Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: “Υπέρλαμπρο μου άστρο…” – Πέθανε, μόλις στα 42 της χρόνια, η κόρη του γνωστού…

Δε, 30 Μαρ 2026 01:02

Συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια! Αυτά τα 4 ζώδια, μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα αποκτήσουν οικονομική “δύναμη”

Κυ, 29 Μαρ 2026 23:36

Μπλόκο σε συναλλαγές με μετρητά! – Σε ποια ποσά θα πέφτουν πρόστιμα;

Κυ, 29 Μαρ 2026 21:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Λεωνίδα Κουτσόπουλο: “Δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου…θέλω όμως να του ζητήσω συγγνώμη…”

Σα, 1 Ιούλ 2023 14:08 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στο φινάλε της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνοντας δυναμικά το “παρών” του στο πλατό, για χάρη του πρώην συνεργάτη του, Νίκου Μουτσινά.

Κατά την έξοδο του, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 κάνοντας δηλώσεις στους δημοσιογράφους, δεν παρέλειψε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, για ένα πρόσφατο σχόλιο του που αφορούσε τη “Φάρμα” και την παρουσίαση της από τον γνωστό σεφ.

«Κάθε φορά που λέω για το πρωινό στεναχωριέμαι, γιατί βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει. Το πρωινό δεν έχει να κάνει καθόλου με την επόμενη χρονιά και τον ΑΝΤ1. Σαν θεωρία, το πρωινό θα ήθελα να το ξανακάνω. Ένα αμιγώς χιουμοριστικό πρωινό όπως εκείνα παλιά», διευκρινίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τις κατά καιρούς δηλώσεις του περί επιστροφής στην πρωινή ζώνη.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 βρήκε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη σχετική του δήλωση, ζητώντας μάλιστα δημόσια συγγνώμη από τον γνωστό σεφ.

«Καλά κάνετε και μου το ρωτάτε αυτό για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Όταν το διάβασα στην εφημερίδα ότι θα παρουσιάσει τη Φάρμα, δεν μου άρεσε. Μου φάνηκε λίγο περίεργο ότι ένας σεφ θα παρουσιάσει τη Φάρμα, ίσως γιατί την έχω παρουσιάσει και ξέρω τις δυσκολίες των ριάλιτι παιχνιδιών», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Δεν έχουμε μιλήσει, ξέρω μόνο ότι είναι ένας εξαιρετικός σεφ. Δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου, ούτε συνέντευξη του έχω πάρει. Θέλω όμως να του ζητήσω συγγνώμη, γιατί λέω: γιατί εγώ τώρα να βγάλω αυτή τη σκέψη;

Από την άλλη, βέβαια, κάνω ραδιόφωνο και εκεί λέω αυτό που νιώθω. Γιατί όμως τον στεναχώρησα αυτόν τον άνθρωπο; Γιατί τον κρίνεις πριν τον δεις; Γιατί κάνεις αυτό που δεν γουστάρεις;», παραδέχεται αμέσως μετά.

«Μπορεί ο άνθρωπος να βγει και να είναι καταπληκτικός. Να τον δούμε πρώτα και μετά να πούμε ναι ή όχι. Αυτό που είπα εγώ ήταν λάθος μου», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε το βίντεο με τη δημόσια συγγνώμη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο


“Δεν Αρναούτογλου: για Γρηγόρης δει έχω ζητήσω ζωή.. Κουτσόπουλο: Λεωνίδα μου…θέλω να ΟΜΩΣ! ποτέ στη συγγνώμη…” τον του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: “Υπέρλαμπρο μου άστρο…” – Πέθανε, μόλις στα 42 της χρόνια, η κόρη του γνωστού…
Δε, 30 Μαρ 2026 01:02
Συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια! Αυτά τα 4 ζώδια, μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα αποκτήσουν οικονομική “δύναμη”
Κυ, 29 Μαρ 2026 23:36
Μπλόκο σε συναλλαγές με μετρητά! – Σε ποια ποσά θα πέφτουν πρόστιμα;
Κυ, 29 Μαρ 2026 21:26
Το κρέας σου βγαίνει σκληρό; – Το μυστικό που δεν σου είπε κανείς, αλλά το κάνουν όλοι οι σεφ ! – Μιλάμε “λουκούμι”
Κυ, 29 Μαρ 2026 21:20
Θρίλερ με την κλοπή τόνων πασίγνωστης σοκολάτας – Κίνδυνος ελλείψεων στα ράφια, ενόψει Πάσχα
Κυ, 29 Μαρ 2026 17:49
Άνοιξη: “Κόλαση” οι αλλεργίες! – Πώς να τις προλάβουμε και πώς να τις ξεχωρίσουμε; Το σημάδι για το αλλεργικό σοκ!
Κυ, 29 Μαρ 2026 17:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.