Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κι όμως τον έχουμε ξαναδεί! Ο 89χρονος είχε εμφανιστεί παλαιότερα στην τηλεόραση – Τι έλεγε τότε μπροστά στην κάμερα

Πε, 30 Απρ 2026 09:31

Πρωτομαγιά: Αυτά τα 3 ζώδια θα ζοριστούν! Το 2ο θα μάθει κρυμμένα μυστικά και αλήθειες που “τσούζουν”

Πε, 30 Απρ 2026 09:10

Τι συμβαίνει με το κέρμα των 2; Αν το έχετε αυτό τότε αξίζει πολλά!

Πε, 30 Απρ 2026 09:04
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τουρκία-Φονικός σεισμός:Η συγκλονιστική μαρτυρία του Έλληνα που έμενε σε ξενοδοχείο.

Δε, 6 Φεβ 2023 18:41 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Για τον εφιάλτη που έζησε στον φονικό σεισμό στην Τουρκία, που μετρά χιλιάδες θύματα, μίλησε ένας Έλληνας που βρέθηκε στην περιοχή του Ισκεντερούν.

Ο λόγος για τον Αλέξη Παπαδάτο, ο οποίος διέμενε στον έκτο όροφο ενός ξενοδοχείου σε απόσταση μιάμισης ώρας από το επίκεντρο του σεισμού. Το ξενοδοχείο κατέρρευσε από το φονικό Εγκέλαδο και όταν ο ίδιος κατάφερε να βγει έξω, αντίκρισε εικόνες βιβλικής καταστροφής.

“Αρχικά ήμουν στην πόλη του Ισκεντερούν, το οποίο είναι από εδώ μιάμιση ώρα νοτιότερα, πολύ κοντά στο επίκεντρο του σεισμού. Λιγότερα από 100 χιλιόμετρα θεωρώ από το επίκεντρο του σεισμού. Το βασικό επίκεντρο, γιατί έκανε και αρκετούς μετασεισμούς. 4-5 ρίχτερ έκαστος. Ήταν 4 τα ξημερώματα, ήμουν στο ξενοδοχείο 20 ορόφων, γιατί έχω έρθει για δουλειά. Ήμουν στον έκτο όροφο και κοιμόμουν και ξύπνησα από το ταρακούνημα.

Αρχικά έμεινα στο κρεβάτι, γιατί σκεφτόμουν ότι θα σταματήσει, θα ηρεμήσει. Όσο πέρναγε ο χρόνος, κάποια δευτερόλεπτα, η κατάσταση γινόταν όλο και πιο δύσκολη, οπότε έφυγα και πήγα κάτω από ένα γραφείο. Έμεινα εκεί για περίπου ένα με ενάμιση λεπτό όπου η κατάσταση δεν βελτιωνόταν μέχρι που κόπηκε το ρεύμα, έπεφταν τα φώτα, έπεφταν οι σοβάδες από τους τοίχους μέσα στο δωμάτιο.

Μόλις πέρασε το ένα, έναμισι λεπτό, πήρα τα πράγματά μου κι έφυγα. Κατέβηκα κάτω και συνειδητοποίησα ότι δύο κτίρια, δεξιά και αριστερά, είχαν κατεδαφιστεί τελείως. Δεν υπήρχε άλλος Έλληνας εδώ” δήλωσε στην εκπομπή “T-Live” του Alpha ο κ. Παπαδάτος.



Διάφορα Έλληνα έμενε μαρτυρία ξενοδοχείο! που σεισμός:Η συγκλονιστική του Τουρκία:Φονικός
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κι όμως τον έχουμε ξαναδεί! Ο 89χρονος είχε εμφανιστεί παλαιότερα στην τηλεόραση – Τι έλεγε τότε μπροστά στην κάμερα
Πε, 30 Απρ 2026 09:31
Πρωτομαγιά: Αυτά τα 3 ζώδια θα ζοριστούν! Το 2ο θα μάθει κρυμμένα μυστικά και αλήθειες που “τσούζουν”
Πε, 30 Απρ 2026 09:10
Τι συμβαίνει με το κέρμα των 2; Αν το έχετε αυτό τότε αξίζει πολλά!
Πε, 30 Απρ 2026 09:04
Γιατί μουχλιάζουν τόσο γρήγορα οι φράουλες; Tο απλό λάθος που κάνουμε όλοι και δεν το ξέρουμε
Τε, 29 Απρ 2026 22:56
Αυτά τα 4 ζώδια θα λάβουν ειδήσεις που θα αλλάξουν τη ζωή τους! “Έρχονται” εξελίξεις και ξεκαθαρίσματα
Τε, 29 Απρ 2026 22:52
Ελλάδα: Μεγάλη ανησυχία για αυτήν την τουριστική περιοχή! Έχει γεμίσει η παραλία μέδουσες – Τι πρέπει να προσέξετε
Τε, 29 Απρ 2026 18:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.