Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης: Αυτή είναι όλη η αλήθεια για το σπίτι του Γιώργου

Τε, 30 Σεπ 2026 23:36

1η Οκτωβρίου: 2 ζώδια θα μάθουν κάτι που θα τους “ανοίξει” μια πόρτα – Αλλάζουν πράγματα που θεωρούσαν δεδομένα

Τε, 30 Σεπ 2026 22:45

Χρυσούλα Διαβάτη: Βρίσκεται σε κατάσταση κατατονίας η αγαπημένη ηθοποιός

Τε, 30 Σεπ 2026 22:40
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

“Καταπέλτης” ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το Πρωινό: “Πετάχτηκαν δυο τ@@@@@@ για να νιώσουν παρουσιαστές… η μία έχει περάσει και από 45 παραγωγούς”

Τε, 21 Φεβ 2024 13:21 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για συνεργάτες της εκπομπής του ΑΝΤ1 “Πρωινό”. Μάλιστα, το ξέσπασμα αυτό το δημοσιογράφου έρχεται λίγες μόνο ώρες, μετά τη συζήτηση στη συγκεκριμένη εκπομπή για τα μπλοκ του τελευταίου σε φίλους και συνεργάτες.

Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, στο My Radio, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε αναλυτικά για το μπλοκ στην Ελένη Βουλγαράκη ενώ στη συνέχεια στράφηκε κατά των υπολοίπων συνεργατών του Γιώργου Λιάγκα.

«Την Βουλγαράκη δεν την μετράμε γιατί την Βουλγαράκη την έχω μπλοκ πριν γίνει το instagram. Είναι για άλλους λόγους, για άλλο φάουλ, όταν ακόμα μπουσούλαγε ο Φώτης (σ.σ Φώτης Ιωαννίδης, σύντροφος Ελένης Βουλγαράκη)», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας, αν και δεν έχω κανέναν λόγο να απολογηθώ, δύο είχα μπλοκάρει και μετά από αυτό το σκετσάκι μακάρι να υπήρξε μπλοκ στο μπλοκ να τους διπλό… μπλοκάρω, δύο συγκεκριμένους που ξέρουν πάρα πολύ καλά γιατί τους έχω μπλοκάρει. Μάλιστα ο ένας να μην αναρωτιέται, έχει προσβάλει συνεργάτιδά μου στον αέρα. Οπότε μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Ξέρεις φιλαράκο ποιος είσαι… Η Ελένη ξέρει και πολύ αξιοπρεπώς το αντιμετώπισε στον αέρα και την ευχαριστώ πολύ, γιατί αφορά εμένα και εκείνη», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Πετάχτηκαν δύο τσουτσέκια, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση – και μάλιστα τη μία την έχω βάλει και σπίτι μου (σ.σ. Η Γεωργίτσα από τα παρασκήνια)- θεώρησε σωστό να πάει τώρα με τους παρουσιαστές εκεί να νιώσει λίγο παρουσιάστρια. Εντάξει δεν θα μπορούσε να επιβιώσει. Έχει περάσει και από 45 παραγωγούς. Έτσι επιβιώνουν οι άνθρωποι. Ξέρει ανάλογα με τη φάση με ποιον θα πάει και ποιον θα “γλείψει”», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ο χειρότερος από όλους είναι αυτός ο Περικλής που ακούστηκε. Ελπίζω να μην είναι ο σκηνοθέτης Περικλής Βούρθης που δεν τον είχα μπλοκάρει. Του έστειλα μάλιστα και μήνυμα να τον ρωτήσω και δεν απάντησε».

“Καταπέλτης” “Πετάχτηκαν από για Δημήτρης Διάφορα δυο έχει και μια να νιώσουν Ουγγαρέζος: παραγωγούς” παρουσιαστές… περάσει Πρωινό τ’ το

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης: Αυτή είναι όλη η αλήθεια για το σπίτι του Γιώργου
Τε, 30 Σεπ 2026 23:36
1η Οκτωβρίου: 2 ζώδια θα μάθουν κάτι που θα τους “ανοίξει” μια πόρτα – Αλλάζουν πράγματα που θεωρούσαν δεδομένα
Τε, 30 Σεπ 2026 22:45
Χρυσούλα Διαβάτη: Βρίσκεται σε κατάσταση κατατονίας η αγαπημένη ηθοποιός
Τε, 30 Σεπ 2026 22:40
Δεν υπάρχει αυτό που έκαναν σε γυναίκα στην Κρήτη – Τραγικό…
Τε, 30 Σεπ 2026 22:35
Γνωστός Έλληνας δικηγόρος συνελήφθη – Τι συνέβη με τον γιο του;
Τε, 30 Σεπ 2026 10:08
Έκτακτο – Αναφορές για αεροπειρατεία σε αεροπλάνο
Τε, 30 Σεπ 2026 10:04
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.