Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

6/11: Μόνο 2 ζώδια ξεχωρίζουν – Μια παλιά υπόθεση τους μπορεί να επιστρέψει

Πα, 6 Νοέ 2026 23:30

Τραγικό περιστατικό μέσα σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια

Πα, 6 Νοέ 2026 23:15

Σοκ! Τον συνέλαβαν, πριν λίγες ώρες, στο Λουτράκι και ομολόγησε άλλους 2 φόνους

Πα, 6 Νοέ 2026 23:11
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τζώρτζης Μονογυιός:Η ανάρτηση της μητέρας του ραγίζει καρδιές.Η φωτογραφία αγκαλιά με τον αδικοχαμένο της γιο.

Τρ, 18 Ιαν 2022 09:54 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού, μετά το τραγικό δυστύχημα με τη Ferrari, που στοίχισε τη ζωή στον 45χρονο, ενώ σήμερα θα του πουν το τελευταίο “αντίο” στο νησί της Μυκόνου.

Μετά το συγκινητικό μήνυμα της αδελφής του -και βουλευτού της ΝΔ- Κατερίνας Μονογυιού, η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού, Ελένη Ξυδάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρέτησε τον γιο της με μία σπαρακτική ανάρτηση.

 

“ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρά μου”, έγραψε η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού, αναρτώντας μία φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τον γιο της.

 

 

Η ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού
“Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας οτι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

 

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας. Κατερίνα Μονογυιού Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ”.

αγκαλιά αδικοχαμένο ανάρτηση Διάφορα καρδιές.Η μητέρας Μονογυιός:Η Ραγίζει Τζώρτζης φωτογραφία



ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/11: Μόνο 2 ζώδια ξεχωρίζουν – Μια παλιά υπόθεση τους μπορεί να επιστρέψει
Πα, 6 Νοέ 2026 23:30
Τραγικό περιστατικό μέσα σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια
Πα, 6 Νοέ 2026 23:15
Σοκ! Τον συνέλαβαν, πριν λίγες ώρες, στο Λουτράκι και ομολόγησε άλλους 2 φόνους
Πα, 6 Νοέ 2026 23:11
Εξελίξεις με τις συντάξεις στην Ελλάδα; – Νέα όρια ηλικίας;
Πα, 6 Νοέ 2026 14:48
Ραγδαίες εξελίξεις για την ελληνική εκπροσώπηση στη Eurovision
Πα, 6 Νοέ 2026 14:45
Θεσσαλονίκη: Το υπόγειο διαμέρισμα ζευγαριού έκρυβε ένα δράμα – Τα παιδιά τους το γνώριζαν;
Πα, 6 Νοέ 2026 14:42
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.