Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Για αυτά τα 3 ζώδια, μια πόρτα που παρέμενε κλειστή μέχρι χθες θα ανοίξει επιτέλους στα τέλη Ιουλίου

Σα, 25 Ιούλ 2026 22:58

Κυριακή, 26 Ιουλίου: Αυτά τα 3 ζώδια δεν πρέπει να ανοίξουν σοβαρές συζητήσεις – Θα δουν την αλήθεια πίσω από διάφορες καταστάσεις

Σα, 25 Ιούλ 2026 22:51

Σύρος: Το τελευταίο τηλεφώνημα της διασώστριας στη μητέρα της – «Δεν στέκει»

Σα, 25 Ιούλ 2026 22:34
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θεσσαλονίκη: 22χρονη Μαροκινή πήρε χάπια για να διακόψει την εγκυμοσύνη της – Σε κρίσιμη κατάσταση το νεογνό

Κυ, 25 Απρ 2021 14:33 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μια 22χρονη από το Μαρόκο προκάλεσε με χάπια διακοπή της εγκυμοσύνης της. Το νεογνό νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ένα περιστατικό με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κλήθηκαν να διαχειριστούν τα ξημερώματα του Σαββάτου οι αστυνομικοί του ΑΤ Τούμπας –Τριανδρίας. 22χρονη Μαροκινή που έχει αιτηθεί άσυλο πήρε χάπια για να προκαλέσει διακοπή κύησης. Οι γιατροί του Ιπποκρατείου νοσοκομείου ολοκλήρωσαν επιτυχώς τον πρόωρο τοκετό. Το νεογνό νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς η κύηση κράτησε μόλις εξίμισι μήνες. Η μητέρα του παραμένει στο νοσοκομείο για νοσηλεία, χωρίς, ωστόσο, η υγεία της να διατρέχει κίνδυνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, η 22χρονη εισήλθε στην Ελλάδα από την Τουρκία παράνομα τον περασμένο Φεβρουάριο μαζί με τον σύντροφό της. Έκανε αίτηση παροχής ασύλου και μέχρι σήμερα διέμενε σε διαμέρισμα της δυτικής Θεσσαλονίκης. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να διακόψει την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Στο κέντρο υποδοχής είχε παραλείψει να αναφέρει την κατάστασή της.

[the_ad id=”7673″]

Το βράδυ της Παρασκευής μετέβη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και ζήτησε από τους γιατρούς να σταματήσουν την εγκυμοσύνη της. Δήλωσε ότι είναι απογοητευμένη από την κατάσταση που βίωνε τους τελευταίους μήνες. Οι γιατροί της είπαν ότι είναι αδύνατη η διακοπή της κύησης σε τόσο προχωρημένο στάδιο. Η 22χρονη γύρισε στο σπίτι της και πήρε χάπια για να προκαλέσει τοκετό. Λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε στο νοσοκομείο με πόνους.

Οι γιατροί ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές. Για την τύχη του νεογνού τον πρώτο λόγο έχει η Εισαγγελία Ανηλίκων. Σε βάρος της 22χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ανεπίτρεπτης διακοπής εγκυμοσύνης. Η νεαρή Μαροκινή βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Πηγή:thestival.gr

22χρονη διακόψει Διάφορα εγκυμοσύνη Θεσσαλονίκη κατάσταση κρίσιμη Μαροκινή νεογνό πήρε χάπια
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για αυτά τα 3 ζώδια, μια πόρτα που παρέμενε κλειστή μέχρι χθες θα ανοίξει επιτέλους στα τέλη Ιουλίου
Σα, 25 Ιούλ 2026 22:58
Κυριακή, 26 Ιουλίου: Αυτά τα 3 ζώδια δεν πρέπει να ανοίξουν σοβαρές συζητήσεις – Θα δουν την αλήθεια πίσω από διάφορες καταστάσεις
Σα, 25 Ιούλ 2026 22:51
Σύρος: Το τελευταίο τηλεφώνημα της διασώστριας στη μητέρα της – «Δεν στέκει»
Σα, 25 Ιούλ 2026 22:34
Από τις 26 Ιουλίου “έρχεται” για αυτά τα 3 ζώδια μεγάλη ανατροπή – Αποκαλύπτονται πράγματα
Σα, 25 Ιούλ 2026 14:17
Έκανε πρεμιέρα στο Netflix, πριν από λίγες ημέρες, και “σαρώνει” – Αυτή είναι η σειρά που βλέπουν όλοι
Σα, 25 Ιούλ 2026 14:15
Στο νοσοκομείο η Άννα Φόνσου – Αυτή είναι όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της
Σα, 25 Ιούλ 2026 14:08
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.