Προσωπικές διαφορές φαίνεται να βρίσκονται πίσω από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στην Ευκαρπία στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρει το voria.gr, δράστης φέρεται είναι ένας 34χρονος, ο οποίος περίπου στις 9.00 το πρωί της Παρασκευής, μετέβη με το αυτοκίνητό του σε πολυκατοικία επί της οδού Οδυσσέα Ελύτη και άρχισε να φωνάζει εξαγριωμένος. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης πυροβόλησε στον αέρα και φέρεται να είναι κουμπάρος με ένοικο της πολυκατοικίας. Σημειώνεται ότι και το θύμα -το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας- ανέφερε ότι ο δράστης είναι άτομο του κύκλου του και συγκεκριμένα κουμπάρος του.
Όπως ανέφερε κάτοικους της περιοχής, άκουσε τον 34χρονο να βρίζει χυδαία τον ένοικο και να του φωνάζει «μην σε ξαναδώ μπροστά μου, μην σε ξαναδώ στο σπίτι μου». Έπειτα, ο εξαγριωμένος δράστης έβγαλε μία κυνηγετική καραμπίνα και αφού την προέταξε αρκετές φορές προς την οικία, τελικά πυροβόλησε στον αέρα.
Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως οι αρχές βρίσκονται κοντά στη σύλληψή του.
Στο σημείο βρέθηκε και ένας κάλυκας.