Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κολωνάκι: Αυτή είναι η γνωστή τραγουδίστρια που οδηγούσε μεθυσμένη και τράκαρε 5 αυτοκίνητα (Βίντεο)

Τε, 18 Φεβ 2026 00:06

Ελλάδα: Βγαλμένο από ταινία! 55χρονη έγινε η “σκιά” δημοσιογράφου και ραδιοφωνικής παραγωγού και…

Τρ, 17 Φεβ 2026 23:58

Αυτό είναι το κούρεμα που κολακεύει κάθε γυναίκα, σε κάθε ηλικία

Τρ, 17 Φεβ 2026 21:10
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

“Χείμαρρος” ο Ρώμας για τον Αναδιώτη – “Δεν έχει καμιά τεράστια καριέρα, εκλέχτηκε γιατί…”

Δε, 29 Ιούλ 2024 21:15 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Αυστηρή κριτική άσκησε ο Χάρης Ρώμας στον συνάδελφό του, Νίκο Αναδιώτη, μετά την πρόσφατη εκλογή του στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Φοβήθηκα ότι μέσω της πολιτικής μπορεί να «χαλάσει» η εικόνα μου. Μία μερίδα του κόσμου πείθεται, μία άλλη παραμένει πάντα δύσπιστη», δηλώνει αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

«Το όνομα του Νίκου Αναδιώτη αρχίζει με άλφα. Ο κόσμος που ψηφίζει αυτή τη συγκεκριμένη παράταξη δεν σκαμπάζει καν ποιοι είναι οι υπόλοιποι, ψηφίζει τον πρώτο που βλέπει μπροστά του. Μάλιστα, αν είναι και λίγο αναγνωρίσιμος… γιατί δεν είναι και καμιά τεράστια η καριέρα του Νίκου, για να πεις ότι είναι αγαπητός στον κόσμο. Είναι λίγο καλλιτέχνης», απαντά ο ηθοποιός για τον Ευρωβουλευτή της Νίκης.

«Δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο ούτε η μόρφωση, ούτε τα διπλώματα, ούτε παρά μόνο το να δηλώσεις ότι «στο πυρ το εξώτερο οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών». Αυτό μετράει εκεί, αυτό εκμεταλλεύτηκε κι εκείνος ή και του έκατσε, γιατί ο άνθρωπος μπορεί να το πιστεύει βαθιά. Δικαίωμά του, δεν συμφωνώ όμως», σχολιάζει ο Χάρης Ρώμας για τον Νίκο Αναδιώτη και τις απόψεις του για την ομοφυλοφιλία.

«Το Κωνσταντίνου και Ελένης θα το έκανα remake σε ταινία μόνο σε περίπτωση που δεχόταν η Ελένη Ράντου να δείξουμε τους ρόλους μας στα 80. Ο ΑΝΤ1 πανηγύριζε τις προάλλες για τις «Ψυχοκόρες», ότι έκαναν 20%. Την ίδια μέρα το «Κωνσταντίνου και Ελένης» έκανε σε επανάληψη 18%. Να τα λέμε κι αυτά», επισήμανε σε άλλο σημείο ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε το βίντεο – Κόλαφος ο Χάρης Ρώμας για τον Αναδιώτη


– “Δεν “Χείμαρρος” Αναδιώτη για γιατί…” Διάφορα εκλέχτηκε έχει καμία καριέρα Ρώμας; Τεράστια τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κολωνάκι: Αυτή είναι η γνωστή τραγουδίστρια που οδηγούσε μεθυσμένη και τράκαρε 5 αυτοκίνητα (Βίντεο)
Τε, 18 Φεβ 2026 00:06
Ελλάδα: Βγαλμένο από ταινία! 55χρονη έγινε η “σκιά” δημοσιογράφου και ραδιοφωνικής παραγωγού και…
Τρ, 17 Φεβ 2026 23:58
Αυτό είναι το κούρεμα που κολακεύει κάθε γυναίκα, σε κάθε ηλικία
Τρ, 17 Φεβ 2026 21:10
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Αλλάζουν τα δεδομένα! Εάν δέχεστε ενοχλητικές κλήσεις θα λάβετε…
Τρ, 17 Φεβ 2026 21:05
Στα μαύρα ο χώρος της ελληνικής τηλεόρασης! Νεκρός, ξαφνικά ο…
Τρ, 17 Φεβ 2026 16:15
Πράσινο φως από το σύμπαν! Αυτά τα τρία ζώδια έχουν να περιμένουν πολλά αυτές τις μέρες!
Τρ, 17 Φεβ 2026 13:42
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.