Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Τελευταία εξέλιξη! Βρήκαν τον δολοφόνο της Μαρίας – Οι 73 κάμερες “μίλησαν”

Πα, 16 Οκτ 2026 20:25

Δημοσκόπηση Marc για τη κόντρα Βίσση – Καρβέλας – Ποιον στηρίζει ο κόσμος

Πα, 16 Οκτ 2026 20:18

Το έντονο πάθος τους για σ@@ στο αυτοκίνητο οδήγησε σε αδιανόητη τραγωδία

Πα, 16 Οκτ 2026 20:13
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

ΣΚΑΙ:H Σπυροπούλου αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη.

Κυ, 19 Ιούν 2022 14:27 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Οριστικοποιείται η μετακίνηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο ζωντανό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, όπως γράφτηκε και πριν από λίγες μέρες.

Η νέα εξέλιξη είναι πως προορίζεται για το slot 12-2, μία ζώνη που για πρώτη φορά ενεργοποιεί ο ΣΚΑΙ με live ψυχαγωγική εκπομπή. Όσο για τη μεσημεριανή ζώνη, θα προβάλλονται ταινίες, ενώ το δικό του χώρο στο slot αυτό φαίνεται πως θα βρει και το «Dot».
Η κόντρα με την Κουτσελίνη
Δε «μάσησε» τα λόγια της
Πριν μερικούς μήνες η Ζήνα Κουτσελίνη είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής σχετικά με το τι συνέβη μεταξύ εκείνης και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε αρχικά: «Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες και προγράμματα και όλα τα σχετικά, νιώθεις ότι σε απολύουν και ενώ έχει πεθάνει πριν από μία εβδομάδα ο αδελφός μου, φεύγω από την κηδεία και γυρίζω πίσω για να κάνουμε πρεμιέρα. Η πρεμιέρα κάνει 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Και το 19% μας δυσαρεστεί. Τη δεύτερη μέρα κάνει 15% . Εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ό,τι θέλω αυτό το πρόγραμμα που έχω βγάλει στον αέρα να γίνει με τη μία “Ελένη Μενεγάκη”. Ε, δεν μπορείς να γίνεις Ελένη Μενεγάκη. Θέλει να στρώσεις ποπό κάτω» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στην Αννίτα Πάνια και εκείνη την ρώτησε αν εννοεί την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Και τότε είπε: «Δεν το έκρυψα ότι είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»!

Όταν η Αννίτα Πάνια την ρώτησε αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αιτήθηκε την απόλυση της από τον σταθμό. «Αν το είπε η Κωνσταντίνα ή το είπε κάποιος άλλος από το πρόγραμμα, δηλαδή ο Καλημέρης…» απάντησε η παρουσιάστρια της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα και πρόσθεσε με δακρυσμένα μάτια: «Ξέρεις τι έχω; Αγάπη! Αυτό θα κρατήσεις από μένα. Αν υπάρχει αυτή η κασέτα ντοκουμέντο αύριο, υπάρχει μόνο αγάπη και γι’ αυτό το πλάσμα που μόλις πριν σου είπα ότι μετά την κηδεία του αδερφού μου με έδιωξε, αγάπη συνεχίζει να υπάρχει».

αναλαμβάνει ζώνη: πρωινή ΣΚΑΙ:h Σπυροπούλου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Τελευταία εξέλιξη! Βρήκαν τον δολοφόνο της Μαρίας – Οι 73 κάμερες “μίλησαν”
Πα, 16 Οκτ 2026 20:25
Δημοσκόπηση Marc για τη κόντρα Βίσση – Καρβέλας – Ποιον στηρίζει ο κόσμος
Πα, 16 Οκτ 2026 20:18
Το έντονο πάθος τους για σ@@ στο αυτοκίνητο οδήγησε σε αδιανόητη τραγωδία
Πα, 16 Οκτ 2026 20:13
Μαζωνάκης: Ποια ήταν η γυναίκα που έκανε πλασμαφαίρεση στο διπλανό δωμάτιο από τον Γιώργο
Πα, 16 Οκτ 2026 20:09
“Έρχονται” τα πρώτα χιόνια στην Αττική – Βουτιά της θερμοκρασίας
Πα, 16 Οκτ 2026 20:01
Μαζωνάκης: Όταν ο σεβασμός νικά τα νούμερα! Γιατί βγάζουν το καπέλο στον Ευαγγελάτο για τη “σιωπή” του…
Πα, 16 Οκτ 2026 17:39
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.