Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

12-18/10: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ατυχίες – “Έρχονται” παρεξηγήσεις και λογαριασμοί από το παρελθόν

Κυ, 11 Οκτ 2026 14:46

Θεσσαλονίκη: Ήταν “τύφλα” στο μεθύσι, πήρε το αυτοκίνητο και θέρισε ανθρώπους που τρώγανε σε ουζερί (Βίντεο σοκ)

Κυ, 11 Οκτ 2026 14:41

Αυτή είναι η 20χρονη Χριστίνα που πέθανε στο πάρτι – Ο ρόλος του φίλου από το δημοτικό

Κυ, 11 Οκτ 2026 14:34
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

“Χείμαρρος” ο Ρώμας για τον Αναδιώτη – “Δεν έχει καμιά τεράστια καριέρα, εκλέχτηκε γιατί…”

Δε, 29 Ιούλ 2024 21:15 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Αυστηρή κριτική άσκησε ο Χάρης Ρώμας στον συνάδελφό του, Νίκο Αναδιώτη, μετά την πρόσφατη εκλογή του στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Φοβήθηκα ότι μέσω της πολιτικής μπορεί να «χαλάσει» η εικόνα μου. Μία μερίδα του κόσμου πείθεται, μία άλλη παραμένει πάντα δύσπιστη», δηλώνει αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

«Το όνομα του Νίκου Αναδιώτη αρχίζει με άλφα. Ο κόσμος που ψηφίζει αυτή τη συγκεκριμένη παράταξη δεν σκαμπάζει καν ποιοι είναι οι υπόλοιποι, ψηφίζει τον πρώτο που βλέπει μπροστά του. Μάλιστα, αν είναι και λίγο αναγνωρίσιμος… γιατί δεν είναι και καμιά τεράστια η καριέρα του Νίκου, για να πεις ότι είναι αγαπητός στον κόσμο. Είναι λίγο καλλιτέχνης», απαντά ο ηθοποιός για τον Ευρωβουλευτή της Νίκης.

«Δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο ούτε η μόρφωση, ούτε τα διπλώματα, ούτε παρά μόνο το να δηλώσεις ότι «στο πυρ το εξώτερο οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών». Αυτό μετράει εκεί, αυτό εκμεταλλεύτηκε κι εκείνος ή και του έκατσε, γιατί ο άνθρωπος μπορεί να το πιστεύει βαθιά. Δικαίωμά του, δεν συμφωνώ όμως», σχολιάζει ο Χάρης Ρώμας για τον Νίκο Αναδιώτη και τις απόψεις του για την ομοφυλοφιλία.

«Το Κωνσταντίνου και Ελένης θα το έκανα remake σε ταινία μόνο σε περίπτωση που δεχόταν η Ελένη Ράντου να δείξουμε τους ρόλους μας στα 80. Ο ΑΝΤ1 πανηγύριζε τις προάλλες για τις «Ψυχοκόρες», ότι έκαναν 20%. Την ίδια μέρα το «Κωνσταντίνου και Ελένης» έκανε σε επανάληψη 18%. Να τα λέμε κι αυτά», επισήμανε σε άλλο σημείο ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε το βίντεο – Κόλαφος ο Χάρης Ρώμας για τον Αναδιώτη


– “Δεν “Χείμαρρος” Αναδιώτη για γιατί…” Διάφορα εκλέχτηκε έχει καμία καριέρα Ρώμας; Τεράστια τον

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12-18/10: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ατυχίες – “Έρχονται” παρεξηγήσεις και λογαριασμοί από το παρελθόν
Κυ, 11 Οκτ 2026 14:46
Θεσσαλονίκη: Ήταν “τύφλα” στο μεθύσι, πήρε το αυτοκίνητο και θέρισε ανθρώπους που τρώγανε σε ουζερί (Βίντεο σοκ)
Κυ, 11 Οκτ 2026 14:41
Αυτή είναι η 20χρονη Χριστίνα που πέθανε στο πάρτι – Ο ρόλος του φίλου από το δημοτικό
Κυ, 11 Οκτ 2026 14:34
«The Voice»: Το τηλεοπτικό κοινό μίλησε! Τι τηλεθέαση έκανε με την Πάολα στη θέση του Μαζωνάκη
Κυ, 11 Οκτ 2026 12:17
11/10: Αυτά τα ζώδια κάνουν ξεκαθαρίσματα – Παίρνουν αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον
Κυ, 11 Οκτ 2026 10:09
Αθήνα: Ποιος είναι ο πασίγνωστος γυναικολόγος που συνελήφθη;
Κυ, 11 Οκτ 2026 10:05
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.