Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τρόμος στην Αθήνα! Πήγαιναν για να κάνουν σ@@ σε διαμέρισμα και μετά από λίγο…

Πα, 28 Νοέ 2025 14:36

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της φρικτής υπόθεσης στο Μενίδι – Έβαλε μέσα σε κομμάτι εφημερίδας…

Πα, 28 Νοέ 2025 14:28

Το ζώδιο που τώρα θα δει πως όσα πέρασε οδηγούσαν σε κάτι μεγάλο

Πα, 28 Νοέ 2025 14:23
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκαριστικός θάνατος τουρίστα – Έφαγε από το μπουφέ τετράστερου ξενοδοχείου…

Δε, 11 Αυγ 2025 09:07 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο άτυχος τουρίστας πέθανε από τροφική δηλητηρίαση αφού έφαγε μισοψημένο κοτόπουλο στις διακοπές του στις Καναρίους Νήσους

Ο Leslie Green προσβλήθηκε από σαλμονέλα κατά τη διαμονή του σε τετράστερο ξενοδοχείο στην περιοχή Φουερτεβεντούρα, όπου γιόρταζε τα 70ά του γενέθλια.

Ο παππούς ενός εγγονού μεταφέρθηκε σε ισπανικό νοσοκομείο με επιπλοκές, όπως σήψη και νεφρική ανεπάρκεια, αφού αρρώστησε κατά τη δεύτερη εβδομάδα των διακοπών του, που κόστισαν 2.300 λίρες. Ο κ. Green, από το Little Lever στο Μπόλτον του Μάντσεστερ, πέθανε περίπου τέσσερις εβδομάδες αργότερα από πολυοργανική ανεπάρκεια λόγω σήψης.

Το Δικαστήριο του Ιατροδικαστή στο Ροτσντέιλ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατός του οφείλεται σε τροφική δηλητηρίαση, η οποία προκλήθηκε από την κατανάλωση μισοψημένου κοτόπουλου.

Η σύζυγός του, Julie, με την οποία ήταν παντρεμένος 38 χρόνια, αρρώστησε επίσης σοβαρά, καθώς προσβλήθηκε και εκείνη από σαλμονέλα την ημέρα των 60ών της γενεθλίων. Νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα πριν αναρρώσει. Και οι δύο, όπως είπε η ίδια, έτρωγαν μόνο από τον μπουφέ του ξενοδοχείου.

Ο κ. Green, πρώην διανομέας εφημερίδων στη Manchester Evening News, άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα –όπως διάρροια και αφυδάτωση– στις 9 Οκτωβρίου του περασμένου έτους.

Η κ. Green είπε ότι είχαν ανησυχήσει καθώς μία ημέρα η σάλτσα καρμπονάρα που κατανάλωσαν ήταν χλιαρή, ενώ σε άλλο γεύμα το κοτόπουλο της ήταν ωμό στο εσωτερικό.

Ο κ. Green εξετάστηκε από τον γιατρό του ξενοδοχείου στις 12 Οκτωβρίου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε τοπική κλινική για ενυδάτωση. Η κατάστασή του δεν βελτιώθηκε και εισήχθη στο νοσοκομείο την επόμενη ημέρα.

Τοποθετήθηκε σε τεχνητό κώμα, ωστόσο η κατάστασή του συνέχισε να επιδεινώνεται και οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο που θα μπορούσαν να κάνουν.

Απεβίωσε στις 4 Νοεμβρίου, λίγες ώρες αφότου αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη, και μεταφέρθηκε πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο μία εβδομάδα αργότερα.

Η δικηγόρος Jennifer Hodgson, εκπροσωπώντας τη σύζυγο του θανόντος, δήλωσε:

«Αυτό που συνέβη στον Leslie καταδεικνύει ξεκάθαρα τον κίνδυνο της σαλμονέλας και γιατί τέτοιες γαστρεντερικές ασθένειες δεν πρέπει να υποτιμούνται.

Αν και τίποτα δεν μπορεί να αντισταθμίσει την ταλαιπωρία που υπέστη η Julie και η οικογένειά της, είναι ζωτικής σημασίας να αντληθούν διδάγματα ώστε να βελτιωθεί η υγιεινή για τους μελλοντικούς τουρίστες.»

Μετά την ακρόαση, η κα Green δήλωσε:

«Ο Leslie ήταν ένας στοργικός και αγαπητός σύζυγος και πατέρας.»

«Το να ακούω τα στοιχεία ήταν δύσκολο, αλλά ήταν κάτι που ήμουν αποφασισμένη να κάνω για να τιμήσω τη μνήμη του Leslie.

Απλώς ελπίζω ότι, μιλώντας δημόσια, μπορώ να αποτρέψω κάποιον άλλο από το να υποφέρει όπως υπέφερε ο Leslie. Δεν θα το ευχόμουν σε κανέναν.»

– blog από Διάφορα έφαγε θάνατος μπουφέ ξενοδοχείου ξενοδοχείου… Σοκαριστικός τετράστερου το τουρίστα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρόμος στην Αθήνα! Πήγαιναν για να κάνουν σ@@ σε διαμέρισμα και μετά από λίγο…
Πα, 28 Νοέ 2025 14:36
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της φρικτής υπόθεσης στο Μενίδι – Έβαλε μέσα σε κομμάτι εφημερίδας…
Πα, 28 Νοέ 2025 14:28
Το ζώδιο που τώρα θα δει πως όσα πέρασε οδηγούσαν σε κάτι μεγάλο
Πα, 28 Νοέ 2025 14:23
Σοκ! Έπεσε κεραυνός σε ελληνικό στρατόπεδο και 4 φαντάροι…
Πα, 28 Νοέ 2025 14:22
Τρία ζώδια που θα δουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα τον Δεκέμβριο
Πα, 28 Νοέ 2025 13:02
Φρικιαστικό περιστατικό στο Μενίδι! Έγκυος απέβαλε εξαιτίας της μητέρας της – Σε σοκ οι αστυνομικοί που είδαν μέσα σε…
Πα, 28 Νοέ 2025 13:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.