Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκ με τη γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Το στοιχείο “κλειδί” που θα φέρει μεγάλη ανατροπή, αν επιβεβαιωθεί!

Δε, 1 Ιούν 2026 13:47

Ιούνιος: Σε αυτά τα 3 ζώδια το Σύμπαν “ανοίγει” την πόρτα της αφθονίας!

Δε, 1 Ιούν 2026 13:09

Καλαμάτα: Αυτή είναι η γυναίκα που ούρλιαζε για βοήθεια και βρήκε φρικτό τέλος από τον σύζυγό της!

Δε, 1 Ιούν 2026 13:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος – Ποιο είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Τε, 18 Σεπ 2024 12:14 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Χωρίς τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ξεκίνησε η “Κοινωνία Ώρα Mega” με την Ανθή Βούλγαρη να αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τα ηνία της σημερινής εκπομπής.

Ο Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο και αποκάλυψε στον “αέρα” το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί τον παρουσιαστή, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

“Μαθαίνω ότι έχει παγκρεατίτιδα και νοσηλεύεται. Γι’ αυτό δεν πήγε σήμερα στην εκπομπή και την έκανε μόνη της η συμπαθέστατη Ανθή Βούλγαρη”, είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

“Ο Ιορδάνης είναι πολύ καλά. Μίλησα πρωί- πρωί μαζί του. Είναι κάτι που θα περάσει γρήγορα και θα γυρίσει στη δουλειά μαζί με την Ανθή. Είναι θέμα λίγων ημερών. Δεν είναι κάτι σοβαρό και αυτό είναι το σημαντικό. Η εξέλιξη είναι πολύ καλή. Συμβαίνει σε όλους μας αυτό και νομίζω τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Μόνο φαρμακευτική αγωγή θα χρειαστεί και μετά θα πάει στο σπίτι και στη δουλειά του. Δεν ξέρω πότε θα βγει από το νοσοκομείο γιατί δεν είναι στο δικό μου νοσοκομείο. Αυτό θα εξαρτηθεί από την ομάδα των γιατρών του. Είχε πόνο τη νύχτα. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα, είναι συχνά γεγονότα που τα αντιμετωπίζουμε και νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Και ο ίδιος το ξέρει και οι γιατροί το εξήγησαν. Πιστεύω ότι ο Ιορδάνης από την επόμενη εβδομάδα θα είναι στη δουλειά του”, είπε η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε το βίντεο – Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για το πρόβλημα υγείας του Χασαπόπουλου


«Είναι «πρόβλημα» – αντιμετωπίζει Διάφορα Ιορδάνης Νοσοκομείο Ποιο που στο το υγείας» Χασαπόπουλος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκ με τη γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Το στοιχείο “κλειδί” που θα φέρει μεγάλη ανατροπή, αν επιβεβαιωθεί!
Δε, 1 Ιούν 2026 13:47
Ιούνιος: Σε αυτά τα 3 ζώδια το Σύμπαν “ανοίγει” την πόρτα της αφθονίας!
Δε, 1 Ιούν 2026 13:09
Καλαμάτα: Αυτή είναι η γυναίκα που ούρλιαζε για βοήθεια και βρήκε φρικτό τέλος από τον σύζυγό της!
Δε, 1 Ιούν 2026 13:05
Έκτακτο – Ελλάδα: Ανατριχιάζει η λεπτομέρεια της νέας γυναικοκτονίας, που έγινε γνωστή, πριν από λίγο!
Δε, 1 Ιούν 2026 10:15
Έκτακτο – Ελλάδα: Άγρια γυναικοκτονία! Ποιά είναι η άτυχη γυναίκα;
Δε, 1 Ιούν 2026 08:40
Δευτέρα, 1η Ιουνίου: Για 3 ζώδια δεν θα είναι απλά η πρώτη του μήνα! Θα ξεκινήσουν με μία μεγάλη νίκη!
Κυ, 31 Μάι 2026 23:39
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.