Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τραγωδία! Νεκρός οδηγός που μετέφερε ελληνική ομάδα – Σε σοκ οι παίκτες

Κυ, 16 Νοέ 2025 01:08

Ανείπωτη τραγωδία! Νεκρά δύο παιδιά και η μητέρα τους, από δηλητηρίαση – Εκκενώνεται το ξενοδοχείο, που βρίσκεται…

Κυ, 16 Νοέ 2025 00:18

Επικουρικές συντάξεις: Τι αλλαγές έρχονται το 2026, για χιλιάδες συνταξιούχους

Κυ, 16 Νοέ 2025 00:09
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Το pαραδέχτηκε o Ανδρέας Φουστάνος: «Μόνο μία είναι η gυναίκα που έχω διεκδικήσει στη ζωή μου»

Πα, 4 Οκτ 2024 09:12 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ανδρέας Φουστάνος στην εκπομπή Buongiorno. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, που μίλησε τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική του ζωή, εξέφρασε την άποψη του και για θέματα, τα οποία σπάνια σχολιάζει δημοσίως.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Ανδρέας Φουστάνος δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για το φλερτ, ενώ αναφέρθηκε και στα οικονομικά του κέρδη από την επιτυχημένη του καριέρα.

Τα Όσα Ανέφερε:

«Όταν δουλεύεις 38 χρόνια και έχεις δουλειά, είναι δυνατόν να μην έχεις βγάλει πολλά λεφτά; Για μένα δεν υπάρχει αισθητική χειρουργική, όλα είναι επανορθωτική χειρουργική, ακόμα και ένα face lift. Έχει δημιουργηθεί μία πτώση από τη χαλάρωση και το επανορθώνεις», δηλώνει ο Ανδρέας Φουστάνος.

«Ο χώρος μας σήμερα είναι σκληρός και ανταγωνιστικός, έχει αυξηθεί δυσανάλογα ο αριθμός των γιατρών και εκεί ξεκινούν να διαβάλλουν ο ένας τον άλλον. Το βλέπω στους πιο νέους, εμένα δεν μπορούν να με διαβάλλουν αλλά έχει δημιουργηθεί ένας περίεργος ανταγωνισμός. Εγώ έχω ξεπεράσει τους 30.000 ασθενείς», απαντά σε σχετική ερώτηση ο γνωστός γιατρός.

«Οι γυναίκες ήταν πάντα μες στη ζωή μου. Έτυχε να ήταν πολλές. Η διαφορά ηλικίας είναι μια φιλοσοφία, μου αρέσει να κάνω παρέα με πιο νέους ανθρώπους. Λίγοι άνθρωποι μπορούν να ξεπεράσουν τους «σκοπέλους» που δημιουργεί η διαφορά ηλικίας, οι γυναίκες βαριούνται γρήγορα», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Ανδρέας Φουστάνος.

«Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ καμάκι. Άλλο το φλερτ και άλλο το καμάκι. Μια φορά έχω διεκδικήσει γυναίκα στη ζωή μου, οι άλλες ερχόντουσαν εύκολα», κατέληξε για την προσωπική του ζωή ο Ανδρέας Φουστάνος.

Δείτε το βίντεο – Ανδρέας Φουστάνος: «Μόνο μία είναι η γυναίκα που έχω διεκδικήσει στη ζωή μου»


«Είναι Ανδρέας γυναίκα Διάφορα διεκδικήσει έχω ζωή.. μια μόνο μου Παραδέχτηκε που στη το Φουστάνος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγωδία! Νεκρός οδηγός που μετέφερε ελληνική ομάδα – Σε σοκ οι παίκτες
Κυ, 16 Νοέ 2025 01:08
Ανείπωτη τραγωδία! Νεκρά δύο παιδιά και η μητέρα τους, από δηλητηρίαση – Εκκενώνεται το ξενοδοχείο, που βρίσκεται…
Κυ, 16 Νοέ 2025 00:18
Επικουρικές συντάξεις: Τι αλλαγές έρχονται το 2026, για χιλιάδες συνταξιούχους
Κυ, 16 Νοέ 2025 00:09
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πασίγνωστη Ελληνίδα αθλήτρια, που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς εμπλέκεται σε…
Σα, 15 Νοέ 2025 23:53
Γηροκομείο Αττική: Σοκ και ντροπή! Υπέφερε η γιαγιά στα χέρια τους! Την είχαν σε αφρολέξ γεμάτο…
Σα, 15 Νοέ 2025 21:24
Μαγνησία: Γυναίκες πήγαν για προσκύνημα και κατέληξαν στο νοσοκομείο – «Χάθηκε το φως από τα μάτια μας»
Σα, 15 Νοέ 2025 21:11
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.