Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτό είναι το πιο άτυχο ζώδιο του 2027 – Θα έρθει αντιμέτωπο με φοβερές ανατροπές

Τε, 4 Νοέ 2026 13:16

Η Πάνια πήρε θέση για πρώτη φορά – Ποιος φταίει που τσακώθηκαν Βίσση – Καρβέλας;

Τε, 4 Νοέ 2026 13:07

Τηλεθέαση 3/11: “Μίλησε” το κοινό – Ένας ήταν ο νικητής και μετά το χάος…

Τε, 4 Νοέ 2026 12:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Η Πάνια πήρε θέση για πρώτη φορά – Ποιος φταίει που τσακώθηκαν Βίσση – Καρβέλας;

Τε, 4 Νοέ 2026 13:07 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Στην πρόσφατη δημόσια κόντρα ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα αναφέρθηκε η Αννίτα Πάνια, κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας της στο “Γηροκομείο” του Ηλία Ψινάκη.

Στο σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”, η παρουσιάστρια σχολίασε με χιούμορ τον χαμό που δημιουργήθηκε, αποκαλύπτοντας μάλιστα την πίεση που δέχτηκε από τα media.

“Κάθε μέρα ξυπνάω με πενήντα αναπάντητες κλήσεις”, είπε, συμπληρώνοντας πάντως πως κατανοεί το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων.

Όταν η κουβέντα πήγε στην ουσία της διαφωνίας των δύο καλλιτεχνών, η Αννίτα Πάνια πήρε ξεκάθαρη θέση: “Βασικά νομίζω ότι το ξεκίνησε ο Νίκος αυτό. Όταν ακούω Άννα Βίσση, μου κάνει σπα εγκεφαλικό η φωνή της. Τι να κάνω;”.

Παράλληλα, μιλώντας για τη σημασία των καβγάδων στις ανθρώπινες σχέσεις, εξήγησε τη δική της φιλοσοφία: “Θα τσακωνόμουν μόνο με άνθρωπο τον οποίο παίρνω στα σοβαρά. Με άνθρωπο που δεν παίρνω στα σοβαρά, δεν τσακώνομαι. Όταν τον υπολογίζω όμως, θα του την πω, θα έχω αντίλογο, θα μανουριάσω και μετά θα τα ξαναβρώ”.

Σημειώνεται ότι η πλήρης συνέντευξη της Αννίτας Πάνια κάνει πρεμιέρα απόψε στις 19:00 στο κανάλι του Ηλία Ψινάκη.

Η ρήξη στη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα
Οι συγκεκριμένες δηλώσεις της Αννίτας Πάνια έρχονται λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη πως εδώ και ορισμένο χρονικό διάστημα δεν διατηρεί επικοινωνία με τον γνωστό συνθέτη.

“Οι πληροφορίες μας, οι οποίες είναι διασταυρωμένες, είναι ότι ο Νίκος Καρβέλας με την Αννίτα Πάνια, παρά την εξαιρετική σχέση που είχαν όλα αυτά τα χρόνια, τους τελευταίους έξι μήνες δεν έχουν επαφή οι δυο τους. Δεν μιλούν, δεν έχουν καμία απολύτως επαφή”, είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα του “Πρωινού”.

Δείτε το βίντεο – Αν. Πάνια: “Το να τσακώνεσαι με έναν άνθρωπο είναι απαραίτητο”


tsακώθηκαν Βίσση για Διάφορα θέση Καρβέλας Πάνια πήρε Ποιος που πρώτη φορά φταίει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτό είναι το πιο άτυχο ζώδιο του 2027 – Θα έρθει αντιμέτωπο με φοβερές ανατροπές
Τε, 4 Νοέ 2026 13:16
Η Πάνια πήρε θέση για πρώτη φορά – Ποιος φταίει που τσακώθηκαν Βίσση – Καρβέλας;
Τε, 4 Νοέ 2026 13:07
Τηλεθέαση 3/11: “Μίλησε” το κοινό – Ένας ήταν ο νικητής και μετά το χάος…
Τε, 4 Νοέ 2026 12:16
Επιστροφές από το παρελθόν, οικονομικές ευκαιρίες και αποκαλύψεις περιμένουν αυτά τα ζώδια
Τε, 4 Νοέ 2026 09:14
Συναγερμός από Κομισιόν! «Ετοιμάστε τσάντα έκτακτης ανάγκης για να επιβιώσετε μόνοι σας για 72 ώρες»
Τρ, 3 Νοέ 2026 21:43
Αυτό το ζώδιο θα είναι το πιο τυχερό το 2027 – Κάτι, όμως, θα αλλάξει σημαντικά στη ζωή του
Τρ, 3 Νοέ 2026 13:53
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.