Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Λάρισα: Χρωστούσε ενοίκια και κοινόχρηστα αλλά αυτό που αποκαλύφθηκε προκαλεί ανατριχίλα

Τε, 19 Αυγ 2026 18:44

Έξαρση γαστρεντερίτιδας σε ελληνικό νησί – Δεκάδες ασθενείς καθημερινά στα επείγοντα

Τε, 19 Αυγ 2026 18:04

Ανείπωτη τραγωδία – Πώς μία φέτα μπέικον στέρησε τη ζωή σε 28χρονη

Τε, 19 Αυγ 2026 17:43
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σήμερα 24/10 το δικαστήριο για την Καίτη Γκρέυ: Ποιοι συγγενείς διεκδικούν την επιμέλειά της

Τρ, 24 Οκτ 2023 11:10 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Σε δύο στρατόπεδα έχει χωριστεί η οικογένεια της Καίτης Γκρέυ και σήμερα Τρίτη 24/10 οι συγγενείς της θα συναντηθούν στα δικαστήρια της Ευελπίδων για την υπόθεση της επιμέλειάς της.

Η προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου ανέφερε πως η Καίτη Γκρέυ μπορεί να μείνει στο σπίτι της, ωστόσο σήμερα θα παρθεί η οριστική απόφαση της επιμέλειάς της.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Βιβή Μπουγιούρα στο Happy Day του ALPHA, σήμερα θα βγει η οριστική απόφαση από το δικαστήριο για το ποιο πρόσωπο θα είναι ο δικαστικός της συμπαραστάτης και θα έχει στο εξής την επιμέλειά της.

Η εγγονή της ωστόσο, Αγγελική Ηλιάδη, θα είναι απούσα της διαδικασίας, καθώς βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, όπου συμμετέχει στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ με τίτλο, I’m a celebrity get me ouf of here.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή
«Πάντως όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής της βρίσκεται σε ένα ριάλιτι. Πέθανε ο μπαμπάς της, ήταν σε ένα ριάλιτι. Τώρα καλείται να δώσει μία μάχη για τη γιαγιά της, η οποία ήθελε να έχει μία επικοινωνία μαζί της, είναι σε ένα ριάλιτι. Θέλω να πω ότι δεν δημιουργεί κάποια ερωτηματικά το ότι δεν μπορεί να βρίσκεται εκεί και να παλέψει για αυτό που θέλει;», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Όταν οι συγγενείς ζητούν τη δικαστική επιμέλεια ενός ανθρώπου, σημαίνει ότι για κάποιους λόγους ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν δύναται να αποφασίσει για τον εαυτό του. Μπορεί αυτή η γυναίκα να χρειάζεται 24ωρη παρακολούθηση, είναι πολύ ακριβό σπορ αυτό. Αυτό για όσους είχαμε έναν συγγενή με Αλτσχάιμερ ή άνοια καταλαβαίνουμε ότι είναι πρόβλημα», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Happy Day.

Δείτε το βίντεο – Σε δύο στρατόπεδα η οικογένεια της Καίτης Γκρέυ για την επιμέλεια της τραγουδίστριας


 

24/10 για Γκρέυ: Διάφορα διεκδικούν δικαστήριο επιμέλεια Καίτη Ποιοι σήμερα συγγενείς την της το

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λάρισα: Χρωστούσε ενοίκια και κοινόχρηστα αλλά αυτό που αποκαλύφθηκε προκαλεί ανατριχίλα
Τε, 19 Αυγ 2026 18:44
Έξαρση γαστρεντερίτιδας σε ελληνικό νησί – Δεκάδες ασθενείς καθημερινά στα επείγοντα
Τε, 19 Αυγ 2026 18:04
Ανείπωτη τραγωδία – Πώς μία φέτα μπέικον στέρησε τη ζωή σε 28χρονη
Τε, 19 Αυγ 2026 17:43
Σύρος: Το βούλευμα “φωτίζει” τι έγινε τη μοιραία μέρα του θανάτου της Βάγγη – Το σκοτεινό κομμάτι της υπόθεσης
Τε, 19 Αυγ 2026 15:51
Η Θώδη, ο παπάς και το καρπούζι – Ε, ρε γλέντια…
Τε, 19 Αυγ 2026 15:27
«Ό,τι δεν έκανε ο καιρός όλο το καλοκαίρι, θα το κάνει το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου» – Ποιες περιοχές θα γίνουν “καμίνι”
Τε, 19 Αυγ 2026 13:32
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.