Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έρχονται επικίνδυνες βροχές, μπουρίνια – Ραγδαία αλλαγή! Πότε χαλάει ο καιρός

Σα, 5 Ιούλ 2025 23:26

Κερατσίνι: Σοκάρουν όσα περιγράει η 14χρονη πέρασε τα πάνδεινα στο σπίτι της φρίκης – «Τι να σου πω μαμά, ότι με β@@@@;»

Σα, 5 Ιούλ 2025 21:52

Αστρολογία: Αυτά τα 5 ζώδια θα βιώσουν μια περίοδο επιτυχίας μέχρι τα τέλη Αυγούστου 2025

Σα, 5 Ιούλ 2025 21:08
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τραγική εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης της Σοφίας Αρχιμανδρίτου: Ήταν νεκρή από την 1η μέρα

Σα, 6 Νοέ 2021 08:16 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σοκαριστικές ήταν οι εξελίξεις κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής εκπομπής «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη στην υπόθεση εξαφάνισης της μοναχικής ηλικιωμένης, Σοφίας Αρχιμανδρίτου.

Όπως αποκαλύφθηκε από τις μαρτυρίες και την έρευνα της εκπομπής, η οικιακή βοηθός, που έμενε στο Αιγάλεω, φαίνεται πως ήταν νεκρή από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισής της!

 

Το πτώμα της εκβράστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Φλοίσβου κοντά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, την ημέρα που έφυγε από το σπίτι της, ανήμερα της γιορτής της, 17 Σεπτεμβρίου.

Η άτυχη 73χρονη δεν είχε κανέναν στον κόσμο, παρά μόνο την αδελφή της, που πέθανε κι αυτή λίγες ημέρες μετά. Φαίνεται πως είχε καταλάβει το τέλος της και δεν άντεξε. Άφησε τα κλειδιά και το κινητό της στο τραπέζι του σπιτιού της και πήρε το δρόμο χωρίς επιστροφή.

Για τη μοναχική – φτωχή γυναίκα νοιάστηκαν γείτονες, που είχαν γίνει φίλοι της, αλλά και η πρώην εργοδότριά της.

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω, όπου συνήθιζε να πηγαίνει στο συσσίτιο, γειτόνισσα και κόρη μίας φίλης της, έδωσε τις λεπτομέρειες για την τελευταία επικοινωνία που είχαν.

 

Η μητέρα της γειτόνισσας είδε την ηλικιωμένη για τελευταία φορά στις 16 Σεπτεμβρίου. Την επόμενη ημέρα την καλούσε για ευχές, οι κλήσεις της όμως δεν απαντήθηκαν ποτέ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή η φίλη και εργοδότρια της μοναχικής ηλικιωμένης, πληροφορήθηκε την τραγική εξέλιξη από την Αγγελική Νικολούλη. Η ίδια έκανε τη δήλωση εξαφάνισης στις 7 Οκτωβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, η οποία και έγινε δεκτή, αφού δεν υπήρχαν συγγενείς.

 

Η τραγωδία πίσω από το χαμό της κυρα-Σοφίας

Η οικογένεια της Σοφίας Αρχιμανδρίτου είχε ξεκληριστεί. Πρόσφατα έφυγαν από τη ζωή ο σύζυγός της και ο μοναχογιός και στήριγμά της, ένα παλικάρι 32 χρόνων.

Κατέληξε να ζει εντελώς μόνη. Πλήρωνε το ενοίκιο από την πενιχρή σύνταξη που λάμβανε, ενώ αγόραζε τρόφιμα με τα λιγοστά χρήματα που κέρδιζε δουλεύοντας περιστασιακά ως οικιακή βοηθός. Δεν ήταν λίγες οι φορές που βρέθηκε στο συσσίτιο του Αγίου Σπυρίδωνα για ένα πιάτο φαΐ.

Όταν οι γείτονές της αλλά και η γυναίκα που της πρόσφερε εργασία διαπίστωσαν την περίεργη απουσία της, ενημέρωσαν τις Αρχές.

 

Το δύσκολο έργο που καλούνται πλέον να αναλάβουν οι φίλοι και γείτονες, είναι η αναγνώρισή της, για να οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία με ταυτότητα και όχι σαν άγνωστη, στα αζήτητα, που βρισκόταν επί πενήντα ημέρες.

“Ήταν Αρχιμανδρίτου: Διάφορα εξαφάνισης εξέλιξη: μέρα νεκρή Σοφίας στην τραγική υπόθεση
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έρχονται επικίνδυνες βροχές, μπουρίνια – Ραγδαία αλλαγή! Πότε χαλάει ο καιρός
Σα, 5 Ιούλ 2025 23:26
Κερατσίνι: Σοκάρουν όσα περιγράει η 14χρονη πέρασε τα πάνδεινα στο σπίτι της φρίκης – «Τι να σου πω μαμά, ότι με β@@@@;»
Σα, 5 Ιούλ 2025 21:52
Αστρολογία: Αυτά τα 5 ζώδια θα βιώσουν μια περίοδο επιτυχίας μέχρι τα τέλη Αυγούστου 2025
Σα, 5 Ιούλ 2025 21:08
Πανικός σε πτήση της Ryanair: Σήμανε συναγερμός για φωτιά – Επιβάτες πήδηξαν από το…
Σα, 5 Ιούλ 2025 20:54
Αγ. Παρασκευή: Ποιος ήταν ο 43χρονος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου – Στο κάδρο των Αρχών μπαίνει ο…
Σα, 5 Ιούλ 2025 16:17
Zωντανό θρίλερ για νεαρή στο Ίλιον: Επέστρεφε στο σπίτι μετά από βόλτα με φίλους, άκουσε ουρλιαχτά, γύρισε και “πάγωσε” βλέποντας…
Σα, 5 Ιούλ 2025 14:54
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.