Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τα καλά και τα κακά νέα για τη Χαλκιδική – Ποιες θα είναι οι συνθήκες τις επόμενες ώρες; – Προειδοποίηση και για άλλες περιοχές

Πε, 13 Αυγ 2026 21:35

Πρωί, μεσημέρι, βράδυ: Αυτό το ελληνικό superfood τα βάζει κάτω όλα και το βρίσκεις μόνο σε ένα μέρος

Πε, 13 Αυγ 2026 19:44

Δραματικές ώρες για τη Χαλκιδική – Τρέχει ο κόσμος προς την παραλία, εκκενώνεται ξενοδοχείο, καίγονται ΙΧ και σπίτια

Πε, 13 Αυγ 2026 18:11
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πύλος – ναυάγιο: Ανείπωτη τραγωδία με 32 νεκρούς – Φόβοι για εκατοντάδες θύματα

Τε, 14 Ιούν 2023 12:54 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Τουλάχιστον 17 σοροί και 100 διασωθέντες έχουν περισυλλεγεί από το Λιμενικό Σώμα 47 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου, στα διεθνή ύδατα, μετά την ανατροπή αλιευτικού σκάφους με αδιευκρίνιστο αριθμό παράτυπων μεταναστών.

Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο super puma στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Όλοι οι διασωθέντες επιβαίνοντες του αλιευτικού σκάφους αναμένεται να μεταφερθούν στο λιμάνι της Καλαμάτας, όπου έχει οργανωθεί υποδοχή σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Στο σημείο των ερευνών επιχειρούν δύο περιπολικά σκάφη, ένα ναυαγοσωστικό του ΛΣ, μία φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού, επτά παραπλέοντα πλοία, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Από το πρωί το Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας του ΕΚΑΒ (ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ) έχει θέσει σε πλήρη ετοιμότητα τις δυνάμεις του ΕΚΑΒ της περιοχής αλλά και το ΓΝ Καλαμάτας, ενώ ήδη έχουν μεταβεί από την Αθήνα και 2 οχήματα του Ειδικού Τμήματος Ιατρικής Καταστροφών του ΕΚΑΒ (ΕΤΙΚ-ΕΚΑΒ) με γιατρούς και διασώστες ώστε να συνδράμουν στο έργο διαλογής και διακομιδής των διασωθέντων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, κατόπιν εντολής από το Υπουργείο Υγείας, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου, μεταβαίνει εσπευσμένα στην Καλαμάτα ώστε να συντονίσει την επιχείρηση παροχής υγειονομικής περίθαλψης προς τους διασωθέντες μετανάστες από το ναυάγιο της Πύλου.

Επιχείρηση διάσωσης και νότια της Κρήτης

Με λεωφορεία μεταφέρονται στο Ηράκλειο, οι 80 περίπου μετανάστες που εντοπίστηκαν αργά χθες το βράδυ στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων, ενώ επέβαιναν σε ιστιοφόρο που αντιμετώπιζε μηχανική βλάβη. Οι μετανάστες και ανάμεσα τους γυναίκες και παιδιά, προέρχονται, μεταξύ άλλων, από τη Συρια, το Ιράκ και την Παλαιστίνη και είναι όλοι σε καλή κατάσταση.

Το σημείο που μεταφέρονται είναι η αίθουσα λιμενεργατών στο Ηράκλειο, ενώ ανάμεσά τους είναι μια έγκυος που λόγω της κατάστασης της μεταφέρεται σε νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: ant1news.gr

«Ναυάγιο» – blog Ανείπωτη για Διάφορα εκατοντάδες θύματα με νεκρούς Πύλος Τραγωδία φόβοι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα καλά και τα κακά νέα για τη Χαλκιδική – Ποιες θα είναι οι συνθήκες τις επόμενες ώρες; – Προειδοποίηση και για άλλες περιοχές
Πε, 13 Αυγ 2026 21:35
Πρωί, μεσημέρι, βράδυ: Αυτό το ελληνικό superfood τα βάζει κάτω όλα και το βρίσκεις μόνο σε ένα μέρος
Πε, 13 Αυγ 2026 19:44
Δραματικές ώρες για τη Χαλκιδική – Τρέχει ο κόσμος προς την παραλία, εκκενώνεται ξενοδοχείο, καίγονται ΙΧ και σπίτια
Πε, 13 Αυγ 2026 18:11
Γίνεται τώρα: Έγινε η μέρα νύχτα – Η φωτιά πλησιάζει σπίτια στη Χαλκιδική – “Ο Θεός να βάλει το χέρι του”
Πε, 13 Αυγ 2026 17:07
Γίνεται τώρα: 3 μεγάλες φωτιές σε εξέλιξη – Καίγεται η Χαλκιδική, εκκενώνονται τουριστικές περιοχές
Πε, 13 Αυγ 2026 16:04
Θα αποκαλυφθούν σε 3 ζώδια όσα παρέμεναν στο σκοτάδι, μέχρι τις 28 Αυγούστου – Ανοίγει η πόρτα σε κάτι νέο
Πε, 13 Αυγ 2026 15:54
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.