Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Στην αντεπίθεση η γιατρός – Αυτό σκέφτηκε για να ρίξει την ευθύνη στον Μαζωνάκη

Κυ, 11 Οκτ 2026 20:54

Ο καιρός θα θυμίζει χειμώνα – Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια από την Τρίτη – Οι πιο κρύες μέρες

Κυ, 11 Οκτ 2026 20:43

12-18/10: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ατυχίες – “Έρχονται” παρεξηγήσεις και λογαριασμοί από το παρελθόν

Κυ, 11 Οκτ 2026 14:46
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τροχαίο στην Κατεχάκη:Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του αστυνομικού που βρήκε τραγικό θάνατο εν ώρα υπηρεσίας.

Σα, 3 Ιούν 2023 00:30 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Το τραγικό τέλος του 43χρονου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας βύθισε σε βαρύ πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.
Ο άτυχος αστυνομικός , παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο , στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Ηλιούπολη.

Μάλιστα, ο 43χρονος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

«Έχασα τη μισή ζωή μου. Ήταν ένα τέλειο παιδί. Συνεπής και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στα 23χρόνια που υπηρετούσε», λέει στο Star ο πατέρας του άτυχου αστυνομικού.

«Δεν πρόλαβα να αντιδράσω»
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο οδηγός του αυτοκινήτου οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο άτυχος αστυνομικός κρατούσε έναν φακό και αναζητούσε στοιχεία για το προηγούμενο τροχαίο που επρόκειτο να ερευνήσει στην άκρη του δρόμου, όταν τον παρέσυρε το όχημα που οδηγούσε γιατρός.

«Μόλις βγήκα από την Αττική οδό με κατεύθυνση προς την Ηλιούπολη είδα μπροστά μου τους κώνους και το βαν της τροχαίας. Έκανα έναν απότομο ελιγμό, δεν είδα καθόλου τον αστυνομικό που ήταν στην άκρη του δρόμου, έπεσα πάνω του και τον χτύπησα. Δεν κατάλαβα πώς έγινε. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω», φέρεται να δήλωσε στις Αρχές ο γιατρός ο οποίος παρέσυρε με το όχημα του τον άτυχο αστυνομικό.

Δείτε το βίντεο:



αστυνομικού βρήκε Διάφορα εν θάνατό καρδιές Κατεχάκη:Ραγίζει πατέρας που στην του τραγικό τροχαίο υπηρεσίας ώρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην αντεπίθεση η γιατρός – Αυτό σκέφτηκε για να ρίξει την ευθύνη στον Μαζωνάκη
Κυ, 11 Οκτ 2026 20:54
Ο καιρός θα θυμίζει χειμώνα – Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια από την Τρίτη – Οι πιο κρύες μέρες
Κυ, 11 Οκτ 2026 20:43
12-18/10: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ατυχίες – “Έρχονται” παρεξηγήσεις και λογαριασμοί από το παρελθόν
Κυ, 11 Οκτ 2026 14:46
Θεσσαλονίκη: Ήταν “τύφλα” στο μεθύσι, πήρε το αυτοκίνητο και θέρισε ανθρώπους που τρώγανε σε ουζερί (Βίντεο σοκ)
Κυ, 11 Οκτ 2026 14:41
Αυτή είναι η 20χρονη Χριστίνα που πέθανε στο πάρτι – Ο ρόλος του φίλου από το δημοτικό
Κυ, 11 Οκτ 2026 14:34
«The Voice»: Το τηλεοπτικό κοινό μίλησε! Τι τηλεθέαση έκανε με την Πάολα στη θέση του Μαζωνάκη
Κυ, 11 Οκτ 2026 12:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.