Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Κατσαφάδου

Τρ, 2 Ιούν 2026 21:29

Ελλάδα: Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πέθανε ξαφνικά η τραγουδίστρια και σύζυγος του γνωστού ηθοποιού…

Τρ, 2 Ιούν 2026 21:25

Τετάρτη, 3 Ιουνίου: “Έρχονται” ανατροπές για αυτά τα 3 ζώδια!

Τρ, 2 Ιούν 2026 21:19
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γιάννης Καπετάνιος: Απίστευτο! – Τα χρήματα που πήρε από τις επαναλήψεις της σειράς “Της Ελλάδος τα παιδιά”

Τε, 15 Μάι 2024 14:25 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” μίλησε ο Γιάννης Καπετάνιος για τη συμμετοχή του στο J2US, τον Δημήτρη Κόκοτα, τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και το ποσό που πήρε από τις επαναλήψεις του επιτυχημένου σήριαλ “Της Ελλάδος τα παιδιά”.

«Δεν είχα πολύ καλή σχέση με το τραγούδι, μπερδευόμουν, παραπατούσα ανάμεσα στον τόνο και στο ημιτόνιο. Τελείως άγνωστα λημέρα για εμένα. Το πιο άσχημο που συνέβη στο show είναι που αρρώστησε ο Δημήτρης Κόκοτας, μας συγκλόνισε. Μόλις είχαμε φτάσει στο πλατό, την ώρα που έβγαινε έξω και τον έπαιρναν με το ασθενοφόρο. Μας κοπήκαν τα ποδιά, ήμασταν αλλού», είπε αρχικά ο Γιάννης Καπετάνιος.

Ο Γιάννης Καπετάνιος ανέφερε στη συνέχεια: «Όταν έφυγε ο αδερφός μου ήταν πρωί κι εγώ έπρεπε να παίξω διπλή παράσταση. Όταν στο τέλος, ο Μάρκος ενημέρωσε το κοινό τι είχε συμβεί, σηκώθηκαν όλοι και με χειροκροτούσαν. Αυτό ήταν συγκλονιστικό».

Ο Γιάννης Καπετάνιος για τα δικαιώματα των τηλεοπτικών σειρών
Σε διαφορετικό σημείο της συζήτησης, ο Γιάννης Καπετάνιος ανέφερε: «Στη σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά” είπα μόνος μου στον Γιάννη Μπέζο ότι θέλω να κάνω τον Καραβανέα, να βάλει έναν υπαξιωματικό ανάμεσα στους σμηνίτες σαν συνδετικό κρίκο. Σε 60 επεισόδια στις επαναλήψεις πήρα 300 ευρώ. Έχω πάρει 1,80 το επεισόδιο, και 0,80 ευρώ, για επεισόδιο που έπαιξε σε επανάληψη».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Καπετάνιος μίλησε και για το πρόσφατο τέλος της συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν θα έλεγα ότι είναι διαζύγιο αυτό με τον Μάρκο Σεφερλή. Κάθε κύκλος έχει την αρχή και το τέλος του. Κάποια στιγμή αλλάζεις πορεία».

Δείτε το βίντεο – Γ. Καπετάνιος: «Έχω πάρει και 0,80 ευρώ για επεισόδιο που έπαιξε σε επανάληψη»


– απίστευτο! από Γιάννης Διάφορα Ελλάδος. επαναλήψεις καπετάνιος παιδιά πήρε που σειράς»! Τα της χρήματα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Κατσαφάδου
Τρ, 2 Ιούν 2026 21:29
Ελλάδα: Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πέθανε ξαφνικά η τραγουδίστρια και σύζυγος του γνωστού ηθοποιού…
Τρ, 2 Ιούν 2026 21:25
Τετάρτη, 3 Ιουνίου: “Έρχονται” ανατροπές για αυτά τα 3 ζώδια!
Τρ, 2 Ιούν 2026 21:19
Αυτά τα ζώδια μπαίνουν σε εβδομάδα αφθονίας! “Έρχονται ανατροπές και εκπλήξεις…”
Τρ, 2 Ιούν 2026 21:15
Δημοσκόπηση Pulse – Εκλογές: Μάχη για την τρίτη θέση! Ποιος φαίνεται να την κερδίζει;
Τρ, 2 Ιούν 2026 20:59
Συναγερμός στην αστυνομία! Καταφτάνουν στην Ελλάδα 5.000…
Τρ, 2 Ιούν 2026 20:55
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.