα. Τώρα πρέπει να μάθουμε τα πραγματικά αίτια της πτώσης του αεροσκάφους. Πρέπει να μάθουμε τι προκάλεσε την πτώση και είχαμε τον χαμό αυτών των δύο παιδιών. Έφυγαν από τη ζωή δύο νέα παιδιά και πρέπει να βγεί όλη η αλήθεια. Είχαμε κάποιες ελπίδες να βρεθεί ζωντανός όμως δεν έγινε το θαύμα. Έπεσε στο καθήκον, την ώρα που έκανε τη δουλειά που αγαπούσε. Τώρα όλοι μας θα βρεθούμε στο πλευρό των γονιών του για να κρατηθούν δυνατοί. Δεν είναι εύκολο για κανέναν».

Η ταυτοποίηση των δύο θυμάτων αυτού του τραγικού δυστυχήματος, έγινε μέσω DNA – πριν από τη διαδικασία της αναγνώρισης από τους γονείς τους. Ειδικότερα, μετά από την πτώση του Φάντομ πάρθηκαν δείγματα γενετικού υλικού τόσο από τους γονείς του κυβερνήτη όσο και του συγκυβερνήτη. Από τη σύγκρισή τους με τα δείγματα που πάρθηκαν από τους δύο άνδρες μετά από την εύρεσή τους, έγινε η ταυτοποίηση.

Έτσι, αυτή η μοιραία πτήση «χαμηλής ναυτιλίας», η οποία έγινε πριν από δύο ημέρες πάνω από τη θάλασσα του Κυπαρισσιακού Κόλπου, είχε τελικά το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα για δύο νέους ανθρώπους.
Πηγή:newsit.gr

Ανδραβίδα:Συγκλονίζει Αυτός Βρέθηκε Διάφορα θείος και κυβερνήτη Νεκρός που πτώση στην του Φάντομ
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για την γυναίκα που για τα μάτια της έγινε το φονικό στην Αιτωλοακαρνανία – Τι έκανε μέσα στο μαντρί
Δε, 19 Ιαν 2026 00:19
Πολύ δύσκολες στιγμές για την Τόνια Σωτηροπούλου! – Τραγική ειρωνεία…
Κυ, 18 Ιαν 2026 23:29
Έκτακτο – Νεκροί και τραυματίες! – Τρένα με 317 επιβάτες εκτροχιάστηκαν σε ευρωπαϊκή πόλη!
Κυ, 18 Ιαν 2026 23:13
Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει σήμερα (18/1) την πρώτη ασυλία – Ο κανόνας “φωτιά” που φέρνει ανατροπή
Κυ, 18 Ιαν 2026 19:23
Προειδοποίηση μετεωρολόγων! Σπάνιο μετεωρολογικό φαινόμενο «αλλάζει» από Τρίτη τον καιρό – Τι θα συμβεί;
Κυ, 18 Ιαν 2026 17:24
Έκτακτο – Ελλάδα: Θρίλερ σε εξέλιξη! 8 άτομα γλίστρησαν και έπεσαν στη…
Κυ, 18 Ιαν 2026 15:19
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.