Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θρίλερ με το σ@@@@ του τρόμου – Νεκρό παιδάκι στην Ελλάδα! Ποιος είναι ο άνδρας που μετέδωσε…

Σα, 13 Δεκ 2025 10:09

Αυτά τα 3 ζώδια καταστρέφουν τις χριστουγεννιάτικες γιορτές – Έχουν “αλλεργία” στις…

Σα, 13 Δεκ 2025 10:05

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Περιπέτεια για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Την έπιασαν οι αστυνομικοί να…

Πα, 12 Δεκ 2025 23:14
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τσαλίκης εναντίον Γκουντάρα-Κάκκαβα.Ντροπή σας, ξέρετε τι έχετε κάνει.

Τε, 27 Οκτ 2021 16:28 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

“Εσείς βγαίνετε στην ελληνική τηλεόραση που ξέρετε πολύ καλά τι έχετε κάνει, πάρα πολύ καλά και λέτε ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα” τονίζει ο Γιώργος Τσαλίκης στο καταγγελτικό του μήνυμα.

Όσα είπαν για εκείνον στο Πρωινό ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα ήρθε ο Γιώργος Τσαλίκης να σχολιάσει με τον πλέον αιχμηρό τρόπο το μεσημέρι της Πέμπτης.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός τραγουδιστής επέλεξε να κατακεραυνώσει τους δυο παρουσιαστές του ΣΚΑΪ σχετικά με το Big Brother στο οποίο ο ίδιος είχε συμφωνήσει πρώτος για την παρουσίαση του.

«Μόλις μου έστειλαν τη συνέντευξη που έδωσαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα στο πρωινό του ΑΝΤ1 στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Πραγματικά έμεινα άφωνος. Από την αρχή της καριέρας μου μέχρι τώρα προσπαθώ να διατηρήσω χαμηλούς τόνους, να έχω σεβασμό, να είμαι στο φως και να κρατάω το ήθος και την αξιοπρέπεια μου» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

 

 

«Αυτό θα κάνω και σήμερα. Όμως πραγματικά αυτό το σημερινό με ξεπέρασε. Το 2021 ένας άνθρωπος τολμάει να μιλήσει και να διεκδικήσει το δίκιο του, ένας άνθρωπος του οποίου καταπατήθηκε το συμβόλαιο του… Εσείς βγαίνετε στην ελληνική τηλεόραση που ξέρετε πολύ καλά τι έχετε κάνει, πάρα πολύ καλά και λέτε ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα. Ότι είμαι εμμονικός. Δηλαδή είστε αυτοί οι τύποι που τους ανθρώπους που διεκδικούν το δίκιο τους, ειδικά αυτές τις μέρες, εσείς τους βγάζετε ψυχασθενείς. Δεν έχω τι να πω… Πραγματικά ντροπή σας! Ντροπή σας! Λυπάμαι τόσο πολύ. Λέτε πράγματα τόσο κατάπτυστα και μηνύσιμα».

«Δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Σε αυτό το επίπεδο να φτάσω, να πέσω. Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά δεν θα φοβόμαστε να μιλήσουμε. Θα λέμε την αλήθεια μας. Εσείς ας μας βγάζετε τρελούς γιατί έτσι σας συμφέρει. Δεν είμαστε τρελοί, είμαστε αληθινοί. Λυπάμαι, ντροπή σας» ολοκλήρωσε ο Γιώργος Τσαλίκης στο μήνυμα του.

Γκουντάρα-Κάκκαβα.Ντροπή εναντίον έχετε κάνει ξέρετε Τσαλίκης:
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρίλερ με το σ@@@@ του τρόμου – Νεκρό παιδάκι στην Ελλάδα! Ποιος είναι ο άνδρας που μετέδωσε…
Σα, 13 Δεκ 2025 10:09
Αυτά τα 3 ζώδια καταστρέφουν τις χριστουγεννιάτικες γιορτές – Έχουν “αλλεργία” στις…
Σα, 13 Δεκ 2025 10:05
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Περιπέτεια για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Την έπιασαν οι αστυνομικοί να…
Πα, 12 Δεκ 2025 23:14
ΕΦΕΤ: Πασίγνωστο γλυκό αποσύρεται από την ελληνική αγορά – “Μην το καταναλώσετε!” – Είναι το…
Πα, 12 Δεκ 2025 18:36
Τα 3 ζώδια που κάνουν τη μεγάλη ανατροπή πριν φύγει η χρονιά
Πα, 12 Δεκ 2025 18:29
Φοινικούντα: Το τρίτο άτομο που καταζητείται για το φονικό, είναι γιος του πασίγνωστου…
Πα, 12 Δεκ 2025 17:37
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.