Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τρίτη – 6/5: Αυτά τα 3 ζώδια θα πάρουν “εισιτήριο” για το μέλλον! Το 2ο θα παίρνει μια μεγάλη απόφαση για το σπίτι του!

Τε, 6 Μάι 2026 00:34

Δολοφονία στο Ηράκλειο: Ανατριχιάζει ο σπαραγμός της μάνας του 20χρονου, μόλις τον είδε νεκρό στον δρόμο – “Αφήστε μεεε…” (Βίντεο)

Τρ, 5 Μάι 2026 22:03

ΕΚΤΑΚΤΟ- Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πέθανε ο γνωστός και μαχητικός Έλληνας ιερέας…

Τρ, 5 Μάι 2026 21:57
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανατριχιάζει για την κασέτα που έγραψε στον γιο του – “Αν δεν προλάβω να…”

Κυ, 17 Δεκ 2023 14:07 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Για τον γιο του, Αναστάση, τους μεγαλύτερούς του φόβους και τα επαγγελματικά του μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην Μπέττυ Μαγγίρα, στο πλατό του «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος»

«Σήμερα που έγινα 50 χρονών, κάθισα – και το λέω για πρώτη φορά – και έγραψα μία ταινία. Έβαλα έναν φίλο μου cameraman, έστησε μπροστά μου την κάμερα, την άνοιξε, του λέω «σε παρακαλώ, φύγε» και μίλησα επί 30 λεπτά απέναντι στον γιο μου, χωρίς να είναι εκείνος μπροστά φυσικά», εξομολογείται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Αν προλάβω να του τα πω μέχρι τα 20-25 του, δεν θα χρειαστεί η κασέτα. Αν δεν προλάβω, είπα σε κάποιους να του τη δώσουν, για να του πω τρία πράγματα σαν πατέρας. Αν τα καταλάβει, τα κατάλαβε. Αν δεν τα καταλάβει, θα μείνει απλά μια κασέτα», συμπληρώνει ο παρουσιαστής και τα λόγια του καθηλώνουν.

«Δεν έχω το θάρρος να με αλλάξω, είμαι τόσο «μικρούλης» ακόμη. Οι φόβοι είναι ακόμη μεγάλοι, δεν έχω τα κότσια να αλλάξω και λυπάμαι για αυτό. Έχεις απέναντί σου ένα ανθρωπάκι δυστυχώς. Υπάρχουν άλλοι που είχαν πράγματι τα κότσια να κάνουν και να πουν αυτά που θέλουν. Αυτοί είναι μάγκες, άντρες και γυναίκες», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Εύχομαι να ξυπνήσω ένα πρωί και να πω στον εαυτό μου: δεν φοβάμαι. Νομίζω ότι, αν το πω αυτό, θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου», καταλήγει στο κλείσιμο της συνέντευξης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε το βίντεο – Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την κασέτα που έγραψε στον γιο του


«Δεν – “Αν Ανατριχιάζει Αρναούτογλου: για γιο Γρηγόρης Διάφορα Έγραψε κασέτα να…” που προλάβω στον την του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίτη – 6/5: Αυτά τα 3 ζώδια θα πάρουν “εισιτήριο” για το μέλλον! Το 2ο θα παίρνει μια μεγάλη απόφαση για το σπίτι του!
Τε, 6 Μάι 2026 00:34
Δολοφονία στο Ηράκλειο: Ανατριχιάζει ο σπαραγμός της μάνας του 20χρονου, μόλις τον είδε νεκρό στον δρόμο – “Αφήστε μεεε…” (Βίντεο)
Τρ, 5 Μάι 2026 22:03
ΕΚΤΑΚΤΟ- Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πέθανε ο γνωστός και μαχητικός Έλληνας ιερέας…
Τρ, 5 Μάι 2026 21:57
Μεγάλο ελληνικό σούπερ μάρκετ καταργεί το δωρεάν delivery – Πόσο θα κοστίζει η παράδοση στο σπίτι;
Τρ, 5 Μάι 2026 21:54
Ελλάδα – Έκτακτο: Ανατριχιαστικό! Η στιγμή που δολοφονεί τον οδηγό που σκότωσε το μοναχοπαίδι του (Ντοκουμέντο)
Τρ, 5 Μάι 2026 21:40
Δύσκολες ώρες για τον Τόνυ Μαυρίδη – Ο πρώην σύζυγος της Έλενας Παπαρίζου…
Τρ, 5 Μάι 2026 21:35
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.