Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

«Καμπανάκι» στα ελληνικά σχολεία για επικίνδυνο τοξικό φυτό στα προαύλια – Ποιο είναι και τι μπορεί να προκαλέσει

Πε, 5 Μαρ 2026 22:03

Έρχονται πρόστιμα σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ΙΧ – Με SMS και mail οι «καμπάνες» – Πού μπορουν οι οδηγοί να δουν…

Πε, 5 Μαρ 2026 21:59

Θλίψη! Πέθανε ο Άλκης Ρήγος

Πε, 5 Μαρ 2026 21:53
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

“Καταπέλτης” ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το Πρωινό: “Πετάχτηκαν δυο τ@@@@@@ για να νιώσουν παρουσιαστές… η μία έχει περάσει και από 45 παραγωγούς”

Τε, 21 Φεβ 2024 13:21 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για συνεργάτες της εκπομπής του ΑΝΤ1 “Πρωινό”. Μάλιστα, το ξέσπασμα αυτό το δημοσιογράφου έρχεται λίγες μόνο ώρες, μετά τη συζήτηση στη συγκεκριμένη εκπομπή για τα μπλοκ του τελευταίου σε φίλους και συνεργάτες.

Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, στο My Radio, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε αναλυτικά για το μπλοκ στην Ελένη Βουλγαράκη ενώ στη συνέχεια στράφηκε κατά των υπολοίπων συνεργατών του Γιώργου Λιάγκα.

«Την Βουλγαράκη δεν την μετράμε γιατί την Βουλγαράκη την έχω μπλοκ πριν γίνει το instagram. Είναι για άλλους λόγους, για άλλο φάουλ, όταν ακόμα μπουσούλαγε ο Φώτης (σ.σ Φώτης Ιωαννίδης, σύντροφος Ελένης Βουλγαράκη)», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας, αν και δεν έχω κανέναν λόγο να απολογηθώ, δύο είχα μπλοκάρει και μετά από αυτό το σκετσάκι μακάρι να υπήρξε μπλοκ στο μπλοκ να τους διπλό… μπλοκάρω, δύο συγκεκριμένους που ξέρουν πάρα πολύ καλά γιατί τους έχω μπλοκάρει. Μάλιστα ο ένας να μην αναρωτιέται, έχει προσβάλει συνεργάτιδά μου στον αέρα. Οπότε μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Ξέρεις φιλαράκο ποιος είσαι… Η Ελένη ξέρει και πολύ αξιοπρεπώς το αντιμετώπισε στον αέρα και την ευχαριστώ πολύ, γιατί αφορά εμένα και εκείνη», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Πετάχτηκαν δύο τσουτσέκια, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση – και μάλιστα τη μία την έχω βάλει και σπίτι μου (σ.σ. Η Γεωργίτσα από τα παρασκήνια)- θεώρησε σωστό να πάει τώρα με τους παρουσιαστές εκεί να νιώσει λίγο παρουσιάστρια. Εντάξει δεν θα μπορούσε να επιβιώσει. Έχει περάσει και από 45 παραγωγούς. Έτσι επιβιώνουν οι άνθρωποι. Ξέρει ανάλογα με τη φάση με ποιον θα πάει και ποιον θα “γλείψει”», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ο χειρότερος από όλους είναι αυτός ο Περικλής που ακούστηκε. Ελπίζω να μην είναι ο σκηνοθέτης Περικλής Βούρθης που δεν τον είχα μπλοκάρει. Του έστειλα μάλιστα και μήνυμα να τον ρωτήσω και δεν απάντησε».

“Καταπέλτης” “Πετάχτηκαν από για Δημήτρης Διάφορα δυο έχει και μια να νιώσουν Ουγγαρέζος: παραγωγούς” παρουσιαστές… περάσει Πρωινό τ’ το
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Καμπανάκι» στα ελληνικά σχολεία για επικίνδυνο τοξικό φυτό στα προαύλια – Ποιο είναι και τι μπορεί να προκαλέσει
Πε, 5 Μαρ 2026 22:03
Έρχονται πρόστιμα σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ΙΧ – Με SMS και mail οι «καμπάνες» – Πού μπορουν οι οδηγοί να δουν…
Πε, 5 Μαρ 2026 21:59
Θλίψη! Πέθανε ο Άλκης Ρήγος
Πε, 5 Μαρ 2026 21:53
Άστραψε και βρόντηξε – Ο Λαζόπουλος είπε με 5 λέξεις ότι δεν τόλμησε κανείς για τον Άδωνι
Πε, 5 Μαρ 2026 21:50
Τα 3 ζώδια που «κερδίζουν», μέχρι τις 20 Μαρτίου, παρά τις αναποδιές του ανάδρομου Ερμή – Η ζωή καλυτερεύει!
Πε, 5 Μαρ 2026 18:18
Έτσι θα βοηθήσετε τα ταλαιπωρημένα σας νύχια να ξεπεράσουν τις φθορές από το ημιμόνιμο μανικιούρ – Τα 3 λάθη που κάνουμε όλες
Πε, 5 Μαρ 2026 18:11
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.