Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Ανείπωτη τραγωδία σε ευρωπαϊκή χώρα – Τροχαίο με μαθητικό λεωφορείο – Νεκροί και τραυματίες

Πα, 6 Νοέ 2026 11:25

Νοέμβριος: “Έρχεται” το μεγάλο ξεμπλοκάρισμα του μήνα – Το διήμερο που θα ξεκαθαρίσουν όλα

Πα, 6 Νοέ 2026 08:39

Ελλάδα: Ποιος ήταν ο 47χρονος που σκοτώθηκε, μετά από σύγκρουση με αγριογούρουνο

Πα, 6 Νοέ 2026 08:37
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ανατροπή με τα γέλια της Σιαμπάνου στα καμένα – Αυτός είναι ο λόγος που η ρεπόρτερ γελούσε στον “αέρα” – “Θα το βγάλω σε βίντεο”

Τρ, 4 Αυγ 2026 11:44 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

ντονες αντιδράσεις προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα στιγμιότυπο με τη δημοσιογράφο του OPEN, Μαρία Σιαμπάνου, κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης από το μέτωπο της πυρκαγιάς στη Δυτική Αττική. Το βίντεο, το οποίο έγινε γρήγορα viral, δείχνει τη ρεπόρτερ να ξεσπά σε γέλια για άγνωστο λόγο, την ώρα που μετέδιδε τις δραματικές εξελίξεις από την πληγείσα περιοχή.

Γι’ αυτή την ανθρώπινη στιγμή πάνω σε πολύ σκληρές συνθήκες δουλειάς, η δημοσιογράφος δέχτηκε μπαράζ διαδικτυακών επιθέσεων, αρκετές από τις οποίες ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια της χυδαιότητας.

Ωστόσο, δέχτηκε και υποστηρικτικά σχόλια, από τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, τις Αναστασία Γιάμαλη και Έλενα Ακρίτα, καθώς και πλήθος συναδέλφων της.

Την ίδια στιγμή, ο συνάδελφός της και μετεωρολόγος του OPEN, Ιωάννης Σταματάκης σε σχόλιό του κάτω από ανάρτηση στο Facebook εξηγεί τον λόγο για τον οποίο η κ. Σιαμπάνου γελούσε. Ο ίδιος βρισκόταν στο σημείο, όπως σημειώνει.

Ειδικότερα, έγραψε κάτω από ανάρτηση του δημοσιογράφου, Αντώνη Ρηγόπουλου:

«Επειδή θα το βγάλω σε βίντεο και ο κόσμος δεν το γνωρίζει την Μαρία την έπιασε σπαστικό γέλιο γιατί πέρασα εγώ με τ’ αμάξι πριν την κάμερα και η συνεργάτιδά μου βγήκε να βγάλει κάποια νερά για να δω πυροσβέστες και έπεσε κάπως ατσούμπαλη περίεργα μπροστά της. Και την έπιασε σπαστικό γέλιο που μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε μ’ εμάς σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν ήμασταν θα το πω δημόσια για να το γνωρίζει ο κόσμος γιατί φαντάσου εμένα τώρα μου το είπε η συνεργάτιδά μου γιατί εγώ δεν το πήρα χαμπάρι».

Η ανάρτηση:

«Είναι «Στα 8211 8220αέρα8221 8220Θα Ανατροπή: Αυτός βγάλω βίντεο8221 γέλια γελούσε Διάφορα Καμένα λόγος με που ρεπόρτερ σε Σιαμπάνου στον Τα της το

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Ανείπωτη τραγωδία σε ευρωπαϊκή χώρα – Τροχαίο με μαθητικό λεωφορείο – Νεκροί και τραυματίες
Πα, 6 Νοέ 2026 11:25
Νοέμβριος: “Έρχεται” το μεγάλο ξεμπλοκάρισμα του μήνα – Το διήμερο που θα ξεκαθαρίσουν όλα
Πα, 6 Νοέ 2026 08:39
Ελλάδα: Ποιος ήταν ο 47χρονος που σκοτώθηκε, μετά από σύγκρουση με αγριογούρουνο
Πα, 6 Νοέ 2026 08:37
Πέθανε, μόλις στα 48 του, γνωστός Έλληνας δικηγόρος που εμφανιζόταν στη Νικολούλη
Πε, 5 Νοέ 2026 23:25
6/11: Ένα ζώδιo μπορεί να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα
Πε, 5 Νοέ 2026 22:01
Θλίψη! Πέθανε η Ελευθερία Σιφναίου
Πε, 5 Νοέ 2026 21:47
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.