Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τηλεθέαση – Σάββατο (21/2): Αυτήν την εκπομπή είδαν σχεδόν όλοι, έστω και για 1 λεπτό!: Σάρωσε σε τηλεθέαση!

Κυ, 22 Φεβ 2026 15:57

Ταραμοσαλάτα: Το λάθος που κάνουν όλοι στο μπλέντερ! Τα δύο κόλπα για να γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους!

Κυ, 22 Φεβ 2026 15:50

Εφιάλτης και Γολγοθάς για γυναίκα στην Αθήνα – Έκανε σ@@ μαζί του και την άλλη ημέρα της αποκαλύψε ένα φρικτό μυστικό…

Κυ, 22 Φεβ 2026 15:35
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θλίψη στο Εμπορικό Ναυτικό για την 20χρονη δόκιμο που “έφυγε” από τη ζωή – Το μοιραίο ταξίδι…

Τρ, 19 Σεπ 2023 17:29 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Θλιψη σκόρπισε στο Εμπορικό Ναυτικό ο θάνατος της 20χρονης δοκίμου που “έφυγε” από τη ζωή, έπειτα από ταξίδι με δεξαμενόπλοιο στην Ινδία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, η άτυχη νεαρή ασθένησε ύστερα από τον απόπλου του πλοίου από το λιμάνι Σίκκα της Ινδίας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αποναυτολογηθεί για λόγους υγείας σε λιμάνι του Σουέζ στην Αίγυπτο.

Ο επαναπατρισμός της δοκίμου έγινε στις 2 Σεπτεμβρίου μαζί με ιατρικό συνοδό με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας του δεξαμενόπλοιου και έπειτα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας.

Στη συνέχεια έγινε η διακομιδή της σε νοσοκομείο, όπου η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και τελικά υπέκυψε.

Η περιπέτεια της υγείας της διήρκεσε συνολικά 16 μέρες, ώσπου ο θάνατός της διαπιστώθηκε την περασμένη Κυριακή (17/09).

Για το τραγικό περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

«Ασθένεια δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού σε δεξαμενόπλοιο στο εξωτερικό και θάνατός της

Ενημερώθηκε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής την 17-09-2023 από την πλοιοκτήτρια εταιρεία, αναφορικά με ασθένεια 20χρονης ναυτικού (ειδικότητας δοκίμου Πλοιάρχου), μέλους πληρώματος υπό ελληνικής σημαίας δεξαμενόπλοιου, η οποία είχε ναυτολογηθεί για την εκτέλεση του εκπαιδευτικού της πλου.

Η ανωτέρω ασθένησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από λιμένα Σίκκα Ινδίας, με αποτέλεσμα να αποναυτολογηθεί σε λιμένα Σουέζ Αιγύπτου. Η 20χρονη δόκιμος, επαναπατρίστηκε στις 02-09-2023 με μέριμνα της εταιρείας μαζί με ιατρικό συνοδό, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και εν συνεχεία σε νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε την 17-09-2023.

Διενεργείται προανάκριση».

«έφυγε» – “Εφυγε” 20χρονη blog από για Διάφορα δόκιμο Εμπορικό ζωή.. Θλίψη! μοιραίο Ναυτικό που στο Ταξίδι ταξίδι… την τι το
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τηλεθέαση – Σάββατο (21/2): Αυτήν την εκπομπή είδαν σχεδόν όλοι, έστω και για 1 λεπτό!: Σάρωσε σε τηλεθέαση!
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:57
Ταραμοσαλάτα: Το λάθος που κάνουν όλοι στο μπλέντερ! Τα δύο κόλπα για να γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους!
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:50
Εφιάλτης και Γολγοθάς για γυναίκα στην Αθήνα – Έκανε σ@@ μαζί του και την άλλη ημέρα της αποκαλύψε ένα φρικτό μυστικό…
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:35
Ελλάδα: Τραγική είδηση! Νεκρή εκπαιδευτικός και σύζυγος γνωστού γιατρού σε σφοδρό τροχαίο – Είναι η…
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:31
Ποια 4 ζώδια είναι «πρωταθλητές» της ζήλιας; Αν μπλέξεις μαζί τους “κάηκες”…
Κυ, 22 Φεβ 2026 12:03
Τα λάθος ρούχα που προσθέτουν χρόνια χωρίς να το καταλάβoυμε και φαινόμαστε γερασμένες – Ποια κρύβουν χρόνια!
Κυ, 22 Φεβ 2026 09:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.