Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Μεγάλη φωτιά στην Αττική! – Έκλεισαν οι δρόμοι – “Κλείστε πόρτες και παράθυρα”(Βίντεο)

Κυ, 18 Ιαν 2026 01:39

Τα παράτησε όλα κι εξαφανίστηκε! Η πιο όμορφη Ελληνίδα ηθοποιός που αρνήθηκε να μπει σε καλούπια

Σα, 17 Ιαν 2026 23:51

Τα 3 ζώδια που πάντα κάνουν πίσω, για να ευχαριστήσουν τους άλλους! Τα “θύματα” της παρέας

Σα, 17 Ιαν 2026 21:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Είπε αυτό που άλλοι δεν θα τολμούσαν! Με 4 λέξεις τα είπε όλα για τον γάμο Πατούλη – “Είναι σαν…”

Τε, 6 Νοέ 2024 14:21 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τα σχόλιά τους για τον γάμο του Γιώργου Πατούλη και της Νάνσυς Κοιλού έκαναν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της εκπομπής της το πρωινό της Τετάρτης (6/11). Το γνωστό ζευγάρι αναχώρησε για το ολιγοήμερο ταξίδι του μέλιτος στην Πράγα, κάνοντας δηλώσεις στους ρεπόρτερς που τους περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

«Είναι σαν κόρη του η γυναίκα, είναι κακό που το λέω; Είναι ευγενέστατος, είναι γλυκύτατος αλλά η εικόνα… μου φαίνεται πολύ μεγαλύτερός της. Με συγχωρείτε, δεν είναι ρατσιστικό το σχόλιό μου. Αν τους συναντούσα έξω, θα τον ρωτούσα: η κόρη σας είναι;», είπε μετά την προβολή του αποσπάσματος η Κατερίνα Καινούργιου.

«Η πολύ συμπαθής σύζυγός του, η Νάνσυ, γιατί έβγαλε τη μάσκα, ενώ είναι και έγκυος; Δεν ήταν σωστό, δεν ήταν ανάγκη», συμπλήρωσε στο σχόλιό της η παρουσιάστρια.

«Βγήκε σε όλους εκτός από εμάς. Έχει κάτι μαζί μας; Και μετά από αυτό μου το σχόλιο, δεν θα βγει και ποτέ ο κύριος Πατούλης. Μου είναι πολύ συμπαθής ο άνθρωπος. Και παλιά που είχα ένα σοβαρό θέμα με τον παππού μου, που δεν έβρισκα τάφο για να θάψω τον άνθρωπο στο νεκροταφείο, με βοήθησε και μου εξήγησε τις διαδικασίες. Του είμαι ευγνώμων», ανέφερε στη συνέχεια της κουβέντας η Κατερίνα Καινούργιου.

«Γιατί το κάνεις χειρότερο, Στέφανε; Αρχικά, είπα την άποψή μου και κάναμε λίγο χιούμορ. Εμφανισιακά μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά ηλικίας. Μόνο εγώ το βλέπω έτσι; Αν είναι, δεν θα σχολιάζουμε τίποτα σε αυτήν εδώ την εκπομπή. Επίσης, ο γιος του, για να κάνει δημόσιες εμφανίσεις συνέχεια με τη μαμά του, μου φαίνεται ότι έχει πληγωθεί με κάτι», αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου, όταν ο συνεργάτης της εξέφρασε την αντίθεσή του για όσα σχολιάστηκαν στο πάνελ.

Δείτε το βίντεο – Η ατάκα “φωτιά” της Καινούργιου για τον γάμο Πατούλη


«Δεν «Είναι «όλα «Σαν – “Είναι blog άλλοι αυτό γάμο για Διάφορα είπε θα Καινούργιου Κατερίνα λέξεις με Πατούλη: που σαν…” Τα τολμούσαν! τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Μεγάλη φωτιά στην Αττική! – Έκλεισαν οι δρόμοι – “Κλείστε πόρτες και παράθυρα”(Βίντεο)
Κυ, 18 Ιαν 2026 01:39
Τα παράτησε όλα κι εξαφανίστηκε! Η πιο όμορφη Ελληνίδα ηθοποιός που αρνήθηκε να μπει σε καλούπια
Σα, 17 Ιαν 2026 23:51
Τα 3 ζώδια που πάντα κάνουν πίσω, για να ευχαριστήσουν τους άλλους! Τα “θύματα” της παρέας
Σα, 17 Ιαν 2026 21:26
Αιτωλοακαρνανία: Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια! Αυτός είναι ο λόγος που ο 44χρονος δολοφόνησε άγρια τον πρόεδρο του χωριού
Σα, 17 Ιαν 2026 21:23
Νεκροί 5 ορειβάτες! – Δύο φονικές χιονοστιβάδες στο…
Σα, 17 Ιαν 2026 21:17
Αυτή είναι η πόλη όπου ένας στους 12 κατοίκους είναι εκατομμυριούχος και… ένας στους 12 Έλληνες λατρεύει να πηγαίνει
Σα, 17 Ιαν 2026 21:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.