Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Ελλάδα: Τραγικό περιστατικό με γαμπρό και τον πρώην πεθερό του

Πα, 29 Μάι 2026 23:08

Έκτακτο – Ελλάδα: Μόλις έγινε γνωστό! Πέθανε, μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο πρώην υπουργός…

Πα, 29 Μάι 2026 21:39

Ο Ιούνιος “ανήκει” σε αυτά τα 4 ζώδια – “Κολλάει” η τύχη επάνω τους

Πα, 29 Μάι 2026 20:20
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για τη 32χρονη μητέρα που επισκέφθηκε υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας

Κυ, 7 Ιούλ 2024 14:08 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μοιραία κατέληξε η επίσκεψη 32χρονης σε υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας (waterland) στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε πάει μαζί με τα δυο μικρά παιδιά της.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η άτυχη γυναίκα κατέρρευσε ξαφνικά πριν μπει στην πισίνα, πέφτοντας πάνω στη φίλη της που ήταν μαζί.

Αμέσως έφτασαν 3 ναυαγοσώστες και γιατρός που της έκαναν ΚΑΡΠΑ αλλά δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Αρχικά ειπώθηκε ότι η γυναίκα πέθανε από τεχνητό κύμα του πάρκου αλλά τελικά, σύμφωνα με την αστυνομία και τον ιδιοκτήτη, αυτό δεν ισχύει.

Νωρίτερα, η 32χρονη είχε καταναλώσει φαγητό που είχε φέρει από έξω.

Τη ζωή τους έχασαν χθες δύο λουόμενοι σε Κασσάνδρα Χαλκιδικής και Πλαταμώνα Πιερίας, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του το Λιμενικό Σώμα στην ιστοσελίδα του.

Ειδικότερα, τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Νέων Μουδανιών ότι ένας 78χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία Παλιουρίου του Δήμου Κασσάνδρας. Ο 78χρονος, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας της Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ στη συνέχεια η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Πλαταμώνα ότι μια 64χρονη ημεδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από την παραλία Πλάκας του Λιτόχωρου. Στην 64χρονη, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου της Πιερίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκη.

32χρονη για Διάφορα επισκέφθηκε Θεσσαλονίκη μητέρα Νέα πάρκο που Σοκ στη στοιχεία συγκλονίζουν Τα τι υδάτινο ψυχαγωγίας
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Ελλάδα: Τραγικό περιστατικό με γαμπρό και τον πρώην πεθερό του
Πα, 29 Μάι 2026 23:08
Έκτακτο – Ελλάδα: Μόλις έγινε γνωστό! Πέθανε, μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο πρώην υπουργός…
Πα, 29 Μάι 2026 21:39
Ο Ιούνιος “ανήκει” σε αυτά τα 4 ζώδια – “Κολλάει” η τύχη επάνω τους
Πα, 29 Μάι 2026 20:20
Ελλάδα: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου – Σε σοκ οι επιβάτες με αυτό που συνέβη στην καμπίνα
Πα, 29 Μάι 2026 20:15
Η σπάνια μπλε Πανσέληνος στις 31 Μαΐου φέρνει ξεκαθαρίσματα: Ποια ζώδια αλλάζουν πορεία ζωής;
Πα, 29 Μάι 2026 18:50
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2026: Μαθητής είχε αντιρρήσεις για τα θέματα – «Ποια μοναξιά; Οι ηλικιωμένοι βγαίνουν, παίζουν τάβλι στα ΚΑΠΗ»
Πα, 29 Μάι 2026 18:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.