Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουνίου: 3 ζώδια κάνουν το δικό τους “σόου” – Η τύχη τους “κλείνει” το μάτι, ενώ μία απρόσμενη είδηση…

Τρ, 16 Ιούν 2026 22:34

Δράμα: Αυτά είχε “δει” ο ψυχολόγος που επισκεπτόταν ο Θωμάς, πριν τη γυναικοκτονία – “Μ@@@@@ ήμουν τόσο καιρό…”

Τρ, 16 Ιούν 2026 22:31

Μάρω Κοντού: Μεγάλη ανατροπή με την υγεία της!

Τρ, 16 Ιούν 2026 22:22
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ξεσπά η Μίνα Αρναούτη: Η ατάκα «φωτιά» για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη που είπε για πρώτη φορά

Δε, 3 Ιούν 2024 18:12 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «Πρωινό Σου Σου», βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (3/6) η Μάνα Αρναούτη.

Οχτώ χρόνια μετά το μοιραίο τροχαίο που έμελλε να στερήσει την ζωή του Παντελή Παντελίδη, η μία εκ των δύο γυναικών που επέβαινε στο αυτοκίνητο, μιλά για την αποζημίωση «μαμούθ» που διεκδικεί μετά το δυστύχημα.

Υπενθυμίζεται, ότι με μια αγωγή 2.500 σελίδων, η Μίνα Αρναούτη, αξιώνει αποζημίωση 1,3 εκατ. ευρώ από την ασφαλιστική εταιρία του Παντελή Παντελίδη.

Ξεσπά η Μίνα Αρναούτη: «Και ιερόδουλη να ήμουν, δεν θα δικαιούμουν αποζημίωση;»
«Η υγεία μου δεν μπορεί να αποκατασταθεί και να γίνει όπως πριν γιατί με όλα τα συντριπτικά κατάγματα έχω πόνους. Μετά από 17 χειρουργεία, παίρνω παυσίπονα για να κοιμηθώ. Έχω αναπηρία απλά δεν φαίνεται. Στο ΚΕΠΑ μου βρήκαν 43% αναπηρία. Δεν μπορώ να σταθώ όρθια 8 ώρες. Δεν έχω καταφέρει να σβήσω από το μυαλό μου την ημέρα του ατυχήματος.

Την αποζημίωση τη ζητάω όχι για να κάνω διακοπές αλλά γιατί έχω κάνει κάποια έξοδα 5 μήνες στο νοσοκομείο. Η μαμά μου άφησε τη δουλειά της στη Μυτιλήνη για να είναι μαζί μου. Το δικαστήριο δεν ενέκρινε ότι έχω απώλεια εισοδήματος πρωτόδικα γιατί δεν με είχαν ασφαλίσει στο μαγαζί που δούλευα.

Το δικαστήριο μου έδωσε λιγότερα από 90.000 ευρώ που ζήτησα για τα χειρουργεία. Είναι πολλά τα χρήματα που διεκδικώ για 17 χειρουργεία; Έχω βάλει το μέγιστο σαν ποσό αλλά δεν θα το πάρω φυσικά.

Μπορούσα να το πουλήσω και να κερδίσω τον κόσμο και να με λυπηθούν, να με παίρνουν κάμερες την ώρα που μπαίνω με καροτσάκι στα χειρουργεία. Δεν ήθελα να δείξω ότι έχει καταστραφεί η ζωή μου. Με επέκριναν στα social. Δέχτηκα απειλές ακόμα και μέσα από φυλακές ότι θα βγουν και θα με σκοτώσουν από ανώνυμα προφίλ».

Δείτε το βίντεο – Ξεσπά η Μίνα Αρναούτη: Η ατάκα «φωτιά» για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη


Αρναούτη ατάκα για Διάφορα είπε Μίνα Ξεσπά Παντελή Παντελίδη: που πρώτη το του τροχαίο φορά φωτιά»!
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη, 17 Ιουνίου: 3 ζώδια κάνουν το δικό τους “σόου” – Η τύχη τους “κλείνει” το μάτι, ενώ μία απρόσμενη είδηση…
Τρ, 16 Ιούν 2026 22:34
Δράμα: Αυτά είχε “δει” ο ψυχολόγος που επισκεπτόταν ο Θωμάς, πριν τη γυναικοκτονία – “Μ@@@@@ ήμουν τόσο καιρό…”
Τρ, 16 Ιούν 2026 22:31
Μάρω Κοντού: Μεγάλη ανατροπή με την υγεία της!
Τρ, 16 Ιούν 2026 22:22
Αρχαία τραγωδία σε ελληνικό νησί! 37χρονη υπάλληλος πασίγνωστης εταιρείας, πήγε για το πάρτι του γάμου της και…
Τρ, 16 Ιούν 2026 19:24
Δράμα – Γυναικοκτονία: Φρικτή εξέλιξη με τη μητέρα του Θωμά – Μαθεύτηκε ότι…
Τρ, 16 Ιούν 2026 15:50
Διπλό φονικό στο Αίγιο: Αυτό είναι το πρόσωπο-κλειδί που θα κληθεί για κατάθεση – Το περιστατικό με το ψάρι που είπε ο Ιταλός στις Αρχές
Τρ, 16 Ιούν 2026 15:39
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.