Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ιωάννινα: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη φοιτήτρια που πέθανε, μετά από ένα απλό σύμπτωμα – “Ήταν μέσα στα α@@@@…”

Τε, 17 Σεπ 2025 21:33

Βόλος: Σε σοκ 19χρονη μέσα σε λεωφορείο – Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι τη στάση – Ξαφνικά, 54χρονος…

Τε, 17 Σεπ 2025 21:24

Η τύχη θα χτυπήσει την πόρτα 3 ζωδίων τις επόμενες μέρες

Τε, 17 Σεπ 2025 21:14
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τουρκία-Φονικός σεισμός:Η συγκλονιστική μαρτυρία του Έλληνα που έμενε σε ξενοδοχείο.

Δε, 6 Φεβ 2023 18:41 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Για τον εφιάλτη που έζησε στον φονικό σεισμό στην Τουρκία, που μετρά χιλιάδες θύματα, μίλησε ένας Έλληνας που βρέθηκε στην περιοχή του Ισκεντερούν.

Ο λόγος για τον Αλέξη Παπαδάτο, ο οποίος διέμενε στον έκτο όροφο ενός ξενοδοχείου σε απόσταση μιάμισης ώρας από το επίκεντρο του σεισμού. Το ξενοδοχείο κατέρρευσε από το φονικό Εγκέλαδο και όταν ο ίδιος κατάφερε να βγει έξω, αντίκρισε εικόνες βιβλικής καταστροφής.

“Αρχικά ήμουν στην πόλη του Ισκεντερούν, το οποίο είναι από εδώ μιάμιση ώρα νοτιότερα, πολύ κοντά στο επίκεντρο του σεισμού. Λιγότερα από 100 χιλιόμετρα θεωρώ από το επίκεντρο του σεισμού. Το βασικό επίκεντρο, γιατί έκανε και αρκετούς μετασεισμούς. 4-5 ρίχτερ έκαστος. Ήταν 4 τα ξημερώματα, ήμουν στο ξενοδοχείο 20 ορόφων, γιατί έχω έρθει για δουλειά. Ήμουν στον έκτο όροφο και κοιμόμουν και ξύπνησα από το ταρακούνημα.

Αρχικά έμεινα στο κρεβάτι, γιατί σκεφτόμουν ότι θα σταματήσει, θα ηρεμήσει. Όσο πέρναγε ο χρόνος, κάποια δευτερόλεπτα, η κατάσταση γινόταν όλο και πιο δύσκολη, οπότε έφυγα και πήγα κάτω από ένα γραφείο. Έμεινα εκεί για περίπου ένα με ενάμιση λεπτό όπου η κατάσταση δεν βελτιωνόταν μέχρι που κόπηκε το ρεύμα, έπεφταν τα φώτα, έπεφταν οι σοβάδες από τους τοίχους μέσα στο δωμάτιο.

Μόλις πέρασε το ένα, έναμισι λεπτό, πήρα τα πράγματά μου κι έφυγα. Κατέβηκα κάτω και συνειδητοποίησα ότι δύο κτίρια, δεξιά και αριστερά, είχαν κατεδαφιστεί τελείως. Δεν υπήρχε άλλος Έλληνας εδώ” δήλωσε στην εκπομπή “T-Live” του Alpha ο κ. Παπαδάτος.



Διάφορα Έλληνα έμενε μαρτυρία ξενοδοχείο! που σεισμός:Η συγκλονιστική του Τουρκία:Φονικός
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιωάννινα: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη φοιτήτρια που πέθανε, μετά από ένα απλό σύμπτωμα – “Ήταν μέσα στα α@@@@…”
Τε, 17 Σεπ 2025 21:33
Βόλος: Σε σοκ 19χρονη μέσα σε λεωφορείο – Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι τη στάση – Ξαφνικά, 54χρονος…
Τε, 17 Σεπ 2025 21:24
Η τύχη θα χτυπήσει την πόρτα 3 ζωδίων τις επόμενες μέρες
Τε, 17 Σεπ 2025 21:14
Υπόθεση που θυμίζει ταινία θρίλερ! Δύο φίλες εξαφανίστηκαν, αλλά η φρίκη αποκαλύφθηκε όταν…
Τε, 17 Σεπ 2025 21:13
Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα της άτυχης Μαρίας, πριν σκοτωθεί – “Μαμά…” – Το προαίσθημα της αδερφής της
Τε, 17 Σεπ 2025 21:07
Ανείπωτη τραγωδία με κάμεραμαν του ΑΝΤ1 – Θλιβερό περιστατικό – Την ώρα του ρεπορτάζ…
Τε, 17 Σεπ 2025 17:44
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.