Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μάρτιος: Ετοιμαστείτε! Το σύμπαν αποφάσισε για αυτά τα 4 ζώδια! Θα κόψουν το “χρυσό” εισιτήριο!

Σα, 28 Φεβ 2026 21:29

Συναγερμός! Φόβος και για την Ελλάδα! Έκλεισαν τη Σούδα μετά τις…

Σα, 28 Φεβ 2026 21:24

Ασύλληπτη καταγγελία Καρυστιανού – Μα, είναι δυνατόν;

Σα, 28 Φεβ 2026 21:14
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τήνος – Πνιγμός 3χρονου: Σπαρακτικό το τελευταίο “αντίο” στον μικρό Γιαννάκη – Με πόνο ψυχής αποχαιρέτησαν το αγγελούδι τους

Τε, 30 Αυγ 2023 19:20 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Βουβός πόνος στο τελευταίο “αντίο” στον μικρό Γιαννάκη που “έφυγε” τόσο νωρίς για τη γειτονιά των αγγέλων.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 3χρονου Γιαννάκη που από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν μέσα από την αγκαλιά τους το μικρό τους αγγελούδι.

Ο μικρός πνίγηκε, καθώς έτρωγε σταφύλι και όποιες προσπάθειες έγιναν για να τον επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς απέβησαν άκαρπες.

Στον Ιερό ναό Ταξιαρχών Τήνου η σορός του άτυχου παδιού έφτασε σε λευκό φέρετρο, ενώ οι δύο του γονείς απαρηγόρητοι αποχαιρετούσαν με ραγισμένη καρδιά το παιδί τους.

Το χρονικό της τραγωδίας
Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ήταν το 3χρονο αγοράκι, όταν έφθασε στο Κέντρο Υγείας Τήνου. Κάλεσαν το ΕΚΑΒ αλλά, οι αστυνομικοί, το μετέφεραν με περιπολικό σε μια ύστατη προσπάθεια να το σώσουν. Ο αγώνας των αστυνομικών και όλο το δραματικό χρονικό της υπόθεσης με τον θάνατο του παιδιού που συγκλονίζει την Τήνο περιγράφεται στην πρώτη καταγραφή της αστυνομίας που παρουσιάζει το newsit.gr.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σήμα: «Την 29η Αυγούστου 2023 και ώρα 09:15 προσήλθε στην υπηρεσία μας ο πατέρας με τον ανήλικο γιο του ηλικίας περίπου τριών ετών, ο οποίος ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και ζήτησε βοήθεια από τους αστυνομικούς, διότι όπως ανέφερε ο γιος του πνιγόταν από κατάποση σταφυλιών.

Αμέσως ο αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, παρείχε πρώτες βοήθειες με αποτέλεσμα να εξέλθουν δύο ρώγες σταφυλιού από τον οισοφάγο του παιδιού. Παράλληλα, έγινε προσπάθεια επικοινωνίας με σταθμό του ΕΚΑΒ, πλην όμως προκειμένου να μεταφερθεί το παιδί όσο το δυνατόν πιο άμεσα στο κέντρο υγείας Τήνου επιβιβάστηκε ο πατέρας μαζί με το παιδί σε περιπολικό όχημα της υπηρεσίας μας.

Εντός ολίγων λεπτών μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Τήνου όπου το παιδί παραδόθηκε στους γιατρούς. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών τα παιδί απεβίωσε περί την 10:15 ώρα».

Δείτε το βίντεο – Σπαρακτικό το τελευταίο “αντίο” στον μικρό Γιαννάκη:


“αγγελούδι” – “αντίο”. 3χρονου αποχαιρέτησαν Γιαννάκη Διάφορα με μικρό πνιγμός πόνο σπαρακτικό στον τελευταίο Τήνος: το τους ψυχής
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάρτιος: Ετοιμαστείτε! Το σύμπαν αποφάσισε για αυτά τα 4 ζώδια! Θα κόψουν το “χρυσό” εισιτήριο!
Σα, 28 Φεβ 2026 21:29
Συναγερμός! Φόβος και για την Ελλάδα! Έκλεισαν τη Σούδα μετά τις…
Σα, 28 Φεβ 2026 21:24
Ασύλληπτη καταγγελία Καρυστιανού – Μα, είναι δυνατόν;
Σα, 28 Φεβ 2026 21:14
Έκτακτο – Ελλάδα: Νεκρή έγκυος γυναίκα! – Έγκλημα ή δυστύχημα;
Σα, 28 Φεβ 2026 20:02
Θρίλερ σε εξέλιξη! 25 εγκλωβισμένοι Έλληνες στο…
Σα, 28 Φεβ 2026 18:04
Νέο πένθος “χτυπά” την οικογένεια του Αντώνη Σαμαρά, λίγους μήνες μετά τον θάνατο της κόρης του
Σα, 28 Φεβ 2026 17:58
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.