Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ζώδια – 19/9: Αυτό το ζώδια θα έχει την τύχη με το μέρος του – Θα βρεθεί στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή

Πα, 18 Σεπ 2026 22:17

Μαζωνάκη: Νέα αποκάλυψη! Τι σχεδίαζε να φέρει στο ιατρείο του ο κατηγορούμενος γιατρός

Πα, 18 Σεπ 2026 22:13

Σεπτέμβριος: 4 ζώδια καταφέρνουν να κλείσουν οικονομικές εκκρεμότητες – Μπαίνει σε τάξη η ζωή τους

Πα, 18 Σεπ 2026 20:25
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τσαλίκης εναντίον Γκουντάρα-Κάκκαβα.Ντροπή σας, ξέρετε τι έχετε κάνει.

Τε, 27 Οκτ 2021 16:28 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

“Εσείς βγαίνετε στην ελληνική τηλεόραση που ξέρετε πολύ καλά τι έχετε κάνει, πάρα πολύ καλά και λέτε ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα” τονίζει ο Γιώργος Τσαλίκης στο καταγγελτικό του μήνυμα.

Όσα είπαν για εκείνον στο Πρωινό ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα ήρθε ο Γιώργος Τσαλίκης να σχολιάσει με τον πλέον αιχμηρό τρόπο το μεσημέρι της Πέμπτης.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός τραγουδιστής επέλεξε να κατακεραυνώσει τους δυο παρουσιαστές του ΣΚΑΪ σχετικά με το Big Brother στο οποίο ο ίδιος είχε συμφωνήσει πρώτος για την παρουσίαση του.

«Μόλις μου έστειλαν τη συνέντευξη που έδωσαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα στο πρωινό του ΑΝΤ1 στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Πραγματικά έμεινα άφωνος. Από την αρχή της καριέρας μου μέχρι τώρα προσπαθώ να διατηρήσω χαμηλούς τόνους, να έχω σεβασμό, να είμαι στο φως και να κρατάω το ήθος και την αξιοπρέπεια μου» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

 

 

«Αυτό θα κάνω και σήμερα. Όμως πραγματικά αυτό το σημερινό με ξεπέρασε. Το 2021 ένας άνθρωπος τολμάει να μιλήσει και να διεκδικήσει το δίκιο του, ένας άνθρωπος του οποίου καταπατήθηκε το συμβόλαιο του… Εσείς βγαίνετε στην ελληνική τηλεόραση που ξέρετε πολύ καλά τι έχετε κάνει, πάρα πολύ καλά και λέτε ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα. Ότι είμαι εμμονικός. Δηλαδή είστε αυτοί οι τύποι που τους ανθρώπους που διεκδικούν το δίκιο τους, ειδικά αυτές τις μέρες, εσείς τους βγάζετε ψυχασθενείς. Δεν έχω τι να πω… Πραγματικά ντροπή σας! Ντροπή σας! Λυπάμαι τόσο πολύ. Λέτε πράγματα τόσο κατάπτυστα και μηνύσιμα».

«Δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Σε αυτό το επίπεδο να φτάσω, να πέσω. Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά δεν θα φοβόμαστε να μιλήσουμε. Θα λέμε την αλήθεια μας. Εσείς ας μας βγάζετε τρελούς γιατί έτσι σας συμφέρει. Δεν είμαστε τρελοί, είμαστε αληθινοί. Λυπάμαι, ντροπή σας» ολοκλήρωσε ο Γιώργος Τσαλίκης στο μήνυμα του.

Γκουντάρα-Κάκκαβα.Ντροπή εναντίον έχετε κάνει ξέρετε Τσαλίκης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζώδια – 19/9: Αυτό το ζώδια θα έχει την τύχη με το μέρος του – Θα βρεθεί στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή
Πα, 18 Σεπ 2026 22:17
Μαζωνάκη: Νέα αποκάλυψη! Τι σχεδίαζε να φέρει στο ιατρείο του ο κατηγορούμενος γιατρός
Πα, 18 Σεπ 2026 22:13
Σεπτέμβριος: 4 ζώδια καταφέρνουν να κλείσουν οικονομικές εκκρεμότητες – Μπαίνει σε τάξη η ζωή τους
Πα, 18 Σεπ 2026 20:25
Μαζωνάκης: Οι 4 λέξεις που «στοίχειωσαν» τη Γάκα μέσα στη φυλακή
Πα, 18 Σεπ 2026 18:31
Μαζωνάκη: Γιατί οι Αρχές δεν μπορούν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιό του; Πώς θα βοηθήσει στις έρευνες;
Πα, 18 Σεπ 2026 18:25
Μαζωνάκης – Voice: Αυτή η τραγουδίστρια θα καθίσει στην καρέκλα του
Πα, 18 Σεπ 2026 14:09
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.