Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Παγκόσμια θλίψη! Νεκρός στο σπίτι του ο πασίγνωστός ηθοποιός…

Δε, 16 Φεβ 2026 20:42

Τα τρία ζώδια που θα κλείσουν ανοιχτούς λογαριασμούς – Ποια θα κάνουν ολική επανεκκίνηση

Δε, 16 Φεβ 2026 15:14

Πατέρας Αντώνιος: Ανατροπή στη δίκη για την «Κιβωτό» – Τι συνέβη

Δε, 16 Φεβ 2026 14:50
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

“Λύγισε” η Ζαμπέτογλου με την εξομολόγηση της Δώρας Χρυσικού – Το άκομψο σχόλιο δημοσιογράφου που την έφερε σε δύσκολη θέση

Τε, 27 Μαρ 2024 18:41 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στο “Στούντιο 4” βρέθηκε προσκεκλημένη η Δώρα Χρυσικού και τα όσα εξομολογήθηκε για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και έκαναν τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να “λυγίσει”.

«Κάναμε το πάρτι στο Mega για την Γη της Ελιάς. Εγώ τότε ήμουν φαλακρή, με ψεύτικες βλεφαρίδες και με την περούκα. Ένας άνθρωπος που με έβλεπε, καταλάβαινε πως δεν είναι η εικόνα ενός ανθρώπου που είναι απόλυτα υγιής. Με πλησίασε ένας δημοσιογράφος και με κοίταξε περίεργα. Μου είπε: Βρε Δώρα να σε ρωτήσω κάτι; Τα μαλλάκια σου είναι κάπως. Κατάλαβα ότι δεν ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος με νοιάξιμο ή πραγματική απορία θέλει να εκμαιεύσει μία πληροφορία, αλλά που πάει να βγάλει κουτσομπολιό. Τότε θυμάμαι πως ένιωσα τόσο άβολα και είπα πως θα κάνω καθρεφτάκι. Τη ντροπή αυτή και το άβολο θα στο επιστρέψω» είπε η Δώρα Χρυσικού.

«Υπήρχαν κ άλλοι άνθρωποι γύρω. Ήμουν με ένα ποτήρι κρασί, τον πλησίασα και του είπα ότι μαλλιά μου είναι περίεργα γιατί δεν είναι δικά μου. Φορώ περούκα γιατί έχω καρκίνο και κάνω θεραπείες. Τα έχασε, μου ζήτησε συγγνώμη και τότε είπα πως δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά σε κανένα να με κάνει να νιώσω τόσο άβολα και άσχημα. Τέτοιο στίγμα επειδή αρρώστησα. Είπα ότι αυτό θα το επιστρέφω πάντα. Τότε κατάλαβα ότι δεν θα έπρεπε να ντρέπομαι και ότι οφείλω στους συνεργάτες -που θα έπρεπε να χρεωθούν μία περίεργη εικόνα ενός ανθρώπου που φαίνεται. Εγώ ήμουν 50 κιλά και με τσεμπέρια. Ακόμα και στο Twitter έγραφαν βγάλτε της το τσεμπέρι. Γιατί να το χρεωθεί ο άνθρωπος που κάνει τα κοστούμια; Είπα ότι όλη μου τη ζωή υπερασπιζόμουν την αλήθεια και την ειλικρίνεια και τώρα πρέπει εγώ να το κάνω απέναντι σε αυτόν τον κόσμο που θα με βλέπει» εξομολογήθηκε από καρδιάς η Δώρα Χρυσικού.

Δείτε το βίντεο – Το άκομψο σχόλιο δημοσιογράφου στη Δώρα Χρυσικού την περίοδο που έδινε μάχη με τον καρκίνο


 

– “λύγισε”. άκομψο δημοσιογράφου Διάφορα δύσκολη Δώρας εξομολόγησή έφερε Ζαμπέτογλου θέση με που σε σχόλιο την της το Χρυσικού:
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παγκόσμια θλίψη! Νεκρός στο σπίτι του ο πασίγνωστός ηθοποιός…
Δε, 16 Φεβ 2026 20:42
Τα τρία ζώδια που θα κλείσουν ανοιχτούς λογαριασμούς – Ποια θα κάνουν ολική επανεκκίνηση
Δε, 16 Φεβ 2026 15:14
Πατέρας Αντώνιος: Ανατροπή στη δίκη για την «Κιβωτό» – Τι συνέβη
Δε, 16 Φεβ 2026 14:50
Έκτακτο Δελτίο Καιρού – Πορτοκαλί προειδοποίηση για ισχυρά φαινόμενα σε αυτές τις περιοχές
Δε, 16 Φεβ 2026 12:31
Αυτή είναι η παραγωγός πασίγνωστης σειράς που βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο της Αθήνας – Τι εξετάζουν οι Αρχές
Δε, 16 Φεβ 2026 10:28
Για 3 ζώδια από 20/2 φέρνει ανατροπές! – Η ζωή τους μπαίνει σε νέα τροχιά!
Δε, 16 Φεβ 2026 10:16
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.