Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μεγάλος σάλος μετά από τραγικό λάθος νοσοκομείου – Τώρα αυτή η γυναίκα τι θα κάνει;

Δε, 10 Αυγ 2026 22:09

Τρίτη, 11/08: 2 ζώδια βγαίνουν μπροστά και τα πράγματα γυρνάνε υπέρ τους – Παίρνουν αυτό που θέλουν

Δε, 10 Αυγ 2026 22:04

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία χτύπησε σπίτι στα Τρίκαλα

Δε, 10 Αυγ 2026 21:58
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τραγωδία Ηλεία: Θρήνος για την άτυχη Γεωργία που παρασύρθηκε από τον χείμαρρο – Τι λέει ο γαμπρός της 38χρονης

Τρ, 16 Ιαν 2024 12:50 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ανείπωτη είναι η θλίψη για τον χαμό της Γεωργίας που το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, παρασύρθηκε από χείμαρρο, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί νεκρή.

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια της 38χρονης, η οποία, ακόμη, δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό γεγονός.

«Δεν σήκωναν τα τηλέφωνα. Από χθες το βράδυ πήγε ο νους μας εκεί» λέει στο newsit.gr ο γαμπρός της άτυχης Γεωργίας που έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε μαζί με τον σύντροφό της από χείμαρρο, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε στην Ηλεία.

Η 38χρονη γυναίκα εντοπίστηκε κοντά σε γεφύρι, στο Πλουτοχώρι του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και ο σύζυγος της μίας αδερφής της αναφέρει στο newsit.gr «δεν ξέρουμε τί, πως, που πήγαιναν μέσα στην κακοκαιρία. Μόλις είδα αυτή την είδηση, πήρα τηλέφωνο, προσπάθησα να επικοινωνήσουμε να δούμε τι συμβαίνει. Μετά περιμέναμε και εμείς ενημέρωση από τα ειδησεογραφικά».

Οι γονείς και οι δύο αδερφές της αδικοχαμένης Γεωργίας βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο σύζυγος της αδερφής της άτυχης γυναίκας περιγράφει τις αγωνιώδεις στιγμές πριν ενημερωθούν ότι όντως ήταν ο δικός τους άνθρωπος που έχασε με αυτόν τον τρόπο τη ζωή της. «Είχαμε κάποια ελπίδα μέχρι σήμερα το πρωί. Από χθες το βράδυ διαβάζαμε ότι το αυτοκίνητο ήταν ταξί και τα ταξί σε ένα χωριό του νομού Ηλείας είναι λίγα. Ο αρραβωνιαστικός της Γεωργίας είχε ταξί και πήγε ο νους μας εκεί. Δεν σήκωναν τα τηλέφωνα». Και συμπληρώνει «γενικά όταν την παίρναμε τηλέφωνο, ανταποκρινόταν κατευθείαν, θα σου απαντούσε αμέσως».

Αναπάντητα είναι τα ερωτήματα για αυτή την τραγωδία, με την οικογένεια της Γεωργίας να είναι σε βαθύ πένθος και πλέον όλοι προσεύχονται να βρεθεί ζωντανός ο αρραβωνιαστικός της αδικοχαμένης γυναίκας.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πρόσφατα και  ετοίμαζε τον γάμο του.

Πηγή: newsit.gr

Δείτε το βίντεο – Νεκρή η 38χρονη που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία


– 38χρονης Georgia από άτυχη γαμπρός για Διάφορα Ηλεία: Θρήνος, λέει παρασύρθηκε που την της τι τον Τραγωδία χείμαρρο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλος σάλος μετά από τραγικό λάθος νοσοκομείου – Τώρα αυτή η γυναίκα τι θα κάνει;
Δε, 10 Αυγ 2026 22:09
Τρίτη, 11/08: 2 ζώδια βγαίνουν μπροστά και τα πράγματα γυρνάνε υπέρ τους – Παίρνουν αυτό που θέλουν
Δε, 10 Αυγ 2026 22:04
Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία χτύπησε σπίτι στα Τρίκαλα
Δε, 10 Αυγ 2026 21:58
«Κλείδωσε» ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο – Σε ποιες περιοχές θα χρειάζεται μπουφανάκι, σύμφωνα με γνωστό μετεωρολόγο
Δε, 10 Αυγ 2026 21:52
Αν φας αυτό το φρούτο, πριν τον ύπνο, μπορεί να βοηθήσει να κοιμηθείς πιο γρήγορα – Λέγεται και “το υπνωτικό της φύσης”
Δε, 10 Αυγ 2026 20:27
Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος, μετά τα 50, για να ανανεώσεις το πρόσωπο – Το κούρεμα που γλυκαίνει και χαρίζει φρεσκάδα
Δε, 10 Αυγ 2026 19:41
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.