Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης – “Ώρες Μικρές”: Αυτός ο στίχος συγκίνησε τον Γιώργο και διάλεξε να πεί το τραγούδι

Τε, 16 Σεπ 2026 23:59

Ζώδια – 17/9: Ένα ζώδιο ξεχωρίζει αύριο – Κάτι απρόοπτο του δίνει μία μοναδική ευκαιρία

Τε, 16 Σεπ 2026 23:49

Μαζωνάκης: Το κελί της Γάκα στον Κορυδαλλό δεν είναι τυχαίο – Ποιος βρίσκεται εκεί;

Τε, 16 Σεπ 2026 23:45
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θρήνος για γνωστό Έλληνα σεφ που “έφυγε” από τη ζωή – Η τραγική ειρωνεία…

Πα, 31 Μάι 2024 20:14 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Άρτας, και όχι μόνο, η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο γνωστός σεφ Γιάννης Γιάχος, μόλις στα 47 του χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος Γιάννης ήταν οπαδός του Ολυμπιακού. Το βράδυ του τελικού, η καρδιά του πιέστηκε από το άγχος και την ένταση, με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα να πάθει ανακοπή καρδιάς και να καταλήξει.

Τον Γιάννη Γιάχο αποχαιρέτησε και ο γνωστός stand-up κωμικός, Αλέξανδρος Τσουβέλας, που ήταν ξάδερφος με τον εκλιπόντα.

Ποιος ήταν ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Γιάχος
Γεννημένος στην Αθήνα, με ρίζες που ξεκινούν από το ορεινό χωριό Μεγαλόχαρη της Άρτας. Εμπνευστής και μέντοράς του, ο πατέρας του, Δημήτρης Γιάχος, ζαχαροπλάστης και ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου στο Περιστέρι Αττικής (Άλσος).

Η πρώτη του επαφή με τη “λευκή στολή” μόλις στα 14, φτιάχνοντας κουλουράκια της Λαμπρής και τσουρέκι, με πλήρη ακρίβεια, μεθοδικότητα και άρωμα Πολίτικων μπαχαρικών. Γνωρίζοντας την παραδοσιακή ζαχαροπλαστική, τις τεχνικές, τους συνδυασμούς και το άριστο γευστικό αποτέλεσμα αυτών, οδηγήθηκε σε σπουδές τμήματος Τεχνικού Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής και μετέπειτα, σε σεμινάρια με θέμα την σοκολάτα και την διακόσμηση, στην Ελβετία, δίπλα στον Rolf Murner, pastry chef.

Επικεντρωμένος στον στόχο του και με σύμμαχο το πείσμα και τη δίψα του για γνώσεις και διδαχές, ξεκίνησε να συνεργάζεται με επιχειρήσεις υψηλού βελινεκούς. Το 1986, αποτελεί πια μέλος του δυναμικού του ζαχαροπλαστείου Όσκαρ στα Νέα Λιόσια και ακολούθησε το ζαχαροπλαστείο Σπανός στο Παλαιό Ψυχικό, εως το 1989. Το 1992, ασκήθηκε πρακτικά στο Norida Hotel, στην Κω.

Μπαίνοντας πια, ως πτυχιούχος, στον κλάδο της ζαχαροπλαστικής τέχνης, εργάστηκε ως βοηθός, στο ζαχαροπλαστείο Μέλισσα, στο Περιστέρι εως το 1996. Συνέχισε στη θέση και τα καθήκοντα του ζαχαροπλάστη, στο Σούνιο, στο Grand Resort Cape Sounio Hotel. Από το 1999 εως και το 2004, εργάζονταν πλέον ως Pastry Sous Chef, στο Intercontinental Hotel και για τα επόμενα 9 χρόνια (εως 2013) ανελίχθηκε δυναμικά στη θέση του Pastry Chef Executive στο ξενοδοχείο Pentelikon, στην Κηφισιά.

Θέλοντας να ξεφύγει από τα αστικά δεδομένα, ανέλαβε να γλυκάνει τον Πόρο, νησί του Σαρωνικού κόλπου, στο ξενοδοχείο Sirene Blue Resort. Ωστόσο, συμβουλευτικές υπηρεσίες παρείχε και στο ξενοδοχείο Royal στην Αθήνα. Παράλληλα, από το 2014 ο Γιάννης Γιάχος είχε αναλάβει ως Pastry Chef τις μονάδες του ομίλου Σάνη, Sani Resort και Sani Βeach Ηotel.

Η ζαχαροπλαστική για τον Γιάννη Γιάχο ήταν ένα ατελείωτο ταξίδι και αποδεδειγμένα ο μεγάλος του έρωτας. Όπως και ο Ολυμπιακός…

«έφυγε» – “Εφυγε” blog από για γνωστό Διάφορα ειρωνεία ειρωνεία… Έλληνα ζωή.. Θρήνος, που ΣΕΦ τι τραγική

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης – “Ώρες Μικρές”: Αυτός ο στίχος συγκίνησε τον Γιώργο και διάλεξε να πεί το τραγούδι
Τε, 16 Σεπ 2026 23:59
Ζώδια – 17/9: Ένα ζώδιο ξεχωρίζει αύριο – Κάτι απρόοπτο του δίνει μία μοναδική ευκαιρία
Τε, 16 Σεπ 2026 23:49
Μαζωνάκης: Το κελί της Γάκα στον Κορυδαλλό δεν είναι τυχαίο – Ποιος βρίσκεται εκεί;
Τε, 16 Σεπ 2026 23:45
Μαζωνάκης: Η παγκόσμια θέση-σοκ στη μουσική που δεν έχει αγγίξει ποτέ Έλληνας λαϊκός σταρ
Τε, 16 Σεπ 2026 23:31
“Σε μένα έστειλε η γιατρός τη φωτογραφία του Μαζωνάκη…ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή”
Τε, 16 Σεπ 2026 21:06
Μαζωνάκης: Νευρική η Γάκα στο κελί της – Της ζητάει επίμονα από τους αστυνομικούς
Τε, 16 Σεπ 2026 21:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.