Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκαριστικές εξελίξεις στην ανατριχιαστική υπόθεση του Ηρακλείου! Ο γιος είναι ο δολοφόνος; Τους ε@@@@…

Πα, 31 Οκτ 2025 23:47

Ηράκλειο Κρήτης: Φρίκη και ανατριχίλα πίσω από την κλειστή πόρτα για μητέρα και γιο! Τι ρόλο έπαιξε ο δεύτερος γιος;

Πα, 31 Οκτ 2025 22:22

Καλαμάτα: Σας παρακαλώ σ@@@@@ το! – Το βίντεο τα δείχνει όλα! – Η στιγμή που άνδρας κ@@@@@ από…(Βίντεο)

Πα, 31 Οκτ 2025 18:59
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Αλέξη Γεωργούλη:«Εγώ αυτό που έμαθα είναι ότι …δεν ξέρω αν έδειξε άλλο πρόσωπο στο Ευρωκοινοβούλιο»

Τρ, 18 Απρ 2023 09:50 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σαν  “κεραυνός εν αιθρία” , έπεσε η είδηση , για την άρση ασυλίας , του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη ,  μετά από καταγγελία γυναίκας , μέλους του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ , για κακοποίηση της από τον γνωστό ηθοποιό.

Το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο , από την εκπομπή “Happy Day” και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Την ερώτηση για την κακοποιητική συμπεριφορά την έθεσε η Όλγα (Λαφαζάνη) ενώ ήταν εις γνώσιν του Αλέξη Γεωργούλη ότι εκκρεμεί μία καταγγελία σε βάρος του. Δεν το ήξερε κανείς στην Ελλάδα, γιατί η εισαγγελέας στο Βέλγιο δεν είχε ζητήσει ακόμα την άρση της βουλευτικής του ασυλίας. Έπρεπε να γίνει σχετική έρευνα», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Επειδή λίγο το συζήτησα με νομικούς κύκλους, το να ζητήσει ο ίδιος την άρση της βουλευτικής του ασυλίας, όταν έχει ήδη ζητηθεί από την εισαγγελέα, είναι και λίγο σαν να θες να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις. Έβγαλε την ανακοίνωση εκ των υστέρων, ενώ ήξερε ότι υπάρχει η καταγγελία τρία χρόνια πριν. Είναι σαν να λέει ότι τώρα το έμαθε», τονίζει η παρουσιάστρια.

«Εγώ αυτό που έμαθα είναι ότι δεν έπεισαν οι εξηγήσεις του. Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δείξει ανοχή σε κάποια πρόσωπα όταν βλέπει ότι ίσως υπάρχει μία άλλη άποψη αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις βίας, κακοποίησης και επίθεσης σε βάρος ενός ανθρώπου φυσικά και δεν πρέπει να υπάρχει ανοχή», επισημαίνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη συνέχεια.

«Για να είμαστε δίκαιοι, στον καλλιτεχνικό χώρο με ένα πρόχειρο ρεπορτάζ που έκανα μιλώντας με συναδέλφους, ρώτησα: έχει ακουστεί ποτέ ότι ο Γεωργούλης είχε τέτοια συμπεριφορά; Μου λένε: όχι. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει κάτι για το παρόν. Τώρα αν στο Ευρωκοινοβούλιο έδειξε ένα άλλο πρόσωπο, θα φανεί», ανέφερε κλείνοντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το βίντεο:



«Είναι …δεν Αλέξη άλλο αν…” αυτό Γεωργούλη:«Εγώ για έδειξε έμαθα, ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ: ξέρω, ότι….. που πρόσωπο Σταματίνα στο Τσιμτσιλή
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκαριστικές εξελίξεις στην ανατριχιαστική υπόθεση του Ηρακλείου! Ο γιος είναι ο δολοφόνος; Τους ε@@@@…
Πα, 31 Οκτ 2025 23:47
Ηράκλειο Κρήτης: Φρίκη και ανατριχίλα πίσω από την κλειστή πόρτα για μητέρα και γιο! Τι ρόλο έπαιξε ο δεύτερος γιος;
Πα, 31 Οκτ 2025 22:22
Καλαμάτα: Σας παρακαλώ σ@@@@@ το! – Το βίντεο τα δείχνει όλα! – Η στιγμή που άνδρας κ@@@@@ από…(Βίντεο)
Πα, 31 Οκτ 2025 18:59
Ασπρόπυργος: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην αυλή του σχολείου – Ούρλιαζαν τα άλλα παιδια – Το μυστήριο με την 10χρονη…
Πα, 31 Οκτ 2025 18:53
Αυτός είναι ο πασίγνωστος Έλληνας τηλεοπτικός σεφ, που συνελήφθη και κινδυνεύει να πάει φυλακή – Όλοι κάναμε συνταγές του
Πα, 31 Οκτ 2025 17:06
Πασίγνωστος ‘Ελληνας τηλεοπτικός σεφ συνελήφθη – Μπορεί να φυλακιστεί – Τι συνέβη;
Πα, 31 Οκτ 2025 15:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.