Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Fuel Pass 2026: Επιστρέφει η επιδότηση καυσίμων; Ποιοι θα λάβουν έως 100 ευρώ;

Τε, 18 Μαρ 2026 22:24

Πρωτοφανές περιστατικό στην Καβάλα! Άκουγαν χτυπήματα μέσα από τη θυρίδα παραλαβής δεμάτων και ξαφνικά…(Βίντεο)

Τε, 18 Μαρ 2026 22:22

Μεγάλη αλλαγή για την προστασία της πρώτης κατοικίας! Η νέα ρύθμιση για τους οφειλέτες!

Τε, 18 Μαρ 2026 22:13
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θλίψη στο Εμπορικό Ναυτικό για την 20χρονη δόκιμο που “έφυγε” από τη ζωή – Το μοιραίο ταξίδι…

Τρ, 19 Σεπ 2023 17:29 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Θλιψη σκόρπισε στο Εμπορικό Ναυτικό ο θάνατος της 20χρονης δοκίμου που “έφυγε” από τη ζωή, έπειτα από ταξίδι με δεξαμενόπλοιο στην Ινδία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, η άτυχη νεαρή ασθένησε ύστερα από τον απόπλου του πλοίου από το λιμάνι Σίκκα της Ινδίας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αποναυτολογηθεί για λόγους υγείας σε λιμάνι του Σουέζ στην Αίγυπτο.

Ο επαναπατρισμός της δοκίμου έγινε στις 2 Σεπτεμβρίου μαζί με ιατρικό συνοδό με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας του δεξαμενόπλοιου και έπειτα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας.

Στη συνέχεια έγινε η διακομιδή της σε νοσοκομείο, όπου η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και τελικά υπέκυψε.

Η περιπέτεια της υγείας της διήρκεσε συνολικά 16 μέρες, ώσπου ο θάνατός της διαπιστώθηκε την περασμένη Κυριακή (17/09).

Για το τραγικό περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

«Ασθένεια δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού σε δεξαμενόπλοιο στο εξωτερικό και θάνατός της

Ενημερώθηκε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής την 17-09-2023 από την πλοιοκτήτρια εταιρεία, αναφορικά με ασθένεια 20χρονης ναυτικού (ειδικότητας δοκίμου Πλοιάρχου), μέλους πληρώματος υπό ελληνικής σημαίας δεξαμενόπλοιου, η οποία είχε ναυτολογηθεί για την εκτέλεση του εκπαιδευτικού της πλου.

Η ανωτέρω ασθένησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από λιμένα Σίκκα Ινδίας, με αποτέλεσμα να αποναυτολογηθεί σε λιμένα Σουέζ Αιγύπτου. Η 20χρονη δόκιμος, επαναπατρίστηκε στις 02-09-2023 με μέριμνα της εταιρείας μαζί με ιατρικό συνοδό, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και εν συνεχεία σε νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε την 17-09-2023.

Διενεργείται προανάκριση».

«έφυγε» – “Εφυγε” 20χρονη blog από για Διάφορα δόκιμο Εμπορικό ζωή.. Θλίψη! μοιραίο Ναυτικό που στο Ταξίδι ταξίδι… την τι το
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Fuel Pass 2026: Επιστρέφει η επιδότηση καυσίμων; Ποιοι θα λάβουν έως 100 ευρώ;
Τε, 18 Μαρ 2026 22:24
Πρωτοφανές περιστατικό στην Καβάλα! Άκουγαν χτυπήματα μέσα από τη θυρίδα παραλαβής δεμάτων και ξαφνικά…(Βίντεο)
Τε, 18 Μαρ 2026 22:22
Μεγάλη αλλαγή για την προστασία της πρώτης κατοικίας! Η νέα ρύθμιση για τους οφειλέτες!
Τε, 18 Μαρ 2026 22:13
Αθήνα: Απίστευτο αυτό που είδαν οι γιατροί στην ακτινογραφία του 3χρονου! Είχε στο στομάχι του…
Τε, 18 Μαρ 2026 22:06
Στις 20 Μαρτίου, το Σύμπαν κάνει ισχυρό κάλεσμα σε αύτα τα 3 ζώδια! Αλλάζει ο “κύκλος ζωής”
Τε, 18 Μαρ 2026 17:26
Μετά τα 50 – Το λάθος που «βαραίνει» τα μαλλιά, τα δείχνει πιο λεπτά και χωρίς όγκο – Έτσι διορθώνεται…
Τε, 18 Μαρ 2026 14:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.