Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Βορίζια: Θρήνος και σπαραγμός στο σπίτι του 39χρονου – Συγκλονίζει το μοιρολόι της μητέρας του, μόλις είδε τη σορό του

Κυ, 2 Νοέ 2025 21:19

Αγγελική Νικολούλη: Σπαρακτικό το “αντίο” στη μητέρα της – “Μανούλα…”

Κυ, 2 Νοέ 2025 21:11

Τα 5 καλύτερα κουρέματα για γυναίκες άνω των 50, που “κόβουν” χρόνια και φρεσκάρουν το πρόσωπο

Κυ, 2 Νοέ 2025 20:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκάρει το εσωτερικό του αυτοκινήτου του πατέρα που κλείδωθηκε με τα δίδυμα μαζί με τις φιάλες υγραερίου.

Τρ, 21 Μαρ 2023 10:18 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Συνεχίζει να σοκάρει η υπόθεση ,του 62χρονου πατέρα ,που μαζί με τα παιδιά του ,κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο ,ανοίγοντας φιάλες υγραερίου.

Το περιστατικό στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης ,έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία ,για όσους γνώριζαν τον 62χρονο απόστρατο της αεροπορίας.

Ωστόσο ,το συγγενικό περιβάλλον της μητέρας  ,των δύο παιδιών ,αναφέρει ότι στο παρελθόν είχε υπάρξει περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας μεταξύ του ζευγαριού ,κατά το οποίο , ο 62χρονος σύμφωνα με τα  λεγόμενα τους , αποπειράθηκε να την πνίξει.

Το Mega φέρνει στο φως φωτογραφίες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου που πραγματικά σοκάρουν και μαρτυρούν ακριβώς , ότι αν δεν ήταν άμεση η επέμβαση της αστυνομίας ,τότε θα μιλούσαμε σήμερα για μία τραγωδία.

Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega, φαίνεται το αυτοκίνητο του 62χρονου και το παρμπρίζ που έσπασαν οι αστυνομικοί για να σώσουν τον ίδιο και τα μικρά παιδιά.

Μάλιστα, σε μία από αυτές διακρίνονται τα παιδιά που έβγαλαν οι αστυνομικοί από το αυτοκίνητο.

Σε άλλη φωτογραφία διακρίνονται οι δύο φιάλες υγραερίου και η τσάπα που χρησιμοποίησαν οι αστυνομικοί για να σπάσουν ο παρμπρίζ.
Ο Χρήστος Συμεωνίδης, αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης μίλησε στην τηλεόραση του Mega για το περιστατικό και για τις συνθήκες διάσωσης των παιδιών.

Ο κ. Συμεωνίδης είπε ότι δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί ζήτησαν ασυρματικά να σπάσουν το τζάμι του αυτοκινήτου και από το κέντρο επιχειρήσεων δόθηκε η αντίστοιχη άδεια.

Χαρακτηριστική ήταν η περιγραφή του αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης: «”Παγώσαμε” όταν η πρώτη διαβίβαση του περιπολικού ήταν ότι δεν μπορούν να σπάσουν το τζάμι».

Λίγα δευτερόλεπτα μετά οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να σπάσουν το τζάμι του αυτοκινήτου σώζοντας την ζωή και των τριών.



αυτοκινήτου Διάφορα δίδυμα εσωτερικό κλειδώθηκε μαζί πατέρα που Σοκάρει της του υγραερίου φιάλες
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βορίζια: Θρήνος και σπαραγμός στο σπίτι του 39χρονου – Συγκλονίζει το μοιρολόι της μητέρας του, μόλις είδε τη σορό του
Κυ, 2 Νοέ 2025 21:19
Αγγελική Νικολούλη: Σπαρακτικό το “αντίο” στη μητέρα της – “Μανούλα…”
Κυ, 2 Νοέ 2025 21:11
Τα 5 καλύτερα κουρέματα για γυναίκες άνω των 50, που “κόβουν” χρόνια και φρεσκάρουν το πρόσωπο
Κυ, 2 Νοέ 2025 20:05
Η ανατριχιαστική κραυγή της αδερφής του 39χρονου που έπεσε νεκρός στα Βορίζια – “Αδερφέ μου…” (Βίντεο)
Κυ, 2 Νοέ 2025 18:12
Λάρισα: Σοκαριστικό περιστατικό σε πολυκατοικία! – Ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός – Πήγε να επισκεφθεί φίλη της και ξαφνικά…
Κυ, 2 Νοέ 2025 15:21
Τα δύο πιο άτυχα ζώδια της εβδομάδας -Ο Νοέμβριος ξεκινά με συγκρούσεις και οικονομικές δυσκολίες
Κυ, 2 Νοέ 2025 13:55
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.