Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Συναγερμός για τον χανταϊό! Εντοπίστηκαν κρούσματα με αυτά τα συμπτώματα και στην…

Πε, 7 Μάι 2026 09:31

7/5: Αυτά τα 3 ζώδια θα “πάρουν” από το Σύμπαν το κάτι παραπάνω

Πε, 7 Μάι 2026 00:09

Θρίλερ με 15χρονη στον Ισθμό της Κορίνθου – Τι της συνέβη;

Τε, 6 Μάι 2026 23:32
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τραγική κατάληξη για το νιόπαντρο ζευγάρι στο Πήλιο που αγνοούνταν μετά τις πλημμύρες

Σα, 16 Σεπ 2023 20:22 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τραγικός ήταν ο επίλογος για το νιόπαντρο ζευγάρι από την Αυστρία που παντρεύτηκε στο Πήλιο και περνούσε τον μήνα του μέλιτος στην περιοχή, μέχρι που η καταστροφική πλημμύρα έκοψε το νήμα της ζωής τους.

Οι σοροί του άτυχου ζεύγους ταυτοποιήθηκαν και ο επίσημος κατάλογος των θυμάτων της φονικής κακοκαιρίας ανέρχεται πλέον στους 17.

«Εχουμε το θλιβερό καθήκον να ανακοινώσουμε τον θάνατο δύο αυστριακών πολιτών στην Ελλάδα», αναφέρει σε σύντομη ανακοίνωση το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστρίας. «Τα αποτελέσματα των αναλύσεων DNA επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για τους δύο ανθρώπους που ήταν αγνοούμενοι μετά τις σοβαρές πλημμύρες».

Το ζευγάρι αγνοούνταν από τις 7 Σεπτεμβρίου στα Ποτιστικά Πηλίου. Το σπίτι που έμεναν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Η σορός της γυναίκας είχε εντοπιστεί στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας της Θεοτόκου, νότια του Πηλίου την Παρασκευή 08/09, ενώ η σορός του άντρα είχε εντοπιστεί την Τετάρτη (13/9) στη θαλάσσια περιοχή Μουρτιά Πηλίου από στελέχη του Λιμενικού Σώμα.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 24 Αυγούστου
Ο Φίλιπ και η Μικαέλα, όταν ξέσπασε η καταιγίδα από την κακοκαιρία Daniel, προτίμησαν να παραμείνουν στο σπίτι το οποίο είχαν νοικιάσει, θεωρώντας ότι εκεί θα είναι πιο ασφαλείς.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 24 Αυγούστου 12 ημέρες πριν χαθούν. Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Μαζί με περίπου 40 άτομα, φίλους και συγγενείς που ταξίδεψαν στο Πήλιο για το γάμο τους και αντάλλαξαν όρκους ζωής στο δημαρχείο.

Η Μικαέλα και ο Φίλιπ, άνθρωποι με πάθος για τη ζωή, τα ταξίδια και την περιπέτεια, μοιράζονταν τη μεγάλη τους αγάπη για το σκέιτμπορντ.

Εκείνη ασχολείτο επαγγελματικά με το άθλημα, συμμετέχοντας σε παγκόσμιους διαγωνισμούς, εκπροσωπώντας τη χώρα της.

Εκείνος, προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και ψηφιακός δημιουργός, έχει αποτυπώσει την αγάπη του για τη χώρα μας σε πολλά από τα έργα του.

To καλοκαίρι του 2020, το ζευγάρι είχε βρεθεί ξανά στα Ποτιστικά του Πηλίου. «Να είσαι γάτα και να κοιμάσαι στον ζεστό καλοκαιρινό ήλιο της Ελλάδας», είχε γράψει ο Φίλιπ στο Twitter…

Δείτε το βίντεο – Αυτό είναι το ζευγάρι των Αυστριακών που έχασε τη ζωή του στις φονικές πλημμύρες


αγνοούνταν για Διάφορα ζευγάρι! κατάληξη μετά νιόπαντρο Πήλιο πλημμύρες» που στο της το τραγική
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συναγερμός για τον χανταϊό! Εντοπίστηκαν κρούσματα με αυτά τα συμπτώματα και στην…
Πε, 7 Μάι 2026 09:31
7/5: Αυτά τα 3 ζώδια θα “πάρουν” από το Σύμπαν το κάτι παραπάνω
Πε, 7 Μάι 2026 00:09
Θρίλερ με 15χρονη στον Ισθμό της Κορίνθου – Τι της συνέβη;
Τε, 6 Μάι 2026 23:32
Δολοφονία στην Κρήτη: H στιγμή που ο 20χρονος Νικήτας σωριάζεται στην άσφαλτο! Ουρλιαχτά και φρίκη…(Βίντεο)
Τε, 6 Μάι 2026 22:23
Ελλάδα: Οικογενειακή τραγωδία σε ελληνικό νησί! Το τσουρέκι τους έκλεισε το σπίτι!
Τε, 6 Μάι 2026 21:41
Ελλάδα: Φρίκη! Μακάβριο εύρημα σε φρεάτιο! Πήρε τηλέφωνο και…
Τε, 6 Μάι 2026 21:38
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.