Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

“Έρχονται” αλλαγές για το επίδομα των 300 ευρώ – Τι εξετάζεται

Πε, 16 Ιούλ 2026 14:37

Πρωτοφανές περιστατικό στη Μάνη: Οι ένοικοι από τα διπλανά δωμάτια “πάγωσαν”, μετά από αυτό που είδαν να επιπλέει στην πισίνα (Βίντεο)

Πε, 16 Ιούλ 2026 14:34

Αυτοί είναι οι δήμοι που δίνουν μπόνους έως 15.000 ευρώ σε μία οικογένεια

Πε, 16 Ιούλ 2026 14:23
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Βόλος: Ξεσπά η σύζυγός του 82χρονου που σκότωσε το νιόπαντρο ζευγάρι – “Ο άνδρας μου δεν είναι κανένα ραμολιμέντο…”

Δε, 10 Μαρ 2025 14:29 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στο πένθος έχει «βυθιστεί» ο Βόλος, μετά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε ένα νιόπαντρο ζευγάρι.

Μάλιστα, η τραγωδία συνεχίστηκε με τον θάνατο του πατέρα του 31χρονου, ο οποίος δεν άντεξε τον πόνο και κατέληξε από καρδιακή ανακοπή.

Το ζευγάρι σκοτώθηκε ακαριαία, όταν η μοτοσικλέτα που επέβαινε συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα που οδηγούσε 82χρονος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «The Newspaper», το ζευγάρι φορούσε προστατευτικά κράνη, αλλά λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, δεν στάθηκαν ικανά για τους προστατεύσουν.

Βόλος: Ξεσπά η σύζυγος 82χρονου – “Τα παιδιά έπεσαν πάνω του”

Μετά την ανείπωτη τραγωδία, η σύζυγος του 82χρονου οδηγού μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υποστηρίζοντας πως τα παιδιά ευθύνονταν για το τροχαίο δυστύχημα: «Ο άνδρας μου έβγαινε κανονικά στον δρόμο και έπεσαν με το μηχανάκι πάνω στην πόρτα της καρότσας. Έτρεμε ολόκληρος όταν μου τα περιέγραφε. Ο σύζυγός μου είναι σε καλή κατάσταση, δεν είναι κανένα ραμολιμέντο επειδή είναι 82 ετών, ανεβαίνει στα δέντρα και κλαδεύει».

Δείτε το βίντεο – Σύζυγος 82χρονου: «Ο σύζυγός μου είναι σε καλή κατάσταση – “Δεν είναι κανένα ραμολιμέντο…”


«Δεν «Είναι – “Ο 82χρονου άνδρας Βόλος: Διάφορα ζευγάρι! κανένα μου νιόπαντρο Ξεσπά που ραμολιμέντο…” σκότωσε σύζυγος το του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Έρχονται” αλλαγές για το επίδομα των 300 ευρώ – Τι εξετάζεται
Πε, 16 Ιούλ 2026 14:37
Πρωτοφανές περιστατικό στη Μάνη: Οι ένοικοι από τα διπλανά δωμάτια “πάγωσαν”, μετά από αυτό που είδαν να επιπλέει στην πισίνα (Βίντεο)
Πε, 16 Ιούλ 2026 14:34
Αυτοί είναι οι δήμοι που δίνουν μπόνους έως 15.000 ευρώ σε μία οικογένεια
Πε, 16 Ιούλ 2026 14:23
Το Σύμπαν ευνοεί 2 ζώδια το Σαββατοκύριακο – Θα έχουν επιτυχία σε 3 τομείς της ζωής τους
Πε, 16 Ιούλ 2026 14:11
Άργος Ορεστικό: Πρωτοφανές οικογενειακό επεισόδιο – Η θεία είπε μία λέξη στην ανιψιά και κατέληξε στα κρατητήρια – Δεν πρέπει να τη λέμε
Πε, 16 Ιούλ 2026 12:03
Χαλκιδική: Η εκδρομή που ξεκλήρισε την οικογένεια – Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας και ο 7χρονος
Πε, 16 Ιούλ 2026 11:01
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.