Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Όλα μπαίνουν ξαφνικά σε σειρά! Το ένα και μοναδικό ζώδιο που θα βιώσει απρόσμενες εξελίξεις

Πα, 16 Ιαν 2026 18:23

Θλίψη στους ηθοποιούς – Πέθανε η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός…

Πα, 16 Ιαν 2026 16:15

Θρήνος! Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος ελληνίδας παρουσιάστριας…

Πα, 16 Ιαν 2026 14:12
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τουρκία-Φονικός σεισμός:Η συγκλονιστική μαρτυρία του Έλληνα που έμενε σε ξενοδοχείο.

Δε, 6 Φεβ 2023 18:41 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Για τον εφιάλτη που έζησε στον φονικό σεισμό στην Τουρκία, που μετρά χιλιάδες θύματα, μίλησε ένας Έλληνας που βρέθηκε στην περιοχή του Ισκεντερούν.

Ο λόγος για τον Αλέξη Παπαδάτο, ο οποίος διέμενε στον έκτο όροφο ενός ξενοδοχείου σε απόσταση μιάμισης ώρας από το επίκεντρο του σεισμού. Το ξενοδοχείο κατέρρευσε από το φονικό Εγκέλαδο και όταν ο ίδιος κατάφερε να βγει έξω, αντίκρισε εικόνες βιβλικής καταστροφής.

“Αρχικά ήμουν στην πόλη του Ισκεντερούν, το οποίο είναι από εδώ μιάμιση ώρα νοτιότερα, πολύ κοντά στο επίκεντρο του σεισμού. Λιγότερα από 100 χιλιόμετρα θεωρώ από το επίκεντρο του σεισμού. Το βασικό επίκεντρο, γιατί έκανε και αρκετούς μετασεισμούς. 4-5 ρίχτερ έκαστος. Ήταν 4 τα ξημερώματα, ήμουν στο ξενοδοχείο 20 ορόφων, γιατί έχω έρθει για δουλειά. Ήμουν στον έκτο όροφο και κοιμόμουν και ξύπνησα από το ταρακούνημα.

Αρχικά έμεινα στο κρεβάτι, γιατί σκεφτόμουν ότι θα σταματήσει, θα ηρεμήσει. Όσο πέρναγε ο χρόνος, κάποια δευτερόλεπτα, η κατάσταση γινόταν όλο και πιο δύσκολη, οπότε έφυγα και πήγα κάτω από ένα γραφείο. Έμεινα εκεί για περίπου ένα με ενάμιση λεπτό όπου η κατάσταση δεν βελτιωνόταν μέχρι που κόπηκε το ρεύμα, έπεφταν τα φώτα, έπεφταν οι σοβάδες από τους τοίχους μέσα στο δωμάτιο.

Μόλις πέρασε το ένα, έναμισι λεπτό, πήρα τα πράγματά μου κι έφυγα. Κατέβηκα κάτω και συνειδητοποίησα ότι δύο κτίρια, δεξιά και αριστερά, είχαν κατεδαφιστεί τελείως. Δεν υπήρχε άλλος Έλληνας εδώ” δήλωσε στην εκπομπή “T-Live” του Alpha ο κ. Παπαδάτος.



Διάφορα Έλληνα έμενε μαρτυρία ξενοδοχείο! που σεισμός:Η συγκλονιστική του Τουρκία:Φονικός
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όλα μπαίνουν ξαφνικά σε σειρά! Το ένα και μοναδικό ζώδιο που θα βιώσει απρόσμενες εξελίξεις
Πα, 16 Ιαν 2026 18:23
Θλίψη στους ηθοποιούς – Πέθανε η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός…
Πα, 16 Ιαν 2026 16:15
Θρήνος! Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος ελληνίδας παρουσιάστριας…
Πα, 16 Ιαν 2026 14:12
Γρίπη Α: Αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να μη βγει θετικό το τεστ! – Αυτά τα συμπτώματα μπορουν να…
Πα, 16 Ιαν 2026 14:08
Γιώργος Λιάγκας: Η ανακοίνωση στον αέρα που “πάγωσε” το πάνελ του “Πρωινού” – “Δεν το ξέρει κανένας σας…” (Βίντεο)
Πα, 16 Ιαν 2026 14:00
Έρχεται η πιο καταθλιπτική μέρα του χρόνου!: Πώς να μην καταρρεύσεις – Οι 5 τρόποι…
Πα, 16 Ιαν 2026 11:33
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.