Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Παρασκευή, 26 Iουνίου: Η αστρολογική ανατροπή που φέρνει επιτυχία σε 3 ζώδια, λίγο πριν κλείσει η ημέρα

Πε, 25 Ιούν 2026 22:59

Μάθημα ζωής στην Ηλεία: Τα δύο αδέλφια που αρίστευσαν στις Πανελλήνιες παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Πε, 25 Ιούν 2026 22:52

Θρίλερ στη Λάρισα: 50χρονος κρατούσε όμηρο την πρώην σύζυγό του – Πώς εξελίχθηκε η υπόθεση που συγκλονίζει

Πε, 25 Ιούν 2026 20:30
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για τη 32χρονη μητέρα που επισκέφθηκε υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας

Κυ, 7 Ιούλ 2024 14:08 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μοιραία κατέληξε η επίσκεψη 32χρονης σε υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας (waterland) στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε πάει μαζί με τα δυο μικρά παιδιά της.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η άτυχη γυναίκα κατέρρευσε ξαφνικά πριν μπει στην πισίνα, πέφτοντας πάνω στη φίλη της που ήταν μαζί.

Αμέσως έφτασαν 3 ναυαγοσώστες και γιατρός που της έκαναν ΚΑΡΠΑ αλλά δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Αρχικά ειπώθηκε ότι η γυναίκα πέθανε από τεχνητό κύμα του πάρκου αλλά τελικά, σύμφωνα με την αστυνομία και τον ιδιοκτήτη, αυτό δεν ισχύει.

Νωρίτερα, η 32χρονη είχε καταναλώσει φαγητό που είχε φέρει από έξω.

Τη ζωή τους έχασαν χθες δύο λουόμενοι σε Κασσάνδρα Χαλκιδικής και Πλαταμώνα Πιερίας, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του το Λιμενικό Σώμα στην ιστοσελίδα του.

Ειδικότερα, τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Νέων Μουδανιών ότι ένας 78χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία Παλιουρίου του Δήμου Κασσάνδρας. Ο 78χρονος, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας της Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ στη συνέχεια η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Πλαταμώνα ότι μια 64χρονη ημεδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από την παραλία Πλάκας του Λιτόχωρου. Στην 64χρονη, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου της Πιερίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκη.

32χρονη για Διάφορα επισκέφθηκε Θεσσαλονίκη μητέρα Νέα πάρκο που Σοκ στη στοιχεία συγκλονίζουν Τα τι υδάτινο ψυχαγωγίας
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρασκευή, 26 Iουνίου: Η αστρολογική ανατροπή που φέρνει επιτυχία σε 3 ζώδια, λίγο πριν κλείσει η ημέρα
Πε, 25 Ιούν 2026 22:59
Μάθημα ζωής στην Ηλεία: Τα δύο αδέλφια που αρίστευσαν στις Πανελλήνιες παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας
Πε, 25 Ιούν 2026 22:52
Θρίλερ στη Λάρισα: 50χρονος κρατούσε όμηρο την πρώην σύζυγό του – Πώς εξελίχθηκε η υπόθεση που συγκλονίζει
Πε, 25 Ιούν 2026 20:30
Μυστήριο ο θάνατος 23χρονης στα Κουφονήσια – Τι συνέβη μέσα σε δύο λεπτά, μετά την ταβέρνα
Πε, 25 Ιούν 2026 19:53
Απώλεια που συγκινεί – Έφυγε από τη ζωή η 27χρονη Ράνια μετά από μάχη με τη νόσο ALS
Πε, 25 Ιούν 2026 15:55
Θεσσαλονίκη: Οι κινήσεις του 26χρονου ληστή σε ασανσέρ που καταγράφηκαν σε κάμερα – Πώς εξαρθρώθηκε η δράση του (Βίντεο)
Πε, 25 Ιούν 2026 15:51
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.