Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας -Έφτασε η στιγμή που θα πλησιάσουν τα όνειρά τους

Δε, 16 Ιούν 2025 09:51

Πώς ένα παιδικό πάρτι στη Ρόδο κατέληξε σε τραγωδία: Πώς βρήκε φρικτό θάνατο;

Δε, 16 Ιούν 2025 09:29

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο γιος πασίγνωστης τραγουδίστριας, μετά από…

Δε, 16 Ιούν 2025 00:08
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Είπε αυτό που άλλοι δεν θα τολμούσαν! Με 4 λέξεις τα είπε όλα για τον γάμο Πατούλη – “Είναι σαν…”

Τε, 6 Νοέ 2024 14:21 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τα σχόλιά τους για τον γάμο του Γιώργου Πατούλη και της Νάνσυς Κοιλού έκαναν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της εκπομπής της το πρωινό της Τετάρτης (6/11). Το γνωστό ζευγάρι αναχώρησε για το ολιγοήμερο ταξίδι του μέλιτος στην Πράγα, κάνοντας δηλώσεις στους ρεπόρτερς που τους περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

«Είναι σαν κόρη του η γυναίκα, είναι κακό που το λέω; Είναι ευγενέστατος, είναι γλυκύτατος αλλά η εικόνα… μου φαίνεται πολύ μεγαλύτερός της. Με συγχωρείτε, δεν είναι ρατσιστικό το σχόλιό μου. Αν τους συναντούσα έξω, θα τον ρωτούσα: η κόρη σας είναι;», είπε μετά την προβολή του αποσπάσματος η Κατερίνα Καινούργιου.

«Η πολύ συμπαθής σύζυγός του, η Νάνσυ, γιατί έβγαλε τη μάσκα, ενώ είναι και έγκυος; Δεν ήταν σωστό, δεν ήταν ανάγκη», συμπλήρωσε στο σχόλιό της η παρουσιάστρια.

«Βγήκε σε όλους εκτός από εμάς. Έχει κάτι μαζί μας; Και μετά από αυτό μου το σχόλιο, δεν θα βγει και ποτέ ο κύριος Πατούλης. Μου είναι πολύ συμπαθής ο άνθρωπος. Και παλιά που είχα ένα σοβαρό θέμα με τον παππού μου, που δεν έβρισκα τάφο για να θάψω τον άνθρωπο στο νεκροταφείο, με βοήθησε και μου εξήγησε τις διαδικασίες. Του είμαι ευγνώμων», ανέφερε στη συνέχεια της κουβέντας η Κατερίνα Καινούργιου.

«Γιατί το κάνεις χειρότερο, Στέφανε; Αρχικά, είπα την άποψή μου και κάναμε λίγο χιούμορ. Εμφανισιακά μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά ηλικίας. Μόνο εγώ το βλέπω έτσι; Αν είναι, δεν θα σχολιάζουμε τίποτα σε αυτήν εδώ την εκπομπή. Επίσης, ο γιος του, για να κάνει δημόσιες εμφανίσεις συνέχεια με τη μαμά του, μου φαίνεται ότι έχει πληγωθεί με κάτι», αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου, όταν ο συνεργάτης της εξέφρασε την αντίθεσή του για όσα σχολιάστηκαν στο πάνελ.

Δείτε το βίντεο – Η ατάκα “φωτιά” της Καινούργιου για τον γάμο Πατούλη


«Δεν «Είναι «όλα «Σαν – “Είναι blog άλλοι αυτό γάμο για Διάφορα είπε θα Καινούργιου Κατερίνα λέξεις με Πατούλη: που σαν…” Τα τολμούσαν! τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας -Έφτασε η στιγμή που θα πλησιάσουν τα όνειρά τους
Δε, 16 Ιούν 2025 09:51
Πώς ένα παιδικό πάρτι στη Ρόδο κατέληξε σε τραγωδία: Πώς βρήκε φρικτό θάνατο;
Δε, 16 Ιούν 2025 09:29
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο γιος πασίγνωστης τραγουδίστριας, μετά από…
Δε, 16 Ιούν 2025 00:08
Έκτακτο – Σοκ στη Χαλκιδική! Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση ΚΤΕΛ με πολλά νεαρά άτομα – Υπάρχουν…
Κυ, 15 Ιούν 2025 22:09
Απίστευτος ο λόγος που συνετρίβη το αεροπλάνο της Air India – Το “κλειδί” στα τελευταία λόγια του πιλότου
Κυ, 15 Ιούν 2025 21:01
Ρόδος: Ανείπωτη τραγωδία σε παιδικό πάρτι – Φρικτός θάνατος για 3χρονο κοριτσάκι…
Κυ, 15 Ιούν 2025 20:27
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.