Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τελευταία εξέλιξη – Νέα τραγωδία, μετά την 36χρονη μητέρα στη Μυτιλήνη

Πα, 26 Ιούν 2026 17:59

Συναγερμός στον ΕΦΕΤ! Μην το καταναλώσετε! Ανακαλείται γνωστό επιδόρπιο, από την ελληνική αγορά

Πα, 26 Ιούν 2026 17:53

Δασμός 3 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές: Τι αλλάζει στις παραγγελίες σας και πότε ξεκινά το μέτρο

Πα, 26 Ιούν 2026 14:10
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Survivor All Star:Αλλάζει τα πάντα πριν από την πρεμιέρα ο Ατζούν.Η ανατροπή της τελευταίας στιγμής.

Τρ, 8 Νοέ 2022 14:38 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μπορεί ορισμένα ρεπορτάζ να ανέφεραν πως η ημερομηνία της πρεμιέρας του Survivor All Star πήγε ακόμη πιο πίσω, και συγκεκριμένα μετά τα Χριστούγεννα, ωστόσο νέες πληροφορίες έρχονται να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα για το ριάλιτι επιβίωσης.

Χαρακτηριστικά, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast At Star, το Survivor All Star θα ξεκινήσει κανονικά όπως κάθε χρόνο, δηλαδή μέσα στις γιορτές μιας και οι παίκτες θα αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο στις 18 Δεκεμβρίου.

Τι συμβαίνει με το Survivor All Star
Όσον αφορά στο «ρόστερ» του ριάλιτι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν κύκλο, συνολικά 70 παικτών, οι οποίοι θα είναι stand by μέχρι να αποφασιστεί το αν θα μπουν στο ριάλιτι ή όχι. Θα υπάρχει μία αρχική 24άδα παικτών, δηλαδή δύο ομάδες των 12, και οι υπόλοιποι θα μπουν ανάλογα το πώς θα κρίνει η εταιρεία παραγωγής.

«Οι παίκτες της πρώτης και δεύτερης χρονιάς θα…» – Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού
Ο Γιώργος Λιανός πιάστηκε από την κάμερα του Ποιος είναι πρωινιάτικα την Παρασκευή 4/11 και μεταξύ των όσων δήλωσε ο παρουσιαστής αρκετών εκπομπών, μίλησε και για την επικείμενη συμμετοχή του στο Survivor all star.

Εκεί φυσικά θα είναι ως παρουσιαστής του παιχνιδιού και από ότι αποκάλυψε στην εκπομπή αναμένεται να να δούμε ένα ανατρεπτικό νέο κύκλο, καθώς η παραγωγή έχει φροντίσει να δημιουργήσει νέες συνθήκες σε ένα εντελώς νέο σημείο.

– Τον Δεκέμβριο φεύγετε για Άγιο Δομίνικο; «Ξέρεις κάποια ημερομηνία, γιατί εγώ δεν έχω ιδέα. Το all star είναι ένα πρότζεκτ με αρκετές προκλήσεις. Οι παίκτες της πρώτης και δεύτερης χρονιάς θα μεταφερθούν σε ένα διαφορετικό χρόνο, που θα έχει πολλές προκλήσεις. Αλλάξαμε σημείο, για να αλλάξουμε παραστάσεις».

star:Αλλάζει Survivor Ανατροπή: Ατζούν.Η πάντα Πρεμιέρα πριν στιγμής: τελευταίας
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τελευταία εξέλιξη – Νέα τραγωδία, μετά την 36χρονη μητέρα στη Μυτιλήνη
Πα, 26 Ιούν 2026 17:59
Συναγερμός στον ΕΦΕΤ! Μην το καταναλώσετε! Ανακαλείται γνωστό επιδόρπιο, από την ελληνική αγορά
Πα, 26 Ιούν 2026 17:53
Δασμός 3 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές: Τι αλλάζει στις παραγγελίες σας και πότε ξεκινά το μέτρο
Πα, 26 Ιούν 2026 14:10
Από τις 30 Ιουνίου έρχονται ευκαιρίες και οικονομική αφθονία για 4 συγκεκριμένα ζώδια
Πα, 26 Ιούν 2026 14:07
Πάνος Τελάλης: Ποια είναι η πασίγνωστη σύντροφος του γνωστού σεφ;
Πα, 26 Ιούν 2026 11:57
Πότε θα πιστωθούν οι συντάξεις Αυγούστου στους λογαριασμούς των δικαιούχων; Οι επίσημες ημερομηνίες
Πα, 26 Ιούν 2026 10:12
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.