Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θλίψη! Πέθανε ο Έλληνας ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε βιντεοταινίες…

Δε, 3 Νοέ 2025 14:06

Πανσέληνος Νοεμβρίου: Ποιες αλλαγές φέρνει το «Φεγγάρι του Κάστορα» για τρία ζώδια

Δε, 3 Νοέ 2025 13:09

Γυναίκα που διαγνώστηκε με καρκίνο αποκαλύπτει το μοναδικό σύμπτωμα που σχεδόν αγνόησε – «Το θεώρησα κάτι ασήμαντο»

Δε, 3 Νοέ 2025 13:06
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Χρήστος Μάστορας: Ένταση στη δίκη με την αδερφή του – Την έβγαλαν έξω από την αίθουσα

Πε, 6 Φεβ 2025 13:49 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Αναβλήθηκε για τις 19 Φεβρουαρίου η δίκη του Χρήστου Μάστορα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Ο Χρήστος Μάστορας υπέβαλε αίτημα προκειμένου να εξεταστεί από το δικαστήριο ο αστυνομικός που τον σταμάτησε στο πρώτο μπλόκο της Τροχαίας για έλεγχο αλκοτέστ, και να μη διαβαστεί μόνο η κατάθεσή του, αλλά και να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στο βιντεοληπτικό υλικό που δείχνει την πορεία του αυτοκινήτου του.

«Ο κατηγορούμενος δηλώνει την λύπη του να οδηγήσει υπό την επήρεια οινοπνεύματος αλλά δεν δέχεται ότι οδήγησε επικίνδυνα θέτοντας σε κίνδυνο άλλους» είπε ο συνήγορος του, επιμένοντας πως δεν υπήρχε ελιγμός στην οδήγησή του.

Τελικά, το δικαστήριο με σύμφωνη την πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος τόνισε ότι «μόνη η κατανάλωση αλκοόλ δεν συνιστά επικίνδυνη οδήγηση, συνιστά με άλλα περιστατικά. Θεωρώ ότι είναι κρίσιμο να εξεταστεί ο αστυνομικός στο ακροατήριο», αποφάσισε την αναβολή της δίκης.

Τι συνέβη στη δίκη του Χρήστου Μάστορα με την αδερφή του
Όπως όμως έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά, εκτός του ότι η δίκη αναβλήθηκε (δείτε εδώ πότε θα γίνει) επειδή ο αστυνομικός μάρτυρας, δεν έδωσε το παρών, σημειώθηκε και μια ένταση με την αδερφή του Χρήστου Μάστορα, Αμαλία, με αποτέλεσμα να την βγάλουν οι αστυνομικοί εκτός της δικαστικής αίθουσας. Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το τι ακριβώς συνέβη.

«Δεν ακούσαμε να πει κάτι γιατί μέσα στην αίθουσα υπάρχει πολύς κόσμος και αστυνομία. Ρωτήσαμε και εμείς τους αστυνομικούς για πιο λόγο αλλά δεν μας είπαν», είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα η οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Δείτε το βίντεο – Χρήστος Μάστορας: Αναβολή για τις 19 Φεβρουαρίου πήρε η υπόθεση του τραγουδιστή


blog αδερφή αίθουσα από Διάφορα δίκη έβγαλαν Ένταση έξω» Μάστορας με στη την του Χρήστος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θλίψη! Πέθανε ο Έλληνας ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε βιντεοταινίες…
Δε, 3 Νοέ 2025 14:06
Πανσέληνος Νοεμβρίου: Ποιες αλλαγές φέρνει το «Φεγγάρι του Κάστορα» για τρία ζώδια
Δε, 3 Νοέ 2025 13:09
Γυναίκα που διαγνώστηκε με καρκίνο αποκαλύπτει το μοναδικό σύμπτωμα που σχεδόν αγνόησε – «Το θεώρησα κάτι ασήμαντο»
Δε, 3 Νοέ 2025 13:06
Κίλι Σφακιανάκη: Η τελευταία εμφάνιση με τον Σφακιανάκη – Αρχαία τραγωδία στο σπίτι – Έτσι πέθανε…
Δε, 3 Νοέ 2025 10:57
Οι ουρολοιμώξεις μπορεί να ξεκινούν… από την κουζίνα – Το λάθος που κάνουμε και λίγοι γνωρίζουν
Δε, 3 Νοέ 2025 09:26
3 ζώδια που προσελκύουν την τύχη τον Νοέμβριο του 2025 – Τι θα συμβεί, μέχρι το τέλος του μήνα;
Δε, 3 Νοέ 2025 09:19
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.