Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

5 ζώδια που ερωτεύονται δύσκολα αλλά αγαπούν για πάντα

Πε, 21 Μάι 2026 00:15

Μενίδι: Παιδί οκτώ ετών λήστεψε ηλικιωμένη – Συνεργός του ένα 16χρονο κορίτσι – ΒΙΝΤΕΟ

Πε, 21 Μάι 2026 00:04

Οι νευρολόγοι προειδοποιούν: Η βραδινή συνήθεια που θεωρούσαμε αθώα ίσως επηρεάζει σοβαρά τη μνήμη και τον εγκέφαλο.

Τε, 20 Μάι 2026 23:39
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θεσσαλονίκη:Τραγωδία με γιαγιά τρίδυμων παιδιών – Βρήκε φρικτό τέλος όταν…

Δε, 29 Δεκ 2025 13:58 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η ηλικιωμένη γυναίκα που απεγκλωβίστηκε από τη φωτιά στην πολυκατοικία στην Θεσσαλονίκη που βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της, δυστυχώς κατέληξε.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής 28.12.2025, φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Κάτω Τούμπα στη Θεσσαλονίκη.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Επταλόφου της Κάτω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε εγκλωβιστεί ηλικιωμένο ζευγάρι, με την ηλικιωμένη να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και διασωληνώθηκε καθώς είχε υποστεί εγκαύματα, με τη γυναίκα να καταλήγει λίγες ώρες αργότερα.

Όμως οι φλόγες επεκτάθηκαν και στον παραπάνω όροφο που μέσα βρισκόταν μία μητέρα με τα τρίδυμα παιδάκια της αλλά και τη γιαγιά τους, οι οποίοι απεγκλωβίστηκαν από την πυροσβεστική και είναι καλά στην υγεία τους.

Οι υπόλοιποι – δηλαδή η μητέρα και τα τρία παιδάκια – είναι καλά στην υγεία τους, όπως λέει ο παππούς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγός της εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην παθολογική του Ιπποκρατείου σε σταθερή κατάσταση, ενώ εξιτήριο πήραν τα τρίδυμα, που μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο, λόγω της φωτιάς.

Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης με δύο συμβατικά ασθενοφόρα και μία Κινητή Μονάδα με γιατρό, καθώς και το ασθενοφόρο του «Χαμόγελου του Παιδιού», επειδή υπήρχαν οι πληροφορίες για τα εγκλωβισμένα μωρά.

Τις συνθήκες του περιστατικού διερευνά το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Δείτε το βίντεο – Θεσσαλονίκη: Τραγικό τέλος για τη γιαγιά των τρίδυμων παιδιών


– βρήκε γιαγιά Διάφορα Θεσσαλονίκη:Τραγωδία με όταν….. παιδιών: τέλος τρίδυμων Φρικτό
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5 ζώδια που ερωτεύονται δύσκολα αλλά αγαπούν για πάντα
Πε, 21 Μάι 2026 00:15
Μενίδι: Παιδί οκτώ ετών λήστεψε ηλικιωμένη – Συνεργός του ένα 16χρονο κορίτσι – ΒΙΝΤΕΟ
Πε, 21 Μάι 2026 00:04
Οι νευρολόγοι προειδοποιούν: Η βραδινή συνήθεια που θεωρούσαμε αθώα ίσως επηρεάζει σοβαρά τη μνήμη και τον εγκέφαλο.
Τε, 20 Μάι 2026 23:39
Λήγει η προθεσμία για τις παλιές ταυτότητες – Τι πρέπει να κάνετε
Τε, 20 Μάι 2026 22:39
Survivor: Όσα ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού μετά τον τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου
Τε, 20 Μάι 2026 22:18
Έρχονται ουρανοκατέβατα: Αυτά τα 2 ζώδια θα λάβουν ένα αναπάντεχα μεγάλο χρηματικό ποσό τις επόμενες ημέρες
Τε, 20 Μάι 2026 22:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.