Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η μαρτυρία για το ποντιακό γλέντι που κατέληξε σε φαρ ουέστ – «Ήταν σαν σ@@@@»

Σα, 16 Μάι 2026 13:50

Αυτά τα 4 ζώδια μέχρι τον Αύγουστο θα νιώσουν μεγάλη κούραση! Όλα θα κινούνται πιο αργά από ότι περιμένουν!

Σα, 16 Μάι 2026 13:41

Αυτό είναι το χρώμα μαλλιών που χαρίζει φρεσκάδα και «μαλακώνει» τα χαρακτηριστικά στις γυναίκες άνω των 55

Σα, 16 Μάι 2026 13:38
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Στο νοσοκομείο πρώην παίκτρια του GNTM – Ο Γολγοθάς που ανεβαίνει…

Δε, 14 Οκτ 2024 21:00 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η πρώην παίκτρια του GNTM, Κατερίνα Βισέρη.

Την είδηση γνωστοποιήσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γράφοντας, «δύσκολες μέρες αλλά, ίσως τώρα είμαι ασφαλής».

Η ίδια η Κατερίνα Βισέρη είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε με τη νευρική ανορεξία.

«Καμία λιποθυμία, κανένας πόνος και καμία επίσκεψη ή νοσηλεία δεν με τρόμαζαν. Ούτε καν τα συχνά επεισόδια αμνησίας. Συνέχιζα με πείσμα τις δύσκολες σπουδές της Νομικής, έπειτα δούλευα επίσης σε σκληρές συνθήκες εργασίας για πολλές ώρες, αλλά πραγματικά δεν με πτοούσε τίποτα. Είχα χάσει την ικανότητα να αισθάνομαι και να βλέπω την ουσία των πραγμάτων. Το μυαλό, με δόλο Α’ βαθμού, δημιουργεί ένα είδος διαστρέβλωσης, από την υπερβολική του ανάγκη να μοιάσει έστω και λίγο σε ένα λανθασμένο είδωλο που εκείνο έχει πλάσει.

Πέρα από υγεία, έχασα και πολύ κόσμο από κοντά μου, γιατί δεν μπορούσαν πολλοί να ανταπεξέλθουν σε μια ψυχική ασθένεια. Πολλές φορές η σιωπή τους ηχούσε πιο δυνατά από τις φωνές στο δικό μου κεφάλι. Με τα χρόνια το δούλεψα μέσα μου και τους κατάλαβα» είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της.

«Αρχικά πήρα πτυχίο στη Νομική τρώγοντας μόνο καρπούζι. Ξεκινάς με δίαιτες, εντάσεις στη διατροφή σου λίγο πιο υγιεινά πράγματα, μετά κόβεις κάποια σνακ, μετά μειώνεις το βραδινό, μετά δεν τρως καθόλου βραδινό, μετά κόβεις γεύματα και κάπως έτσι με πήρε η μπάλα και έτρωγα ένα μήλο ή μια σαλάτα την ήμερα. Όταν έτρωγα ένα μήλο την ήμερα στην αρχή λειτουργούσα μια χαρά, στη συνέχεια είχα απώλεια μνήμης. Είχα γαστρεντερικά θέματα, έχασα τα 2/3 των μαλλιών μου, είχα ταχυπαλμία, ξερό δέρμα, πρόβλημα με τα δόντια. Δεν έβλεπα το φαγητό πότε ως βιολογική ανάγκη» είχε πει σε άλλη συνέντευξή της.

Δείτε το βίντεο – Όσα είπε η Κατερίνα Βισσέρη για τη μάχη που δίνει με την ανορεξία


– gntm ανεβαίνει… γολγοθάς Διάφορα Νοσοκομείο Παίκτρια που Πρώην στο του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η μαρτυρία για το ποντιακό γλέντι που κατέληξε σε φαρ ουέστ – «Ήταν σαν σ@@@@»
Σα, 16 Μάι 2026 13:50
Αυτά τα 4 ζώδια μέχρι τον Αύγουστο θα νιώσουν μεγάλη κούραση! Όλα θα κινούνται πιο αργά από ότι περιμένουν!
Σα, 16 Μάι 2026 13:41
Αυτό είναι το χρώμα μαλλιών που χαρίζει φρεσκάδα και «μαλακώνει» τα χαρακτηριστικά στις γυναίκες άνω των 55
Σα, 16 Μάι 2026 13:38
Η βιταμίνη που μειώνει την κόπωση και την ημικρανία και ρυθμίζει το σάκχαρο
Σα, 16 Μάι 2026 12:58
Έρχεται υποχρεωτική απόσυρση αυτοκινήτων – Ποιοι κινδυνεύουν
Σα, 16 Μάι 2026 10:51
Περιστέρι – Φρίκη στο σπίτι της οικογένειας! Αυτά βρήκαν οι Αρχές μέσα σε σακούλες και έπαθαν σοκ!
Πα, 15 Μάι 2026 22:40
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.