Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Νέα φρίκη στη Χαλκιδική: Εσπευσμένα ιατροδικαστής στο σημείο – Βρέθηκε σε…

Πα, 27 Φεβ 2026 22:15

Δυστύχημα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Ανατροπή! Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τον θάνατο της άτυχης Μαρίας – Έτσι έγινε η τραγωδία!

Πα, 27 Φεβ 2026 22:08

Από τις 18 Μαρτίου όλα αλλάζουν για αυτά τα 3 ζώδια! Εμπόδια τέλος! “Έρχεται” νέα αρχή

Πα, 27 Φεβ 2026 19:48
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δυστύχημα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Ανατροπή! Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τον θάνατο της άτυχης Μαρίας – Έτσι έγινε η τραγωδία!

Πα, 27 Φεβ 2026 22:08 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Κεφαλονιά θρηνεί τον θάνατο της Μαρίας Λαδά, της 67χρονης επιβάτιδας που τραυματίστηκε θανάσιμα από πτώση κατά την αποβίβασή της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η απώλειά της δεν είναι μόνο τραγωδία, είναι καμπανάκι ευθύνης για την προσβασιμότητα.

Η Μαρία Λαδά, ιδρυτικό μέλος της ένωσης ΑμεΑ «Υπερίων» στην Κεφαλονιά είναι η γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο έπειτα από το περιστατικό στον χώρο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα με την kefalonialife.gr, η 67χρονη ήταν ακούραστη υπερασπίστρια των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία.

Η Μαρία Λαδά υπήρξε πρωτοπόρος στον αγώνα για την προσβασιμότητα, την ασφάλεια μετακίνησης και την ισότιμη συμμετοχή των ΑμεΑ στην κοινωνική ζωή γι’ αυτό που θεωρείται αυτονόητο:

Ασφαλείς, προσβάσιμους και ανθρώπινους δημόσιους χώρους για όλους.

Πήγε στην Αθήνα από την Κεφαλονιά για να μιλήσει σε διεθνές συνέδριο για σπάνιες ασθένειες, αλλά τραυματίστηκε στον χώρο του αεροδρομίου και κατέληξε αιφνιδίως, υπό συνθήκες που διερευνώνται.

Το τραγικό περιστατικό στο αεροδρόμιο
Σύμφωνα με το inkefalonia.gr, η Μαρία Λαδά ταξίδεψε αεροπορικώς και, φτάνοντας στην Αθήνα, επιβιβάστηκε κανονικά στο μικρό λεωφορείο μεταφοράς. Η ίδια χρησιμοποιούσε μικρό τροχοφόρο εξάρτημα για υποστήριξη.

Κατά την αποβίβαση της, η ράμπα του οχήματος δεν προσαρμόστηκε σωστά στην είσοδο, αφήνοντας – όπως φαίνεται – μεγάλο κενό. Αντί να κληθούν τεχνικοί ή άλλοι αρμόδιοι, ο οδηγός επιχείρησε να τη σηκώσει στην αγκαλιά του, προκειμένου να τη βοηθήσει. Ωστόσο, και οι δύο έπεσαν στο κενό.

Η 67χρονη χτύπησε σοβαρά στον θώρακα. Κατά πληροφορίες, εκτιμήθηκε από γιατρούς ότι υπέστη εσωτερική αιμορραγία. Παρέμεινε σε επαφή με το περιβάλλον κατά τη μεταφορά της στο ιατρείο του αεροδρομίου. Ερωτηθείσα αν επιθυμεί να κληθεί αστυνομία, η ίδια απάντησε: «Αφήστε πρώτα να δω την υγεία μου και μετά βλέπουμε».

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς». Εκεί ξεκίνησαν οι απαραίτητες εξετάσεις, ωστόσο η κατάστασή της επιδεινωνόταν. Λίγο αργότερα κατέληξε.

Όπως έγινε γνωστό, θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, ενώ αναμένονται νεότερες πληροφορίες από τη Δευτέρα, 2 Μαρτίου.

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιείται η έναρξη της διαδικασίας διερεύνησης του τραγικού περιστατικού εξέδωσε το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Δείτε το βίντεο – Κατέληξε γυναίκα με αναπηρία μετά από θανατηφόρο τραυματισμό στο αεροδρόμιο


«Είναι – αλήθεια Ανατροπή: ατυχής Αυτή Βενιζέλος για Διάφορα δυστύχημα- Έγινε Ελευθέριος Έτσι θάνατό Μαρίας όλη στο της τον Τραγωδία
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα φρίκη στη Χαλκιδική: Εσπευσμένα ιατροδικαστής στο σημείο – Βρέθηκε σε…
Πα, 27 Φεβ 2026 22:15
Δυστύχημα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Ανατροπή! Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τον θάνατο της άτυχης Μαρίας – Έτσι έγινε η τραγωδία!
Πα, 27 Φεβ 2026 22:08
Από τις 18 Μαρτίου όλα αλλάζουν για αυτά τα 3 ζώδια! Εμπόδια τέλος! “Έρχεται” νέα αρχή
Πα, 27 Φεβ 2026 19:48
Αρχαία τραγωδία με γυναίκα που έφτασε στο Ελ. Βενιζέλος! – Τη στιγμή που κατέβαινε από το αεροπλάνο…
Πα, 27 Φεβ 2026 17:11
Μάρτιος: Αυτά τα ζώδια, πρέπει να κάνουν υπομονή! Θα έχουν έναν ισχυρό “αντίπαλο”
Πα, 27 Φεβ 2026 15:31
Αδιανόητο περιστατικό στον “αέρα” – Ο Κώστας Δόξας έπαιξε βίντεο της κόρης του «που ήταν 7 ώρες τιμωρία» από τη μητέρα της – Σε πανικό ο Λιάγκας
Πα, 27 Φεβ 2026 12:49
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.