Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τα 3 ζώδια που θα ζήσουν ένα Σάββατο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές! Η τύχη κινείται υπέρ τους!

Πα, 13 Μαρ 2026 23:05

Ελλάδα – Αυτός ο δρόμος ξεκινά από σήμερα τη χρέωση διοδίων με τα χιλιόμετρα – Πώς θα λειτουργεί;

Πα, 13 Μαρ 2026 23:02

Έκτακτο – Αδελφές νοσηλεύονται με μηνιγγίτιδα σε σοβαρή κατάσταση! Τα απλά συμπτώματα, που αποδείχθηκαν επικίνδυνα

Πα, 13 Μαρ 2026 22:55
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ρόδος: Τραγωδία με τον εθελοντή πυροσβέστη που έφυγε από τη ζωή – Θρίλερ με τον θάνατο του

Τε, 2 Αυγ 2023 16:36 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα στο νοσοκομείο Ρόδου ο εθελοντής πυροσβέστης και πατέρας δύο παιδιών που έλαβε μέρος στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Ο άτυχος δασοπυροσβέστης διεκομίσθη χθες στο νοσοκομείο με αναπνευστικό πρόβλημα όπως γράφει η Δημοκρατική Ρόδου και οι γιατροί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια. Έκριναν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί, δυστυχώς όμως ο 39χρονος κατέληξε έπειτα από λίγη ώρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του dimokratiki.gr, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διερευνηθεί το ενδεχόμενο η αναπνευστική ανεπάρκεια να οφείλεται στο γεγονός ότι ο 40χρονος συμμετείχε ως εθελοντής στην κατάσβεση της πυρκαγιάς εισπνέοντας τις βλαβερές ουσίες του καπνού. Αυτό θα προκύψει από την ιατροδικαστική έκθεση που θα διενεργηθεί.

Σημειώνεται ότι τις ημέρες που ήταν σε εξέλιξη οι φωτιές ο 40χρονος επισκέφθηκε το Νοσοκομείο έχοντας υποστεί κάκωση στη φτέρνα, έλαβε οδηγίες από τους γιατρούς που τον περιέθαλψαν και αποχώρησε.

Οπως αναφέρουν στη ΡΟΔΙΑΚΗ συνδημότες του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε όταν η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Για το γεγονός παραγγέλθηκε διαδικασία νεκροψίας προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο 40χρονος ήταν επαγγελματίας ξενοδοχοϋπάλληλος και διέμενε τα τελευταία χρόνια στο χωριό της Πυλώνας μαζί με την οικογένειά του. Επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο στην κοινωνία του Αρχαγγέλου, ο οποίος ήταν ενεργό και δραστήριο μέλος στον Αρχάγγελο. Σε νεαρή ηλικία είχε δραστηριοποιηθεί και στον αθλητισμό (μπάσκετ) στον αθλητικό όμιλο της περιοχής.

Τις ημέρες των πυρκαγιών, ο 40χρονος είχε ιδιαίτερα ενεργό ρόλο ως εθελοντής, παλεύοντας για την κατάσβεση της φωτιάς.

Συγγενής του άτυχου εθελοντή, ο οποίος εργαζόταν στον κλάδο του τουρισμού, τονίζει στο protothema.gr πως ο 40χρονος δεν είχε προβλήματα υγείας αλλά ταλαιπωρήθηκε αρκετά κατά τη διάρκεια της πολυήμερης κατάσβεσης.

«Ήταν κάθε μέρα στις φωτιές. Ήταν μπροστά στις φλόγες καθημερινά. Οι δικοί του υποθέτουν πως το υγρό που είχε μαζέψει στον πνεύμονα ήταν από τις προηγούμενες ημέρες. Περιμένουμε την ιατροδικαστική εξέταση για να δούμε γιατί δεν είχε ποτέ προβλήματα υγείας. Ούτε πέρασε κάποιο κρύωμα ή κάτι άλλο» λέει η ξαδέλφη του 40χρονου εθελοντή.

Ο Γιώργος ρίχτηκε στη μάχη με τις φλόγες που κατέκαιγαν το νησί από την πρώτη ημέρα και είχε ενεργό ρόλο ως εθελοντής ενώ ήταν πολύ αγαπητό μέλος της κοινωνίας του Πυλώνα όπου διέμενε με την οικογένειά του τα τελευταία χρόνια.

Φωςστα ακριβή αίτια του θανάτου του 40χρονου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή στην οποία θα υποβληθεί η σορός του.

«έφυγε» – από Διάφορα εθελοντή ζωή.. θάνατό Θρίλερ με που πυροσβέστη ΡΟΔΟΣ: τι τον του Τραγωδία
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα 3 ζώδια που θα ζήσουν ένα Σάββατο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές! Η τύχη κινείται υπέρ τους!
Πα, 13 Μαρ 2026 23:05
Ελλάδα – Αυτός ο δρόμος ξεκινά από σήμερα τη χρέωση διοδίων με τα χιλιόμετρα – Πώς θα λειτουργεί;
Πα, 13 Μαρ 2026 23:02
Έκτακτο – Αδελφές νοσηλεύονται με μηνιγγίτιδα σε σοβαρή κατάσταση! Τα απλά συμπτώματα, που αποδείχθηκαν επικίνδυνα
Πα, 13 Μαρ 2026 22:55
149 λεπτά απολύτως καθηλωτικά! Δες στο Netflix την ταινιάρα που δεν βγάζει μπροστά ο αλγόριθμος
Πα, 13 Μαρ 2026 21:18
Δημόσιοι υπάλληλοι: «Διπλή» αύξηση τον Απρίλιο – Ποιοι θα πάρουν “μπόνους”;
Πα, 13 Μαρ 2026 21:14
Πλαφόν: Τι θα ισχύει ανά περιοχή για τα καύσιμα; Πόσο θα πωλούνται;
Πα, 13 Μαρ 2026 21:11
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.