Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μυστήριο και περίεργο φαινόμενο στην Άνοιξη: Οι κάτοικοι “πάγωσαν” όταν είδαν τις αυλές τους

Πα, 3 Ιούλ 2026 16:09

Ιούλιος: Αυτά τα 4 ζώδια ενδέχεται να “δοκιμαστούν” από το Σύμπαν – Επηρεάζονται οικονομικά

Πα, 3 Ιούλ 2026 13:10

Η ΑΑΔΕ μπαίνει σε γάμους και βαφτίσεις – Πώς θα ελέγχει για τους καλεσμένους – Τι θα ισχύσει

Πα, 3 Ιούλ 2026 13:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ποια είναι η βραβευμένη αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ που βρέθηκε μπλεγμένη σε κύκλωμα…

Πα, 10 Ιαν 2025 20:15 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Με πλούσιες σπουδές κι ένα γεμάτο βιογραφικό είναι η αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που υπηρετούσε στην οικονομική αστυνομία και συνελήφθη, ως στενή συνεργάτης του αρχηγού του κυκλώματος που πουλούσε προστασία σε οίκους ανοχής και λέσχες, ενώ ταυτόχρονα έστησαν και εικονικές εταιρίες και εισέπρατταν το ΦΠΑ.

Από νωρίς σήμερα το πρωί βρίσκονταν σε εξέλιξη επιχείρηση των αδιάφθορων της ΕΛ. ΑΣ οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες και 19 άτομα μεταξύ των οποίων μιας αξιωματικού της αστυνομίας και τριών ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς φέρεται να συμμετείχαν στο κύκλωμα προστασίας σε οίκους ανοχής και λέσχες, που ζημίωσε μεταξύ άλλων με μεγάλα χρηματικά ποσά το ελληνικό δημόσιο.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία η γυναίκα αξιωματικός που υπηρετούσε στην πρώην Οικονομικής Αστυνομίας είχε κομβικό ρόλο, καθώς ήταν δίπλα στον αρχηγό του κυκλώματος ενώ οι τρεις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επικουρικούς ρόλους. Όσον αφορά τώρα τις σπουδές της, η αστυνομικός έχει τελειώσει δύο πανεπιστημιακές σχολές, εκ των οποίων η μία είναι η νομική. Μάλιστα, πριν λίγα χρόνια βραβεύτηκε και ως Αστυνομικός της Χρονιάς.

Το μεγάλο αφεντικό του κυκλώματος πουλούσε προστασία σε οίκους ανοχής και λέσχες με τη συμμετοχή των αστυνομικών, ενώ το αρχηγείο του ήταν σε πολυτελές γραφείο στη λεωφόρο Συγγρού.

Πολλοί άστεγοι και άτομα του περιθωρίου υπήρξαν θύματα του κυκλώματος που τους αποσπούσε προσωπικά στοιχεία προκειμένου να στήσει εικονικές εταιρίες και να ανοίξει τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους έμπαινε το μαύρο χρήμα.

Δείτε το βίντεο – Εξάρθρωσαν κύκλωμα προστασίας οίκων ανοχής και λεσχών – Συνελήφθησαν 19 άτομα, 4 ένστολοι μεταξύ τους — Πώς δρούσαν


Σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε μήνα κάθε μήνα, ιδιοκτήτες οίκων ανοχής και λεσχών, περνούσαν από το στρατηγείο της λεωφόρου Συγγρού και άφηναν ένα φάκελο με χρήματα έτσι ώστε να ενημερώνονται από τους μαφιόζους για τις επιχειρήσεις της Αστυνομίας, τους ελέγχους και να αποφεύγουν κακοτοπιές.

Πηγή: newsit.gr

«Είναι αστυνομικά Αστυνομικός βραβευμένη Βρέθηκε ΕΛ.ΑΣ κύκλωμα κύκλωμα….. μπλεγμένη Ποια που σε της
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυστήριο και περίεργο φαινόμενο στην Άνοιξη: Οι κάτοικοι “πάγωσαν” όταν είδαν τις αυλές τους
Πα, 3 Ιούλ 2026 16:09
Ιούλιος: Αυτά τα 4 ζώδια ενδέχεται να “δοκιμαστούν” από το Σύμπαν – Επηρεάζονται οικονομικά
Πα, 3 Ιούλ 2026 13:10
Η ΑΑΔΕ μπαίνει σε γάμους και βαφτίσεις – Πώς θα ελέγχει για τους καλεσμένους – Τι θα ισχύσει
Πα, 3 Ιούλ 2026 13:05
“Μοιάζει με καρτ ποστάλ”: Το ελληνικό νησί που ξετρελαίνει τους Σκανδιναβούς – Δεν είναι oύτε Κυκλάδες ούτε Επτάνησα
Πα, 3 Ιούλ 2026 11:08
Ελλάδα: Απίστευτο! Τα έδωσε η κόρη αλλά στο τέλος την “πλήρωσε” ο γαμπρός, μετά από 3χρόνια
Πα, 3 Ιούλ 2026 11:02
Ιούλιος: “Έρχονται” τα πάνω -κάτω – Αυτά τα 4 ζώδια λένε “ως εδώ” και κάνουν μεγάλες αλλαγές
Πα, 3 Ιούλ 2026 10:56
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.