Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σαμοθράκη: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του 22χρονου που έπεσε σε κανάλι με καυτό νερό – “Μαμά νόμιζες…”

Τε, 5 Αυγ 2026 23:10

Αυτός είναι ο Έλληνας πιλότος που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ψάθα

Τε, 5 Αυγ 2026 22:07

Ελλάδα: Σοκαριστικό! Βρήκε τραγικό θάνατο στις διακοπές μπροστά στα 3 της παιδιά

Τε, 5 Αυγ 2026 20:02
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

“Χείμαρρος” ο Ρώμας για τον Αναδιώτη – “Δεν έχει καμιά τεράστια καριέρα, εκλέχτηκε γιατί…”

Δε, 29 Ιούλ 2024 21:15 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Αυστηρή κριτική άσκησε ο Χάρης Ρώμας στον συνάδελφό του, Νίκο Αναδιώτη, μετά την πρόσφατη εκλογή του στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Φοβήθηκα ότι μέσω της πολιτικής μπορεί να «χαλάσει» η εικόνα μου. Μία μερίδα του κόσμου πείθεται, μία άλλη παραμένει πάντα δύσπιστη», δηλώνει αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

«Το όνομα του Νίκου Αναδιώτη αρχίζει με άλφα. Ο κόσμος που ψηφίζει αυτή τη συγκεκριμένη παράταξη δεν σκαμπάζει καν ποιοι είναι οι υπόλοιποι, ψηφίζει τον πρώτο που βλέπει μπροστά του. Μάλιστα, αν είναι και λίγο αναγνωρίσιμος… γιατί δεν είναι και καμιά τεράστια η καριέρα του Νίκου, για να πεις ότι είναι αγαπητός στον κόσμο. Είναι λίγο καλλιτέχνης», απαντά ο ηθοποιός για τον Ευρωβουλευτή της Νίκης.

«Δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο ούτε η μόρφωση, ούτε τα διπλώματα, ούτε παρά μόνο το να δηλώσεις ότι «στο πυρ το εξώτερο οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών». Αυτό μετράει εκεί, αυτό εκμεταλλεύτηκε κι εκείνος ή και του έκατσε, γιατί ο άνθρωπος μπορεί να το πιστεύει βαθιά. Δικαίωμά του, δεν συμφωνώ όμως», σχολιάζει ο Χάρης Ρώμας για τον Νίκο Αναδιώτη και τις απόψεις του για την ομοφυλοφιλία.

«Το Κωνσταντίνου και Ελένης θα το έκανα remake σε ταινία μόνο σε περίπτωση που δεχόταν η Ελένη Ράντου να δείξουμε τους ρόλους μας στα 80. Ο ΑΝΤ1 πανηγύριζε τις προάλλες για τις «Ψυχοκόρες», ότι έκαναν 20%. Την ίδια μέρα το «Κωνσταντίνου και Ελένης» έκανε σε επανάληψη 18%. Να τα λέμε κι αυτά», επισήμανε σε άλλο σημείο ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε το βίντεο – Κόλαφος ο Χάρης Ρώμας για τον Αναδιώτη


– “Δεν “Χείμαρρος” Αναδιώτη για γιατί…” Διάφορα εκλέχτηκε έχει καμία καριέρα Ρώμας; Τεράστια τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σαμοθράκη: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του 22χρονου που έπεσε σε κανάλι με καυτό νερό – “Μαμά νόμιζες…”
Τε, 5 Αυγ 2026 23:10
Αυτός είναι ο Έλληνας πιλότος που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ψάθα
Τε, 5 Αυγ 2026 22:07
Ελλάδα: Σοκαριστικό! Βρήκε τραγικό θάνατο στις διακοπές μπροστά στα 3 της παιδιά
Τε, 5 Αυγ 2026 20:02
Ούτε «Οδύσσεια» ούτε Οδυσσέας: Στο Netflix υπάρχει η σειρά 8 επεισοδίων για να απολαύσετε τον Όμηρο χωρίς να φύγετε από το σπίτι
Τε, 5 Αυγ 2026 19:37
Αυτό είναι το χρώμα ρουζ που κολακεύει όλες τις ηλικίες – Δεν περιμένει κανείς ότι “χαρίζει” τέτοια φρεσκάδα και νεανική όψη
Τε, 5 Αυγ 2026 17:16
Αύγουστος: Αυτά τα 2 ζώδια παραμελήθηκαν πολύ – Το Σύμπαν τους δίνει τύχη το Σαββατοκύριακο
Τε, 5 Αυγ 2026 15:06
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.