Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θάσος: Η στιγμή που το άλογο αφηνιασμένο πατά την άτυχη 5χρονη στην παραλία – “Έτρεχαν από τη μύτη…” (Βίντεο σοκ)

Σα, 12 Ιούλ 2025 10:25

Αγρίνιο: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο – Το μοιραίο λάθος που στοίχισε τη ζωή στη 2χρονη – Η τραγική λεπτομέρεια για τη μητέρα

Σα, 12 Ιούλ 2025 09:11

Συντάξεις: Έρχονται αναδρομικά για δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχους τον Ιούλιο – Ποιοι πληρώνονται πρώτοι

Πα, 11 Ιούλ 2025 22:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κύπρος:Σοκαριστικό έγκλημα.Πατέρας σκότωσε το 2,5 μηνών παιδί του.Όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Κυ, 20 Μαρ 2022 12:24 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κύπρο η υπόθεση θανάτου ενός βρέφους 2,5 μηνών, το οποίο αν και αρχικά οδηγήθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς του που ισχυρίστηκαν ότι πνίγηκε κατά τη σίτιση, από τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του επήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.
Συγκεκριμένα, στις 5 Μαρτίου η 22χρονη μητέρα με τον 37χροο πατέρα μετέφεραν το βρέφος στο νοσοκομείο Λεμεσού με σπασμούς. Το παιδί στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην παιδιατρική κλινική Λευκωσίας όπου εξέπνευσε.

Οι ιατροδικαστές βρήκαν ότι υπήρχε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, απέκλεισαν το ενδεχόμενο του ατυχήματος και οι γονείς τέθηκαν υπό κράτηση.

Ο πατέρας στην κατάθεσή του είπε ότι στις 2 Μαρτίου και ενώ γύριζε από τη δουλειά στο σπίτι, το βρέφος έκλαιγε ασταμάτητα, οπότε το ταρακούνησε.

Η δικάσιμος για τον 37χρονο έχει οριστεί για τις 14 Απριλίου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη, καθώς δεν βρέθηκαν στοιχεία εναντίον της.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε σχετικά ο διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, κ. Αβραάμ Ηλίας.

«Το παιδί ενώ το τάιζε η μητέρα έγινε εισρόφηση με αποτέλεσμα να σταματήσει να αναπνέει και το μετέφεραν στο Γενικό νοσοκομείο Λεμεσού, όπου του έγινε τεχνητή αναπνοή. Σύμφωνα με τη μητέρα έγινε προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης εκεί. Ο καρδιακός μυς επανήλθε μετά από αρκετή ώρα, αλλά δυστυχώς το βρέφος υπέστη σοβαρότατη εγκεφαλική βλάβη, με αποτέλεσμα το παιδί να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί σε εγκεφαλικό θάνατο στο Μακάρειο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση», εξήγησε ο κ. Αβραάμ Ηλίας.

«Το βρέφος είχε και κατάγματα σε διάφορες πλευρές και στην κλείδα, είχε και εγκεφαλική αιμορραγία, αυτό μπορεί να γίνει με ταρακούνημα είτε σε συνδυασμό με ταρακούνημα, είτε αν χτύπησε κάποιος το παιδί. Και η ακτινογραφία θώρακος δεν είχε δείξει σημεία εισρόφησης, κάτι το οποίο μας προκάλεσε την περιέργεια», συνέχισε.

«Όταν ήρθε στο Μακάρειο το παιδί ήταν ήδη σε εγκεφαλικό θάνατο, 3, ώρες μετά υπέστη ανακοπή και κατέληξε», τόνισε ο ίδιος κλείνοντας.

Ανατριχιαστικές Διάφορα έγκλημα.Πατέρας Κύπρος:Σοκαριστικό λεπτομέρειες μηνών Παιδί σκότωσε του.Όλες
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θάσος: Η στιγμή που το άλογο αφηνιασμένο πατά την άτυχη 5χρονη στην παραλία – “Έτρεχαν από τη μύτη…” (Βίντεο σοκ)
Σα, 12 Ιούλ 2025 10:25
Αγρίνιο: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο – Το μοιραίο λάθος που στοίχισε τη ζωή στη 2χρονη – Η τραγική λεπτομέρεια για τη μητέρα
Σα, 12 Ιούλ 2025 09:11
Συντάξεις: Έρχονται αναδρομικά για δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχους τον Ιούλιο – Ποιοι πληρώνονται πρώτοι
Πα, 11 Ιούλ 2025 22:16
Έκτακτο – Ανατριχιαστική τραγωδία στο Αγρίνιο που συγκλονίζει το πανελλήνιο – Πατέρας μπήκε στο παρκαρισμένο του αυτοκίνητο και…
Πα, 11 Ιούλ 2025 21:41
Τρόμος για γυναίκα στη Θεσσαλονίκη μέσα στο σπίτι της: Άκουσε τζάμια να σπάνε και είδε τον πρώην της…
Πα, 11 Ιούλ 2025 17:59
Τα 3 ζώδια που θα σε προδώσουν πιο εύκολα. Οι «Ιούδες» της παρέας
Πα, 11 Ιούλ 2025 14:48
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.