Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μέσα στο ψυγείο σου έχεις το “κλειδί” κατά του Αλτσχάιμερ – Αν τρως αυτό μειώνεις τον κίνδυνο για…

Πα, 1 Μάι 2026 10:07

Μάΐος: Αυτά τα ζώδια πρέπει να αντέξουν αλήθειες! “Έρχονται” όλα στο φως! Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο!

Πα, 1 Μάι 2026 09:31

Θεσσαλονίκη: Φρίκη και ανατριχίλα σε νηπιαγωγείο! 5χρονος έπαιζε στην αυλή και ξαφνικά…

Πα, 1 Μάι 2026 09:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τήνος – Πνιγμός 3χρονου: Σπαρακτικό το τελευταίο “αντίο” στον μικρό Γιαννάκη – Με πόνο ψυχής αποχαιρέτησαν το αγγελούδι τους

Τε, 30 Αυγ 2023 19:20 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Βουβός πόνος στο τελευταίο “αντίο” στον μικρό Γιαννάκη που “έφυγε” τόσο νωρίς για τη γειτονιά των αγγέλων.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 3χρονου Γιαννάκη που από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν μέσα από την αγκαλιά τους το μικρό τους αγγελούδι.

Ο μικρός πνίγηκε, καθώς έτρωγε σταφύλι και όποιες προσπάθειες έγιναν για να τον επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς απέβησαν άκαρπες.

Στον Ιερό ναό Ταξιαρχών Τήνου η σορός του άτυχου παδιού έφτασε σε λευκό φέρετρο, ενώ οι δύο του γονείς απαρηγόρητοι αποχαιρετούσαν με ραγισμένη καρδιά το παιδί τους.

Το χρονικό της τραγωδίας
Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ήταν το 3χρονο αγοράκι, όταν έφθασε στο Κέντρο Υγείας Τήνου. Κάλεσαν το ΕΚΑΒ αλλά, οι αστυνομικοί, το μετέφεραν με περιπολικό σε μια ύστατη προσπάθεια να το σώσουν. Ο αγώνας των αστυνομικών και όλο το δραματικό χρονικό της υπόθεσης με τον θάνατο του παιδιού που συγκλονίζει την Τήνο περιγράφεται στην πρώτη καταγραφή της αστυνομίας που παρουσιάζει το newsit.gr.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σήμα: «Την 29η Αυγούστου 2023 και ώρα 09:15 προσήλθε στην υπηρεσία μας ο πατέρας με τον ανήλικο γιο του ηλικίας περίπου τριών ετών, ο οποίος ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και ζήτησε βοήθεια από τους αστυνομικούς, διότι όπως ανέφερε ο γιος του πνιγόταν από κατάποση σταφυλιών.

Αμέσως ο αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, παρείχε πρώτες βοήθειες με αποτέλεσμα να εξέλθουν δύο ρώγες σταφυλιού από τον οισοφάγο του παιδιού. Παράλληλα, έγινε προσπάθεια επικοινωνίας με σταθμό του ΕΚΑΒ, πλην όμως προκειμένου να μεταφερθεί το παιδί όσο το δυνατόν πιο άμεσα στο κέντρο υγείας Τήνου επιβιβάστηκε ο πατέρας μαζί με το παιδί σε περιπολικό όχημα της υπηρεσίας μας.

Εντός ολίγων λεπτών μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Τήνου όπου το παιδί παραδόθηκε στους γιατρούς. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών τα παιδί απεβίωσε περί την 10:15 ώρα».

Δείτε το βίντεο – Σπαρακτικό το τελευταίο “αντίο” στον μικρό Γιαννάκη:


“αγγελούδι” – “αντίο”. 3χρονου αποχαιρέτησαν Γιαννάκη Διάφορα με μικρό πνιγμός πόνο σπαρακτικό στον τελευταίο Τήνος: το τους ψυχής
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μέσα στο ψυγείο σου έχεις το “κλειδί” κατά του Αλτσχάιμερ – Αν τρως αυτό μειώνεις τον κίνδυνο για…
Πα, 1 Μάι 2026 10:07
Μάΐος: Αυτά τα ζώδια πρέπει να αντέξουν αλήθειες! “Έρχονται” όλα στο φως! Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο!
Πα, 1 Μάι 2026 09:31
Θεσσαλονίκη: Φρίκη και ανατριχίλα σε νηπιαγωγείο! 5χρονος έπαιζε στην αυλή και ξαφνικά…
Πα, 1 Μάι 2026 09:26
Δούσης: Υποκλίνονται όλοι! Τα είπε όλα με 3 λέξεις για τα πατίνια – “Τα έχετε κάνει σ@@@@…να κάνει το γ@@@νο”
Πα, 1 Μάι 2026 09:24
Ξεσπά η μητέρα του 13χρονου, που βρήκε φρικτό θάνατο! Ποιος του αγόρασε το πατίνι;
Πε, 30 Απρ 2026 23:10
«Κατέβασέ το, αλλιώς…» – Το έλα να δεις με τον Μπογδάνο και τον 23χρονο από την Κεφαλονιά – Οι απειλές για το…
Πε, 30 Απρ 2026 22:57
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.