Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κολωνάκι: Πασίγνωστη Ελληνίδα είδε όλη τη φρίκη με τα μάτια της! – Η στιγμή που το τζιπ “θέρισε” τον κόσμο στο εστιατόριο

Κυ, 13 Ιούλ 2025 11:12

Συγκλονιστικό περιστατικό στη Σκιάθο με βρέφος – Σε σοκ η μητέρα του! – Το είδε να καταπίνει το…

Κυ, 13 Ιούλ 2025 09:43

Φρίκη σε εστιατόριο στο Κολωνάκι: Ουρλιαχτά, φωνές και κόσμος μέσα στα α@@@@ από την τρελή πορεία του τζιπ – “Βοήθεια, Θεέ μου…”

Κυ, 13 Ιούλ 2025 09:11
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πένθιμα οι καμπάνες στην Κρήτη για τον Νίκο, τον Γιώργο και τον Αλέξανδρο που η μοίρα θέλησε να “σβήσουν” – Ζητείται ελπίδα για την 22χρονη που χαροπαλεύει

Κυ, 18 Αυγ 2024 12:09 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στα μαύρα ντύθηκε το νησί της Κρήτης μετά τον τραγικό χαμό τριών νέων παιδιών που “έσβησαν” στην άσφαλτο.

Ακριβώς 8 χρόνια μετά τον πρόωρο χαμό δύο νέων παιδιών, της Στέλλας και του Νίκου, που έπεσαν θύματα αποτρόπαιου τροχαίου, καθώς παρασύρθηκαν από οδηγό που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα έξω από το Πολυτεχνείο Κρήτης, η μοίρα θέλησε να σβήσουν άλλα τρία παιδιά στην άσφαλτο, ο Νίκος, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος, ενώ και μία 22χρονη κοπέλα χαροπαλεύει στη ΜΕΘ.

Η λίστα των νεκρών της ασφάλτου στο νησί μας αυξάνεται δραματικά καθώς η Κρήτη θρηνεί μέχρι σήμερα 39 νεκρούς, όσα ήταν δηλαδή τα θύματα της ασφάλτου συνολικά το 2023.

Η μοίρα θέλησε να τα φέρει έτσι ώστε να “σβήσουν” άλλα τρία παιδιά στην άσφαλτο, ο Νίκος, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος, ενώ και μία 22χρονη κοπέλα χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να κάνουν τα πάντα για να την κρατήσουν ζωντανή.

Η 22χρονη κοπέλα που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν η τέταρτη επιβάτιδα του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο φρικτό τροχαίο που συνέβη το πρωί του Σαββάτου και συγκλόνισε όχι μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά ολόκληρο το νησί και τη χώρα.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Νίκος, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή και ότι δεν είναι πια κοντά στους οικείους και τους φίλους τους.

Η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη από την ανείπωτη τραγωδία στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Γαλατά Χανίων, όπου τα τρία νέα αγόρια, 15, 19 και 20 ετών, έχασαν τη ζωή τους στο σοκαριστικό αυτό τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί.

Δείτε το βίντεο – Τραγωδία με τρεις νεκρούς στην Κρήτη: Πληροφορίες ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα μετά από προσπέραση


“σβήσουν” 22χρονη blog Αλέξανδρο για Γιώργο Διάφορα ελπίδα Ζητείται θέλησε και καμπάνες Κρήτη: μοίρα να Νίκο οι πένθιμα που στην την τον Χαροπαλεύει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κολωνάκι: Πασίγνωστη Ελληνίδα είδε όλη τη φρίκη με τα μάτια της! – Η στιγμή που το τζιπ “θέρισε” τον κόσμο στο εστιατόριο
Κυ, 13 Ιούλ 2025 11:12
Συγκλονιστικό περιστατικό στη Σκιάθο με βρέφος – Σε σοκ η μητέρα του! – Το είδε να καταπίνει το…
Κυ, 13 Ιούλ 2025 09:43
Φρίκη σε εστιατόριο στο Κολωνάκι: Ουρλιαχτά, φωνές και κόσμος μέσα στα α@@@@ από την τρελή πορεία του τζιπ – “Βοήθεια, Θεέ μου…”
Κυ, 13 Ιούλ 2025 09:11
«Γιατί δεν φώναξε;» Απαρηγόρητος ο πατέρας 17χρονου που θάφτηκε κάτω από την άμμο σε παραλία της…
Κυ, 13 Ιούλ 2025 00:05
Τέλος εποχής για μεγάλη ελληνική βιομηχανία – Σταματάει τις πληρωμές
Σα, 12 Ιούλ 2025 22:23
Βόλος: Σκηνές πανικού στην παραλία και σοκ για τους λουόμενους – Ένιωσε έναν δυνατό πόνο στο πόδι και “πάγωσε” βλέποντας να την τσιμπάει…
Σα, 12 Ιούλ 2025 21:32
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.