Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Φρίκη σε σχολείο! Παιδί έτρωγε και κρατούσε την κούκλα του, όταν ξαφνικά η δασκάλα…

Πα, 13 Φεβ 2026 17:06

Τρίκαλα: Αδιανόητο περιστατικό! Γιαγιά πήγε να πάρει τους βαθμούς του εγγονού της και…

Πα, 13 Φεβ 2026 17:01

Ανακούφιση για 3 ζώδια! Μεγάλη στροφή στα οικονομικά!

Πα, 13 Φεβ 2026 16:58
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τσαλίκης εναντίον Γκουντάρα-Κάκκαβα.Ντροπή σας, ξέρετε τι έχετε κάνει.

Τε, 27 Οκτ 2021 16:28 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

“Εσείς βγαίνετε στην ελληνική τηλεόραση που ξέρετε πολύ καλά τι έχετε κάνει, πάρα πολύ καλά και λέτε ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα” τονίζει ο Γιώργος Τσαλίκης στο καταγγελτικό του μήνυμα.

Όσα είπαν για εκείνον στο Πρωινό ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα ήρθε ο Γιώργος Τσαλίκης να σχολιάσει με τον πλέον αιχμηρό τρόπο το μεσημέρι της Πέμπτης.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός τραγουδιστής επέλεξε να κατακεραυνώσει τους δυο παρουσιαστές του ΣΚΑΪ σχετικά με το Big Brother στο οποίο ο ίδιος είχε συμφωνήσει πρώτος για την παρουσίαση του.

«Μόλις μου έστειλαν τη συνέντευξη που έδωσαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα στο πρωινό του ΑΝΤ1 στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Πραγματικά έμεινα άφωνος. Από την αρχή της καριέρας μου μέχρι τώρα προσπαθώ να διατηρήσω χαμηλούς τόνους, να έχω σεβασμό, να είμαι στο φως και να κρατάω το ήθος και την αξιοπρέπεια μου» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

 

 

«Αυτό θα κάνω και σήμερα. Όμως πραγματικά αυτό το σημερινό με ξεπέρασε. Το 2021 ένας άνθρωπος τολμάει να μιλήσει και να διεκδικήσει το δίκιο του, ένας άνθρωπος του οποίου καταπατήθηκε το συμβόλαιο του… Εσείς βγαίνετε στην ελληνική τηλεόραση που ξέρετε πολύ καλά τι έχετε κάνει, πάρα πολύ καλά και λέτε ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα. Ότι είμαι εμμονικός. Δηλαδή είστε αυτοί οι τύποι που τους ανθρώπους που διεκδικούν το δίκιο τους, ειδικά αυτές τις μέρες, εσείς τους βγάζετε ψυχασθενείς. Δεν έχω τι να πω… Πραγματικά ντροπή σας! Ντροπή σας! Λυπάμαι τόσο πολύ. Λέτε πράγματα τόσο κατάπτυστα και μηνύσιμα».

«Δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Σε αυτό το επίπεδο να φτάσω, να πέσω. Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά δεν θα φοβόμαστε να μιλήσουμε. Θα λέμε την αλήθεια μας. Εσείς ας μας βγάζετε τρελούς γιατί έτσι σας συμφέρει. Δεν είμαστε τρελοί, είμαστε αληθινοί. Λυπάμαι, ντροπή σας» ολοκλήρωσε ο Γιώργος Τσαλίκης στο μήνυμα του.

Γκουντάρα-Κάκκαβα.Ντροπή εναντίον έχετε κάνει ξέρετε Τσαλίκης:
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Φρίκη σε σχολείο! Παιδί έτρωγε και κρατούσε την κούκλα του, όταν ξαφνικά η δασκάλα…
Πα, 13 Φεβ 2026 17:06
Τρίκαλα: Αδιανόητο περιστατικό! Γιαγιά πήγε να πάρει τους βαθμούς του εγγονού της και…
Πα, 13 Φεβ 2026 17:01
Ανακούφιση για 3 ζώδια! Μεγάλη στροφή στα οικονομικά!
Πα, 13 Φεβ 2026 16:58
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Χρήστος Δάντης – Σοβαρό ατύχημα…
Πα, 13 Φεβ 2026 14:03
Ελλάδα: Φρίκη με 44χρονο και 35χρονο πατέρα! Έδιναν και β@@@@ παιδιά…
Πα, 13 Φεβ 2026 14:00
Ακούγεται ένα “μπαμ” και τέλος! Αυτά τα 3 ζώδια θα κλείσουν οριστικά την πόρτα στο…
Πα, 13 Φεβ 2026 12:51
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.