Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θλίψη! Πέθανε η “Λωξάντρα”

Πε, 15 Οκτ 2026 14:08

Αυτά τα 3 ζώδια μπαίνουν σε μια πιο τυχερή περίοδο το επόμενο διάστημα – “Έρχονται” ευκαιρίες

Πε, 15 Οκτ 2026 13:31

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Σάλος με τις σαμπάνιες και το δείπνο που δεν πλήρωσε – Πόσο ήταν ο λογαριασμός

Πε, 15 Οκτ 2026 13:24
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Το pαραδέχτηκε o Ανδρέας Φουστάνος: «Μόνο μία είναι η gυναίκα που έχω διεκδικήσει στη ζωή μου»

Πα, 4 Οκτ 2024 09:12 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ανδρέας Φουστάνος στην εκπομπή Buongiorno. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, που μίλησε τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική του ζωή, εξέφρασε την άποψη του και για θέματα, τα οποία σπάνια σχολιάζει δημοσίως.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Ανδρέας Φουστάνος δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για το φλερτ, ενώ αναφέρθηκε και στα οικονομικά του κέρδη από την επιτυχημένη του καριέρα.

Τα Όσα Ανέφερε:

«Όταν δουλεύεις 38 χρόνια και έχεις δουλειά, είναι δυνατόν να μην έχεις βγάλει πολλά λεφτά; Για μένα δεν υπάρχει αισθητική χειρουργική, όλα είναι επανορθωτική χειρουργική, ακόμα και ένα face lift. Έχει δημιουργηθεί μία πτώση από τη χαλάρωση και το επανορθώνεις», δηλώνει ο Ανδρέας Φουστάνος.

«Ο χώρος μας σήμερα είναι σκληρός και ανταγωνιστικός, έχει αυξηθεί δυσανάλογα ο αριθμός των γιατρών και εκεί ξεκινούν να διαβάλλουν ο ένας τον άλλον. Το βλέπω στους πιο νέους, εμένα δεν μπορούν να με διαβάλλουν αλλά έχει δημιουργηθεί ένας περίεργος ανταγωνισμός. Εγώ έχω ξεπεράσει τους 30.000 ασθενείς», απαντά σε σχετική ερώτηση ο γνωστός γιατρός.

«Οι γυναίκες ήταν πάντα μες στη ζωή μου. Έτυχε να ήταν πολλές. Η διαφορά ηλικίας είναι μια φιλοσοφία, μου αρέσει να κάνω παρέα με πιο νέους ανθρώπους. Λίγοι άνθρωποι μπορούν να ξεπεράσουν τους «σκοπέλους» που δημιουργεί η διαφορά ηλικίας, οι γυναίκες βαριούνται γρήγορα», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Ανδρέας Φουστάνος.

«Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ καμάκι. Άλλο το φλερτ και άλλο το καμάκι. Μια φορά έχω διεκδικήσει γυναίκα στη ζωή μου, οι άλλες ερχόντουσαν εύκολα», κατέληξε για την προσωπική του ζωή ο Ανδρέας Φουστάνος.

Δείτε το βίντεο – Ανδρέας Φουστάνος: «Μόνο μία είναι η γυναίκα που έχω διεκδικήσει στη ζωή μου»


«Είναι Ανδρέας γυναίκα Διάφορα διεκδικήσει έχω ζωή.. μια μόνο μου Παραδέχτηκε που στη το Φουστάνος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θλίψη! Πέθανε η “Λωξάντρα”
Πε, 15 Οκτ 2026 14:08
Αυτά τα 3 ζώδια μπαίνουν σε μια πιο τυχερή περίοδο το επόμενο διάστημα – “Έρχονται” ευκαιρίες
Πε, 15 Οκτ 2026 13:31
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Σάλος με τις σαμπάνιες και το δείπνο που δεν πλήρωσε – Πόσο ήταν ο λογαριασμός
Πε, 15 Οκτ 2026 13:24
Αυτό ήθελε να πει η νοσηλεύτρια της Καρνεάδου στον Μαζωνάκη, πριν πεθάνει – Ίσως να σωζόταν
Πε, 15 Οκτ 2026 10:49
Αυτός είναι ο λόγος που η Βίσση έβαλε τον Κούστα στη θέση του Καρβέλα
Τε, 14 Οκτ 2026 20:23
Τηλεθέαση: Η ελληνική εκπομπή φαβορί που το κοινό “έριξε” από την πρώτη στην τέταρτη θέση
Τε, 14 Οκτ 2026 20:12
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.