Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ανάκληση γνωστού ελληνικού προϊόντος από τα σούπερ μάρκετ – Μην το καταναλώσετε

Τρ, 27 Οκτ 2026 20:42

Αδιανόητο στο ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας: Κατέβηκε για τουαλέτα και όλα πήγαν στραβα

Τρ, 27 Οκτ 2026 20:39

Market Pass 2026: Ποιοι παίρνουν αυτόματα τα ψηφιακά voucher – Ποιοι δικαιούνται αναδρομικά

Τρ, 27 Οκτ 2026 18:06
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συγκλονίζει η μητέρα του 5χρονου Γρηγόρη που έφυγε μέσα από την αγκαλιά της τόσο νωρίς.Όσα της είπε ο μικρός της άγγελος στον ύπνο της……

Σα, 17 Δεκ 2022 10:54 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Μέσα από τις ιστορίες παιδιών που βγήκαν νικητές και γονιών που στάθηκαν στο πλευρό τους, αποκαλύπτεται το τεράστιο έργο που προσφέρει στα παιδιά ο σύλλογος “ΕΛΠΙΔΑ”

Μια από αυτές και η ιστορία του 5χρονου Γρηγόρη, ο οποίος πέρυσι στις 30 Δεκεμβρίου μετά από τιτάνια και γενναία μάχη με τον καρκίνο ταξίδεψε για τους ουρανούς, αφήνοντας άδεια την αγκαλιά της μαμάς του.

Η Μαρίνα, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του παιδιού της επέστρεψε στον Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ, που θεωρεί δεύτερο σπίτι της. Όπως είπε μαζί με τον σύζυγό της θα κάνουν μια δωρεά στον ξενώνα στη μνήμη του μικρού Γρηγόρη, ως το ελάχιστο “ευχαριστώ” για τη στήριξη, την αγάπη, το κουράγιο και την αλληλεγγύη που έζησαν από τους ανθρώπους του συλλόγου.

“Εδώ είχα στήριξη από όλους. Θα τους έχω πάντα στην ψυχή και την καρδιά μου”, είπε η μητέρα του Γρηγόρη και αποκάλυψε το μήνυμα που της έστειλε το αγοράκι της μέσα από ένα όνειρο.

“Είχα δει ένα όνειρο με τον Γρηγόρη. Μου έλεγε “μαμά μη στεναχωριέσαι, όλα θα πάνε καλά”. Του έλεγα “Γρηγόρη μου είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί μου λείπεις” κι εκείνος μου απάντησε “θα δεις σύντομα όλα θα πάνε καλά και θα έχεις άλλο μωράκι στην αγκαλιά σου””, είπε η μητέρα του Γρηγόρη.

Όταν ξύπνησε ήταν πολύ στεναχωρημένη και κακόκεφη. Ένιωθε τύψεις ακόμα και στη σκέψη να κάνει ένα άλλο μωράκι.

“Ένιωθα ότι θα έδινα σε ένα άλλο μωρό τη θέση του Γρηγόρη. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι αφού το μωρό μου είναι χαρούμενο ίσως θα μπορούσα να προσπαθήσω για ένα παιδάκι”, συνέχισε.

Κι έτσι ο μικρός της άγγελος, της έφερε ένα άλλο μωράκι που σε λίγους μήνες θα γεμίσει και πάλι την άδεια αγκαλιά της. Και παράλληλα έφερε ένα μήνυμα ελπίδας για τη ζωή που πάντα βρίσκει τον τρόπο να μας θυμίζει τα θαύματα που είναι εφικτά.

Όπως είπε η Μαρίνα, ο Γρηγόρης θα είναι πάντα ζωντανός στο μυαλό και την καρδιά της, όμως το μωράκι που θα έρθει στον κόσμο είναι το δικό του μήνυμα προς εκείνη για να συνεχίσει με δύναμη και αισιοδοξία τη ζωή της.

«έφυγε» 5χρονου Άγγελος αγκαλιά Γρηγόρη Διάφορα είπε μέσα μητέρα μικρός νωρίς.Όσα στον Συγκλονίζει της…… Τόσο ύπνο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανάκληση γνωστού ελληνικού προϊόντος από τα σούπερ μάρκετ – Μην το καταναλώσετε
Τρ, 27 Οκτ 2026 20:42
Αδιανόητο στο ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας: Κατέβηκε για τουαλέτα και όλα πήγαν στραβα
Τρ, 27 Οκτ 2026 20:39
Market Pass 2026: Ποιοι παίρνουν αυτόματα τα ψηφιακά voucher – Ποιοι δικαιούνται αναδρομικά
Τρ, 27 Οκτ 2026 18:06
“Έρχονται” τα πάνω κάτω για ένα και μοναδικό ζώδιο το επόμενο διάστημα – Εξελίξεις…
Τρ, 27 Οκτ 2026 17:49
Μαζωνάκης: Αυτός είναι ο νέος συγκάτοικος του γιατρού στον Κορυδαλλό – Ποιος το περίμενε…
Τρ, 27 Οκτ 2026 17:41
Ποιος θα αγοράσει τη Pizza Fun;
Τρ, 27 Οκτ 2026 16:07
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.