Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 18 Μαΐου

Δε, 18 Μάι 2026 01:36

Θρήνος πέθανε ο Γιώργος Σαμαράς

Δε, 18 Μάι 2026 01:22

Αυτό είναι το κόλπο να μυρίζεις καθαριότητα μετά το μπάνιο για ώρες – Θα σου το λένε όλοι!

Κυ, 17 Μάι 2026 20:27
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θεσσαλονίκη: 22χρονη Μαροκινή πήρε χάπια για να διακόψει την εγκυμοσύνη της – Σε κρίσιμη κατάσταση το νεογνό

Κυ, 25 Απρ 2021 14:33 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μια 22χρονη από το Μαρόκο προκάλεσε με χάπια διακοπή της εγκυμοσύνης της. Το νεογνό νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ένα περιστατικό με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κλήθηκαν να διαχειριστούν τα ξημερώματα του Σαββάτου οι αστυνομικοί του ΑΤ Τούμπας –Τριανδρίας. 22χρονη Μαροκινή που έχει αιτηθεί άσυλο πήρε χάπια για να προκαλέσει διακοπή κύησης. Οι γιατροί του Ιπποκρατείου νοσοκομείου ολοκλήρωσαν επιτυχώς τον πρόωρο τοκετό. Το νεογνό νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς η κύηση κράτησε μόλις εξίμισι μήνες. Η μητέρα του παραμένει στο νοσοκομείο για νοσηλεία, χωρίς, ωστόσο, η υγεία της να διατρέχει κίνδυνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, η 22χρονη εισήλθε στην Ελλάδα από την Τουρκία παράνομα τον περασμένο Φεβρουάριο μαζί με τον σύντροφό της. Έκανε αίτηση παροχής ασύλου και μέχρι σήμερα διέμενε σε διαμέρισμα της δυτικής Θεσσαλονίκης. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να διακόψει την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Στο κέντρο υποδοχής είχε παραλείψει να αναφέρει την κατάστασή της.

[the_ad id=”7673″]

Το βράδυ της Παρασκευής μετέβη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και ζήτησε από τους γιατρούς να σταματήσουν την εγκυμοσύνη της. Δήλωσε ότι είναι απογοητευμένη από την κατάσταση που βίωνε τους τελευταίους μήνες. Οι γιατροί της είπαν ότι είναι αδύνατη η διακοπή της κύησης σε τόσο προχωρημένο στάδιο. Η 22χρονη γύρισε στο σπίτι της και πήρε χάπια για να προκαλέσει τοκετό. Λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε στο νοσοκομείο με πόνους.

Οι γιατροί ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές. Για την τύχη του νεογνού τον πρώτο λόγο έχει η Εισαγγελία Ανηλίκων. Σε βάρος της 22χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ανεπίτρεπτης διακοπής εγκυμοσύνης. Η νεαρή Μαροκινή βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Πηγή:thestival.gr

22χρονη διακόψει Διάφορα εγκυμοσύνη Θεσσαλονίκη κατάσταση κρίσιμη Μαροκινή νεογνό πήρε χάπια
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 18 Μαΐου
Δε, 18 Μάι 2026 01:36
Θρήνος πέθανε ο Γιώργος Σαμαράς
Δε, 18 Μάι 2026 01:22
Αυτό είναι το κόλπο να μυρίζεις καθαριότητα μετά το μπάνιο για ώρες – Θα σου το λένε όλοι!
Κυ, 17 Μάι 2026 20:27
Ελλάδα – Σε σοκ όλοι! Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας! Κατέρρευσε σε εμπορικό κέντρο
Κυ, 17 Μάι 2026 20:20
DARA: Ποιος είναι ο σύζυγος της νικήτριας της Eurovision 2026 – Γιατί έστειλε ξεχωριστό μήνυμα στην Τουρκία
Κυ, 17 Μάι 2026 17:37
Eurovision: Δεν θα πιστεύετε τι σημαίνει τελικά αυτό το «Bangaranga», που έκανε την ανατροπή και έφερε πρώτη τη Βουλγαρία
Κυ, 17 Μάι 2026 17:23
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.