Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Χανιά: Σοκαριστικό περιστατικό μεταξύ συντρόφων – Μία 45χρονη γυναίκα…

Σα, 16 Αυγ 2025 21:48

Τρόμος στον αέρα – Ούρλιαζαν οι επιβάτες – Αεροπλάνο που απογειώθηκε από την Κέρκυρα…

Σα, 16 Αυγ 2025 21:16

Τα 3 πιο απαιτητικά ζώδια που δεν συμβιβάζονται εύκολα – Δεν μπορείς να τους κάνεις καλά!

Σα, 16 Αυγ 2025 17:23
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τροχαίο στην Εθνική Οδό πριν τους Ευζώνους: Πώς σημειώθηκε η αιματηρή τραγωδία – Το μοιραίο λάθος που έκοψε το νήμα της ζωής τους

Κυ, 10 Σεπ 2023 14:30 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την τραγωδία στην άσφαλτο που σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί, στην Εθνική Οδό πριν τους Ευζώνους, που επήλθε από τη σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με δύο ΙΧ. Η φονική σύγκρουση στοίχισε τη ζωή σε τέσσερεις ανθρώπινες ζωές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις άνδρες που σκοτώθηκαν. Όπως μεταφέρει το newsit.gr ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου ισχυρίζεται ότι ο άνδρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και εκείνος προσπάθησε να το αποφύγει, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαντάκι.

Οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, τρεις Έλληνες και ένας Ρώσος, ηλικίας 66 – 73 ετών, πήγαιναν για ψάρεμα σε κοντινή λίμνη της περιοχής.

Αμέσως μετά τη σφοδρή σύγκρουση, το τουριστικό λεωφορείο με τους 81 επιβάτες, όλοι Σέρβοι, έπεσε σε χαντάκι. Οι επιβάτες έσπασαν τα τζάμια για να απεγκλωβιστούν… Από τους 81 επιβάτες, οι 49 τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στα νοσοκομεία του Κιλκίς, της Γουμένισσας και στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο – Τραγωδία στην άσφαλτο, μετά από σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με δύο αυτοκίνητα


Το δεύτερο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με το μοιραίο ΙΧ, οδηγούσε μία γυναίκα από τη Σερβία. Μαζί της βρισκόταν και ένα παιδάκι. Και οι δύο διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και είναι καλά στην υγεία τους.

«Σήμερα (10 Σεπτεμβρίου 2023) και ώρα 06.30 περίπου, στο 521ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, Ι.Χ.Ε. όχημα που επέβαιναν 4 άτομα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τουριστικό λεωφορείο που επέβαιναν 81 άτομα και στη συνέχεια δεύτερο Ι.Χ.Ε. όχημα που επέβαινε αλλοδαπή γυναίκα με το ανήλικο παιδί της, συγκρούστηκε με το πρώτο Ι.Χ.Ε. όχημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των 4 επιβαινόντων του πρώτου Ι.Χ.Ε. οχήματος και τη διακομιδή με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ 49 ατόμων που επέβαιναν στο λεωφορείο και των 2 επιβαινόντων του δεύτερου Ι.Χ.Ε. οχήματος, σε νοσοκομεία του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

– blog αιματηρή Διάφορα εθνική έκοψε Ευζώνους: ζωής λάθος μοιραίο νήμα Οδό που πριν Πώς σημειώθηκε στην της το τους Τραγωδία τροχαίο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χανιά: Σοκαριστικό περιστατικό μεταξύ συντρόφων – Μία 45χρονη γυναίκα…
Σα, 16 Αυγ 2025 21:48
Τρόμος στον αέρα – Ούρλιαζαν οι επιβάτες – Αεροπλάνο που απογειώθηκε από την Κέρκυρα…
Σα, 16 Αυγ 2025 21:16
Τα 3 πιο απαιτητικά ζώδια που δεν συμβιβάζονται εύκολα – Δεν μπορείς να τους κάνεις καλά!
Σα, 16 Αυγ 2025 17:23
Τρόμος στα Χανιά: Σε σοκ όλοι! “Μπούκαρε” μέσα σε καφετέρια με το αυτοκίνητό της, παρέσυρε το καρότσι του μωρού και…
Σα, 16 Αυγ 2025 17:21
Σε ποιο ελληνικό εστιατόριο τη χωριάτικη σαλάτα, τα φασόλια τον αρακά και τον μπακλαβά τα πληρώνεις “χρυσό” – Πλήρωσαν για αυτά…
Σα, 16 Αυγ 2025 14:06
Δύσκολες ώρες για τη Μαρίνα Σάλτη
Σα, 16 Αυγ 2025 13:05
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.