Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αγρίνιο: Φρικιαστικό περιστατικό με 9χρονο – Έπαιζε με φίλο του και τον έπεισε να…

Τε, 17 Δεκ 2025 22:39

Σοκαριστική εικόνα! Σάλος με ποντίκι μέσα σε βιτρίνα με πίτες (Βίντεο περιστατικού)

Τε, 17 Δεκ 2025 21:23

Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που χτύπησε ο ευρωβουλευτής, Νίκος Παππάς – “Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους…”

Τε, 17 Δεκ 2025 21:18
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκ στην Καβάλα: 29χρονος που κολυμπούσε σε παραλία…

Δε, 1 Ιούλ 2024 22:29 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τραγωδία σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Αμμόγλωσσας-Φάρου, στην παραλία Κεραμωτής, στην Καβάλα, όταν 29χρονος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, το απόγευμα της Δευτέρας (1/7).

Φως στα αίτια του θανάτου του 29χρονου θα ρίξει η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 29χρονος το απόγευμα της Δευτέρας (1/7) από τη θαλάσσια περιοχή της Αμμόγλωσσας-Φάρου, στην παραλία Κεραμωτής, στην Καβάλα.

Στον 29χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με την μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από παρευρισκόμενους με αρνητικά αποτελέσματα.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη Λιμενική Αρχή της Κεραμωτής που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρει:

«Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Β’ Λιμενικό Τμήμα της Κεραμωτής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας ότι ένας 29χρονος αλλοδαπός λουόμενος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή της Αμμόγλωσσας-Φάρου στην παραλία Κεραμωτής στην Καβάλα. Στον 29χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με την μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από παρευρισκόμενους με αρνητικά αποτελέσματα. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από τη Λιμενική Αρχή της Κεραμωτής που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης».

29χρονος Διάφορα Καβάλα: κολυμπούσε. παραλία….. που σε Σοκ στην
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγρίνιο: Φρικιαστικό περιστατικό με 9χρονο – Έπαιζε με φίλο του και τον έπεισε να…
Τε, 17 Δεκ 2025 22:39
Σοκαριστική εικόνα! Σάλος με ποντίκι μέσα σε βιτρίνα με πίτες (Βίντεο περιστατικού)
Τε, 17 Δεκ 2025 21:23
Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που χτύπησε ο ευρωβουλευτής, Νίκος Παππάς – “Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους…”
Τε, 17 Δεκ 2025 21:18
Αλεξανδρούπολη: Θρίλερ με νεκρό παιδί – Το κρατούσε η μητέρα του σ@@@@@ και…
Τε, 17 Δεκ 2025 17:18
Έκτακτο – Πασίγνωστος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γρονθοκόπησε Έλληνα δημοσιογράφο – Τον σώριασε στο πάτωμα…
Τε, 17 Δεκ 2025 17:15
Συντάξεις 2026: Πότε θα καταβληθούν και πόσα θα κερδίσουν οι συνταξιούχοι
Τε, 17 Δεκ 2025 14:07
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.