Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

5 λάθη που κάνουν οι άντρες με τον γυναικείο o@@@@@

Πε, 1 Ιαν 2026 21:20

Σε αυτά τα 3 ζώδια, το 2026 θα φέρει απρόσμενα πολλά χρήματα

Πε, 1 Ιαν 2026 21:14

Πρωτοχρονιάτικη τραγωδία! Η στιγμή που ο κόσμος τρέχει με πανικό, ουρλιάζοντας, να σωθεί από τη φωτιά στο ρεβεγιόν (Βίντεο σοκ)

Πε, 1 Ιαν 2026 21:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θρίλερ στη Νέα Σμύρνη: Σκότωσε τον αδερφό της η παραολυμπιονίκης; – Έτσι τον βρήκε νεκρό στο σαλόνι – Τα πρώτα της λόγια…

Σα, 14 Σεπ 2024 07:42 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Με τη βοήθεια ψυχολόγου προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο της περίεργης δολοφονίας του 46χρονου άνδρα που βρέθηκε μαχαιρωμένος στην κοιλιά, στον καναπέ του σπιτιού του στη Νέα Σμύρνη.

Η ΑμεΑ αδερφή του που είναι παραολυμπιονίκης αδυνατεί να δώσει εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη μέσα στο διαμέρισμά τους, προτού ενημερώσει την κοινωνική υπηρεσία του δήμου ότι ο αδερφός της κείτονταν νεκρός.

Η γυναίκα έχει προσαχθεί ως ύποπτη καθώς στο σπίτι όπου έμεναν τα δύο αδέρφια, δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος παραβίασης, ενώ το μαχαίρι με το οποίο φέρεται να δολοφονήθηκε ο άτυχος άνδρας, εντοπίστηκε πλυμένο στην κουζίνα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά τη διάρκεια της εξέτασης από τους αστυνομικούς, η γυναίκα υποστήριξε ότι ο αδερφός της βρίσκεται ακόμα στο σπίτι, ενώ σε ερώτηση για το ποια ήταν η σχέση τους, η ίδια απάντησε ότι είναι αγαπημένοι.

Όταν ρωτήθηκε για τους γονείς της που έχουν φύγει από τη ζωή εδώ και χρόνια, η ίδια είπε ότι ο πατέρας της «έχει πάει μια βόλτα».

Σύμφωνα με το Star, η 43χρονη πήγε στις 10:15 το πρωί σε μια γειτόνισσα και της είπε:

«Ο αδελφός μου δεν ξυπνάει, δεν αναπνέει, είναι πεθαμένος στο σπίτι, δεν ξέρω τι να κάνω».

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα ενημέρωσε την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου για τον νεκρό αδερφό της αναφέροντας ότι υπέστη ανακοπή, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε η Άμεση Δράση.

Ο 46χρονος βρέθηκε με τραύμα στην κοιλιά από αιχμηρό αντικείμενο και είχε εκδορές στον λαιμό. Την ίδια στιγμή, οι αμυχές που φέρει στα χέρια της η αδερφή του έχουν προβληματίσει τις αρχές.

Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές για προστριβές ανάμεσα στα δύο αδέλφια το τελευταίο διάστημα.

«Όλοι εδώ στη γειτονιά τους ξέραμε. Ήταν πολύ αγαπητά παιδιά, δεν ενοχλούσαν ποτέ κανέναν, απλώς υπήρχαν κάποια προβλήματα νοητικής υστέρησης» ανέφερε γειτόνισσα του θύματος.

Δείτε το βίντεο – Τα πρώτα λόγια της παραολυμπιονίκη στους αστυνομικούς για τον νεκρό αδερφό της


– αδερφό αστυνομικά βρήκε Έτσι Θρίλερ λόγια….. Νέα νεκρό παραολυμπιονίκης πρώτα σαλόνι σκότωσε Σμύρνη στη στο Τα της τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5 λάθη που κάνουν οι άντρες με τον γυναικείο o@@@@@
Πε, 1 Ιαν 2026 21:20
Σε αυτά τα 3 ζώδια, το 2026 θα φέρει απρόσμενα πολλά χρήματα
Πε, 1 Ιαν 2026 21:14
Πρωτοχρονιάτικη τραγωδία! Η στιγμή που ο κόσμος τρέχει με πανικό, ουρλιάζοντας, να σωθεί από τη φωτιά στο ρεβεγιόν (Βίντεο σοκ)
Πε, 1 Ιαν 2026 21:05
Σοκαριστικό περιστατικό στην Πρέβεζα με 16χρονο – Χαροπαλεύει! – Είδε πουλιά στην αυλή του σπιτιού
Πε, 1 Ιαν 2026 20:56
Πέθανε ο Έλληνας επιχειρηματίας της πασίγνωστης εταιρείας αναψυκτικών και…
Πε, 1 Ιαν 2026 18:02
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο – Αυτό προκάλεσε την ανείπωτη τραγωδία στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν – Ποιοι είναι ανάμεσα στα θύματα
Πε, 1 Ιαν 2026 13:49
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.