Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Ελλάδα: Σοβαρό ατύχημα! Κατέρρευσε η οροφή σε πασίγνωστο εμπορικό κέντρο, γεμάτο κόσμο – Σκηνές πανικού…(Βίντεο)

Σα, 10 Ιαν 2026 21:40

Αρχαία τραγωδία! Σε σοκ ο πατέρας και ο αδελφός του Στέλιου! – «Τον είδα κι έλεγα ότι όλα ήταν ψέματα…»

Σα, 10 Ιαν 2026 19:31

Καιρός: Τι θα γίνει με το σενάριο των χιονοπτώσεων σε όλη την Ελλάδα – Τα τελευταία προγνωστικά – Θα χιονίσει σε…

Σα, 10 Ιαν 2026 14:21
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θλίψη στο Εμπορικό Ναυτικό για την 20χρονη δόκιμο που “έφυγε” από τη ζωή – Το μοιραίο ταξίδι…

Τρ, 19 Σεπ 2023 17:29 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Θλιψη σκόρπισε στο Εμπορικό Ναυτικό ο θάνατος της 20χρονης δοκίμου που “έφυγε” από τη ζωή, έπειτα από ταξίδι με δεξαμενόπλοιο στην Ινδία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, η άτυχη νεαρή ασθένησε ύστερα από τον απόπλου του πλοίου από το λιμάνι Σίκκα της Ινδίας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αποναυτολογηθεί για λόγους υγείας σε λιμάνι του Σουέζ στην Αίγυπτο.

Ο επαναπατρισμός της δοκίμου έγινε στις 2 Σεπτεμβρίου μαζί με ιατρικό συνοδό με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας του δεξαμενόπλοιου και έπειτα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας.

Στη συνέχεια έγινε η διακομιδή της σε νοσοκομείο, όπου η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και τελικά υπέκυψε.

Η περιπέτεια της υγείας της διήρκεσε συνολικά 16 μέρες, ώσπου ο θάνατός της διαπιστώθηκε την περασμένη Κυριακή (17/09).

Για το τραγικό περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

«Ασθένεια δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού σε δεξαμενόπλοιο στο εξωτερικό και θάνατός της

Ενημερώθηκε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής την 17-09-2023 από την πλοιοκτήτρια εταιρεία, αναφορικά με ασθένεια 20χρονης ναυτικού (ειδικότητας δοκίμου Πλοιάρχου), μέλους πληρώματος υπό ελληνικής σημαίας δεξαμενόπλοιου, η οποία είχε ναυτολογηθεί για την εκτέλεση του εκπαιδευτικού της πλου.

Η ανωτέρω ασθένησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από λιμένα Σίκκα Ινδίας, με αποτέλεσμα να αποναυτολογηθεί σε λιμένα Σουέζ Αιγύπτου. Η 20χρονη δόκιμος, επαναπατρίστηκε στις 02-09-2023 με μέριμνα της εταιρείας μαζί με ιατρικό συνοδό, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και εν συνεχεία σε νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε την 17-09-2023.

Διενεργείται προανάκριση».

«έφυγε» – “Εφυγε” 20χρονη blog από για Διάφορα δόκιμο Εμπορικό ζωή.. Θλίψη! μοιραίο Ναυτικό που στο Ταξίδι ταξίδι… την τι το
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Ελλάδα: Σοβαρό ατύχημα! Κατέρρευσε η οροφή σε πασίγνωστο εμπορικό κέντρο, γεμάτο κόσμο – Σκηνές πανικού…(Βίντεο)
Σα, 10 Ιαν 2026 21:40
Αρχαία τραγωδία! Σε σοκ ο πατέρας και ο αδελφός του Στέλιου! – «Τον είδα κι έλεγα ότι όλα ήταν ψέματα…»
Σα, 10 Ιαν 2026 19:31
Καιρός: Τι θα γίνει με το σενάριο των χιονοπτώσεων σε όλη την Ελλάδα – Τα τελευταία προγνωστικά – Θα χιονίσει σε…
Σα, 10 Ιαν 2026 14:21
Ψυχοσάββατα 2026: Πότε «πέφτουν» και τι συμβολίζουν, οι ημερομηνίες
Σα, 10 Ιαν 2026 14:16
Αυτά τα 4 ζώδια αλλάζουν «πρόσωπο» – Λαμβάνουν ένα ισχυρό σημάδι από το σύμπαν!
Σα, 10 Ιαν 2026 14:11
Νίκος Μάνεσης: Τους έδωσε “στεγνά” με λέξεις για την κηδεία Παπαδάκη – “Δεν το κρατάω το στόμα μου…έχυναν…”
Σα, 10 Ιαν 2026 11:52
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.